Pozdravljeni sotrpini...
Moje izkušnje segajo daleč nazaj ko sem imel možno anksioznost in se zdravil z ADji in se tudi na nek način pozdravil. Pa kot vemo imamo to nekje skrito v sebi in se vsake toliko ob stresu pojavijo simptomi in takrat se boriš po svojih močeh, da nekako izzvenijo, da ne greš spet na ADje. Zaenkrat mi je to uspevalo. Zdaj pa se obračam na vas, da me pomirite in poveste kakšno izkušnjo ali pameten nasvet za noro glavo
Skoraj dober teden ali več je od tega, da smo preboleli korono, v obliki izgube vonja, okusa, tri dni zmantranosti, močne bolečine v zg. delu hrbta, glavobolu itd. Seveda ko sem videl na hitrem testu dve črtici, da sem pozitiven BUM takoj panika, kaj bo z mano kaj me čaka, bom preživel ali ne vsaki dan čakaš kaj bo in evo tako sem spet postal paničen oz. anksiozen. Nekako sem pregural to korono in šel delat kar mi je na nek način pomagalo, saj sem imel pogovore s sodelavci, strankami in je lažje prebrodit krizo. Ampak zdaj je obdobje okrevanja, jutranje izkašljevanje, občutek včasih da težko diham itd. šel takoj na pljučnega, seveda vse ok, sem se takoj pomiril pa vendar moja vsakodnevna tesnoba je taka:
Zbudim se in takoj pomislim kako bo danes in evo začne se tesnoba v prsih, občutek težkega dihanja, nervoza, omotičnost, utrujenost itd. Ko že pridem v to stanje se začne borba, kako priti iz tega in na nek način mi to tudi uspe na vse možne načine. Vsak dan se mi zdaj to pojavlja in se vsak dan borim kot lev, pa tudi vsak dan se sprašujem, če mi to treba tapsiha, doma imam škatlico neodrpto AD Ecytara pa ne vem ali naj se odločim za AD terapijo ali naj se vsak dan borim s tem...kaj menite

Bo to izzvenelo ko bo zdravje pokoronsko boljše ali ne, je imel kdo te izkušnje??
Res hvala vsem za kakršni koli odgovor.....