Najslabša mama
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 1
|
|
« dne:: nedelja, 08. maj 2022 ura: 17:59 » |
|
Že par dni jokam, ker vem, da ni vredu. Rada bi ji pomagala, pa nevem kako. Popuščanje, nezainteresiranost, vzkipljivost, pa se bi lahko naštevala....omenila je tudi sama da bi poskusila z zdravili, samo da bo bolje ter da ji ni za življenje. Urejam obisk pri pedopsihiatru in kliničnem psihologu(tega je imela, vendar iz drugih razlogov). "Partner" oz njen oče s katerim sva se veliko kregala, krivi mene za vse. Sama prevzamem del krivde, pa niti nima veze, bolj me boli njegova reakcija, da naj jo ne pomilujem, da smo se vsi v življenju tako počutili, pa da naj sama prebrodi, ne pa da delam halo iz vsega. Meni se to ne zdi noben halo, kvečjemu pomoč, saj jo res rabi. Priznam, hči je večkrat poslušala najine prepire in žaljivke drug drugemu. Vmes sva šla narazen, pa bili spet zaradi nepričakovane situacije( ni povezano z depresijo)priti nazaj, kar sem mu hvaležna naju je vzel. Še vedno pa sve tu, res da se ne kregala več, niti nevem, če bi ostala, priznam z 2 plačama je veliko lažje kot z eno, pa glede na dražite, me je kar strah iti, čeprav čustev z moje strani ni več. Mi pa je bilo hudo, ko sva šla narazen..zato seveda krivim sebe za hčerino stanje, saj se še vedno nisem odločila če ostanete z njim ali greve. Rada bi kakršen koli nasvet, kako ji naj poleg dr pomagam? Poskusila je z cbd, pa ga noče, omega 3,..sprehode, gibanje vse zavrača...
|