Pozdravljeni,
ne vem sploh kje naj začnem...bom poskusila čim bolj na kratko... uglavnem enkrat poleti so se mi začeli pojavljati glavoboli..dan za dnem..pred tem sem jih imela mogoče v življenju 5x. Naj omenim, da sem v začetku leta rodila in se je takoj, ko sem prišla iz porodnišnice začelo zelo stresno obdobje..veliko sem bila tudi sama z otrokoma in večkrat sem se zlomila ampak se mi to ni zdelo nič takega...no, da se vrnem.. glavoboli so bili čisto vsak dan..nekje 3 mesece in sem sla osebni zdravnici, ki me je poslala preveriti kri, ščitnico , sladkorno..vse je bilo bp. Čez približno dva tedna sem šla nazaj, ker nisem mogla več in mi je rekla, da naj to uredim v svoji glavi in mi je s težkim srcem napisala napotnico za nevrologa, ki ga imam šele marca...začelo se je tudi mravljinčenje po različnih delih telesa..imela sem tudi nekaj paničnih napadov...dlje časa to traja, slabše se pocutim..glavoboli so se preselili v zadnji del glave prav tako me skoraj vsak dan boli vrat( in potem gre gor v glavo)..vsako noč me je strah spat, ker ne vem al bom doživela spet kak panični napad, ko se ponoči zbudim je prva misel če me boli glava, me morda mravljinci? Tako, da me stiska v prsih, ko se bliža noč...vsak dan..zdaj me pa zanima...a je dejansko mogoče, da to mravljinčenje, ki traja že skoraj dva meseca, skoraj vsak dan(različni deli telesa, enkrat bolj intenzivno enkrat manj) je posledica te neke tesnobe? Zanima me predvsem, ker toliko časa traja... In pa...je lahko posledica tega tudi nekakšna šibkost telesa..zjutraj, ko se zbudim se mi zdi, da imam šibke noge, roke..tako, kot da niso prave...in pol itak spet panika..čisto sem že obupana, postavila sem si že milijon enih diagnoz, ko se a kom pogovarjam za plane za naprej si vedno pri sebi mislim: je če bom takrat sploh še živa itd.... čisto sem napsihirana že..ne morem več

Hvala za odgovor, lp.