FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 07. marec 2026 ura: 16:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ansioznost in sluzba  (Prebrano 1793 krat)
SaraLina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« dne:: sreda, 03. oktober 2018 ura: 08:44 »

Saj ne vem, kako opisati kje začeti.

Pred 15 leti sem.opravila diplomo, zastavila, da začnem na strokovnem področju kariero.

Od rojstva prvega otroka  je še nekako šlo sem lahko delala ostala zbrana. Po rojstvu 2 otroka pa kar ne obstanem v nobeni sluzbi. Težave s koncentracijo, strah pred napačno opravljenim delom. Odgovornješe naloge kar ne upam prevzet...saj si ze manjše odgovornosti težko zapomnim zaporedje oz. se zapletem v nepomembno. Bezim pred nujno opravljenim, odlagam. Sedaj pri 40 brez sluzbe..le občasna dela...Vedno novo.prilagajanje na nove sodelavce sistem me duši. Imela res slabo izkušnjo z vodjo sedaj kar dvomim da še kdo res čuteč in človeški. Kako se naj znebim strahov in ustalim. Vsi v generaciji že svoje uspehe urejene razmere...jaz se še kar lovim
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.979

"I See You"

« Odgovori #1 dne:: sreda, 03. oktober 2018 ura: 20:16 »

Začni delat na tem, da se boš bolj cenila. Pa dobro razmisli kaj želiš in kako do tja priti. Ponavadi gre itak vse z majhnimi koraki. Se pa lahko z njimi daleč pride. In tudi leta niso ovira. Eni prej, drugi kasneje.. Jaz sem tudi med tistimi, ki smo kasneje. Važno je slediti sebi, imeti nek cilj in delati na tem.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar