FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 10. julij 2025 ura: 02:26

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Vročina sopara in anksioz.  (Prebrano 1071 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Penelopa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 38

« dne:: sobota, 21. julij 2018 ura: 10:33 »

Zdravo, ali ima še kdo več napadov v vročini? Menda sopara in več ozona pri tleh povzroča več občutkov, da ne moreš dobiti dovolj kisika, kar sproži anks. Ok meni še dodatno zaradi ščitnice ...
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 892

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 22. julij 2018 ura: 12:15 »

Hej  Grin

Ja jaz da bi panični zaradi tega doživela se še ni zgodilo, se mi pa v takem vremenu zelo pogosto pojavijo tesnobni občutki, odvisno tudi od tega kje sem in kaj počnem. Že v zaprtem prostoru (izven doma), brez klime, da delam stoje, poleti - me malo tesnoba daje, ker imam strah, da mi postane slabo, da bo slab zrak, da padem skupaj... sej  potem, ko vidim, da je vse ok strah počasi pojenja, ampak imam težave že s tem - kaj bo, če bo vroče... Isto imam tudi, če sem kje, pa da morem čakati v vrsti, pa da je vroče, sopara .... Zato imam jaz najraje jesen in zimo, pa začetek pomladi. To poletje letos mi bol odgovarja, ker še ni bilo tahude vročine ...

Mi je pa psihoterapevtka rekla, da tako vreme ni povod za napad, prej napačno razmišljane v smislu: ''kaj če bo vroče, kaj če nebo dovolj zraka, ....''
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar