FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 01. maj 2026 ura: 10:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ponovitev  (Prebrano 810 krat)
isabel
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 10

« dne:: petek, 04. oktober 2019 ura: 14:03 »

pozdravljeni
danes sem pricela z ADji, vem da me zato caka tezak mesec, to bo sedaj ze 3-ic da zacnem na novo jemati AD. pred kratkim sem rodila in na zacetku nosecnosti sem opustila zdravila. po porodu sem bila tudi ok, nisem cutila da bi morala ponovno nazaj na zdravila, potem pa je moj moz zbolel (komplicirana redka bolezen s katero se bojuje ze vec let pa je bila ze nekaj let v mirovanju in se je odlocila da je sedaj po rojstvu najinega otroka, cas da pride na plano). v trenutku ko je zbolel me je preplavila tesnoba, misli so se pricele vrteti okoli tega ali bom zmogla, bomo lahko preziveli, in podobno.
ker prepoznavam znake panike in anksioznosti, sem takoj pricela z uvajanjem zdravil, ker vem iz izkusenj da v kolikor cakam predolgo, se anksioznost poglobi.
zdravila so mi vedno zelo pomagala ampak prvi mesec jemanja je pravi pekel in tocno to se mi danes ze dogaja, tesnoba, misli sto na uro, da ne bom prezivela da ne bom zmogla, da je konec z nami...
rabim kaksno vzpodbudno besedo...
Prijavljen
lonica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 250

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 17. oktober 2019 ura: 12:43 »

Hej hej..A si ze kaj boljse? Pri meni je vsakic ko sem na novo uvajala ad blo hujse kar se tice stranskih ucinkov...tako da sem zraven vedno dobila helex po potrebi..in takrat sem ga kar nekajkrat mogla vzeti
Prijavljen
jezika
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 17. oktober 2019 ura: 16:18 »

Pozdravček,

...verjamem da vam je muka trenutno obdobje in upam da ste  že ven iz tahujšega....
vendar se poskusite zavedat, da ste že nekajkrat to preživela in tudi zdaj boste  rozicodam
sploh pa,....še dobro da ste začela čim ste opazila znake poslabšanja, dobro da niste zavlačevala in čakala izboljšanje v nedogled pomisli 

Lp in ostanite močni!
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar