FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 15. maj 2025 ura: 05:20

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3 4 5   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Anksioznost, strah, tesnoba in srce. Prosim za pomoč!  (Prebrano 38564 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 149

« dne:: nedelja, 26. november 2017 ura: 18:47 »

Pozdravljeni. Spet jaz, spet tista oseba iz pred dveh let!?

NA KRATKO..
Naj na kratko opišem svojo zgodbo. Star sem 28 let, pri 16 letih pa se je stvar začela razvijat v anksioznost, strah, paniko itd. V bistvu je vse skozi prisoten strah glede srca, tako sem tudi razvijel naštešto ostalih strahov kot je višina, tuneli, gužva, mesto, priredtive itd. Naj omenim da sem pred dvema letoma začel jemati antidepresiv (50mg zoloft, komaj kaj sem se prepričal) in bil v tem času super (drugi jaz). Pobegnili so panični napadi, strah, dokaj tudi živčnost, lažje sem vse skupaj prenašal v glavnem bil sem druga oseba. Po dveh letih jemanja sem pa začel razmišljat o ukintiviji ADjev in ja sedaj sem na polovički. To je bilo na kratko.

NEKAJ MESECOV PRED ZMANJŠANJEM AD-EJA..
Zadnjih par mesecev pa opazam poslabsanje, v bistvu že poleti nisem bil pravi jaz, doživel sem nekak panični napad konec poletja, ko mi je psotalo slabo in zacelo srce hitro bit, nisem vedel kam naj pobegnem in sem začel tečt proti avtu kjer se je vse skupaj umirlo. Nisem več bil toliko sproščen. Tudi na cesti živčn. Spomnim se nazadnje izleta z punco v Italijo in sicer 150km iz od naše meje. Živčnost, kašljanje, suha usta, zmedenost itd ker nisem vedel kaj me čaka, spet sem čakal tunele in kdaj me bo primil paničn napad. Sicer me ni ''dobil'' in sem nazaj čisto sproščeno peljal. Le zakaj..

SEDAJ..
Pred dvema tednoma sma se z psihiatrom po pogovoru odločla za polovičko Zolofta in sicer iz 50mg na 25mg. Okej, tečem, jem veliko prehranskih dodatkov (vsaj 100 evrov na mesec porabim za to sranje bi jaz rekel) (magnezij, q10, d-rizboza, l-karnetin, vitamin K itd). Imam svojo trgovino tako da ves prihodek je na meni in mi veliko stresa vzame to. Se tezko spopadam vsak dan z stresom. In včeraj slučajno sem prišel domov in sem začutil tu in tam kak preskok srca. To s emi zdaj lep čas ni dogajao. Na srečo sem bil tak utrujen od vsega, da sem ob pomijeni glaspi takoj zaspal. Danes ponovno, začtuil, ob začutenju pa čudn občutek v trebuhu, potenje na zadnjici, tiščanje na blato..

DANES..
Danes sem čist obupan in spet na začetku kjer sem bil pred jemanjem ADja. Čutim žalost, strah pred ponovnimi preskoki, strah pred zdravnikom, strah pred boleznijo srca itd..

ZDRAVLJENJE..
Pa da bo vse skupaj lazje naj omenim da sem ze 2 krat pred tabletami med tekom zacutil preskok srca in pol kot nekak strah se hitrejso bitje srca. Enkrat sem šel takoj k zdravniku kjer se je v tem času med čakanjem srce umirilo. Enkrat (dve leti nazaj) pa sem bil poslan od osebnega zdravnika na urgenco. Šel sem tja zaradi hitrega bitja srca. Doma izmerjeno 60 na minuto, pri zdravniku na pritisku 90 in na EKGju 130 ker se mu je zdelo preveč in na urgenci sem bil ob priklopu na računalnik in odvzemu krvi poslan domov po dveh urah. Nič narobe. Kri okej, utrip se znizal in je ok, posledica stresa. Tako da nekaj stvari sem že dal skoz, tud kot otrok pred 8 leti bil v bolnici na ultrazvoku srca ki pa tudi nič ni pokazal. Kri sem dal v 5 letih vsaj 5 krat že in je bilo vse okej. Drugače šprotam (večina tečem 5-7km), imam normalno kilažo, ne zatekajo mi noge itd. Imam veliko težav edino z bolečino v trebuhu, naphinjenjosto in občutek lakote.

PROSIM ZA KAKERŠN KOLI NASVET! LEP DAN IN VEČER ŽELIM VSEM VAM NA TEM FORUMO.

LEP POZDRAV, R.
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 892

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 26. november 2017 ura: 19:37 »

Pozdravljen,

Zdi se, kakor, da so se težave spet pojavile, ko si začel manjšat ADje? Jaz sama nimam izkušenj z njimi, pa vendar tu po forumu prebiram, da imajo večino težave, ko začnejo jemati, ko manjšajo odmerke in, ko prenehajo jemati ADje. Seveda, telo se navadi, potem pa, ko 1x tega ni več reagira po svoje.
Zgleda to kot klasična anksa z vsemi značilnimi znaki... vse od hitrega pulza, preskakovanja srca...

Torej bil si na vseh pregledih in veš, da je to anksa. Nikar se ji zdaj ne pusti, boš spet splaval. Kaj pa kakšna psihoterapija? Saj veš, tablete same... ni glih no, so bolj kot oporat. Ti rabiš delo na sebi  Smiley
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 26. november 2017 ura: 20:07 »

V bistvu je tak, da že predno sem nehaj jemat sem imel občutek da bi moral višat to dozo in ne nižat se pravi več kot 50mg ker sem spet dobil občutek nervoze, merjenja utripa itd. Ampak okej, svojem psihiatru sem rekel, da je pač to živčnost, ki jo ima on, jaz, ti itd in da dokler ni paničnih napadov pomojem lahko nižama. Strinjal se je, sedaj sem na polovički. Sicer paničnih naadov ni, zdi se pa mi da je večja živčnost, tezje se spopadam z stresnimi situacijami in ša zdaj pika na i ta preskok med utripi. Že dlje časa si jih merim, prav tako pritisk ki je zjutaj nekje 115-125/ 65-75/ 60. Zdaj ja, bil sem dve leti nazja in sicer EKG, kar nekaj casa nazaj pa se UZ srca. V glavnem ja, nekaj malega dal skoz ampak taki kot smo mi, nam to nic ne koristi in
se zmeraj mamo občutek da je nekaj narobe. Spet pa sem na zaćetku, ker nimam apetita danes, ne volje do ničesa, cel čas čakam nove preskoke srca in berem veliko na internetu. Upam, da spet spostavim tisto pravo ravnovesje. Jutri bom sicer poklical psihiatra ker sma tako tudi dogovorjena.

Hvala za vsak odgovor!
Prijavljen
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 435

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 27. november 2017 ura: 08:15 »

Živijo,

mogoče pa bi vseeno povedal psihiatru kako si in zvišal dozo? Jaz sem tudi imela težave z visokim srčnim utripom, odkar jemljem ADje pa teh težav nimam. Fizični simptomi so se mi res izboljšali, vendar jemljem 100 mg Asentre (generik Zoofolat). Sama sem lahko začela delati na sebi šele ko se fizični simptomi umirili in sem nehala nenehno razmišljati o tem in brskati po internetu.

Ima pa šport dokazan vpliv na telo.. Pravijo, da je 10.000 korakov tako kot bi vzel en AD. Tako da le športat Smiley Vzami še kakšno dobro knjigo in pojdi na psihoterapijo. Skoraj zagotovo recep za uspeh Smiley

Vse dobro rozicodam
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.936

"I See You"

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 27. november 2017 ura: 08:23 »

Je treba sebe poslušat in zniževati,  takrat ko čutiš tako in ne takrat, ko imaš to v planu. Tudi sama sem enkrat na tem naredila napako. kiselnasmeh Kar do psihiatra in se zmeni. Zraven pa psihoterapija in šport,  kot je Cvetlica predlagala. Najprej si ti in tvoje zdravje pa počutje,  potem pa biznis.   oki
Prijavljen
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 27. november 2017 ura: 09:49 »

Imata prav. Rad bi prenehal jemat in se mi je zdelo da bi vsaj postopa z znizevanjem a očitno še nisem pripravljen na to. Moram dat tud kakšno uro pri psihologu skoz. Na začetku jemanja sem imel 10 terminov in sma od tega opravila 2 ker sem se tako dobro počutil. Vidim da je bila napaka. V glavnem, pokličem sedaj psihiatra in vse skupaj probam malo bolj na izi se pravi z delom in pa seveda šport ali pa vsaj sprehodi daljši. Včeraj zvečer sem sicer super zaspal, vrjetno me je vse skupaj utrudlo toliko, se pa zjutraj zbudim kr zivcn in moram takoj na stranišče in spet z mislimi kaj bo pa danes, srce bije normalno, kdaj bo prvi preskok itd. Škoda, spet imam filing kot da sem zelo zelo bolan. Bemtiš..  Shocked
Prijavljen
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 27. november 2017 ura: 09:57 »

Pa da še podelim odgovor psihiatra ki pravi da naj se vzrajam 3 dni z polovicko, ce nebi blo okej še naprej naj zacnem jemat nazaj celo tableto. Lahko da je vse skupaj samo prehodno in pač znak zaradi manjše doze. Upam da bo vse okej res,.. nevem čemu ta aritmija :O v bistvu se ne spomnim če sem jo ze kdaj prej tak v mirovanju dozivel. Vsak preskok sem si meril in ko ga zacutil me je zvilo v crevesju, zivcnost, potreba bo wcju itd.. noro nehvala
Prijavljen
Travis
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 400

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 27. november 2017 ura: 21:25 »

Yo

Tko na brzo.. Ker sm imel vsaj kar se tiče preverjanja bitja srca
isto debilne odisejade, pa potem (dobesedno) sranje na wcju,
jst sm mel panične napade na kolesu, sret avtoceste etc

Očitno tekom jemanja ADjev nisi odpravil vzrokov težav, ki se
projicirajo skozi še kar hude anksiozne motnje. Vse kar naštevaš ni
drugega, kot skozi ponorelo pumpo dvigovanje naglavne pokrovke,
ki te opozarja, da brez zdravil še vedno ne obvladuješ svojega življenja,
žal. Itak, da ga nihče od nas ne obvladuje v celoti (sploh tukaj sesmejem),
ampk tebi neodpravljanje vzrokov že (spet) konkretno načenja kvaliteto
slehernega vdiha & izdiha, heh.

Bolj kot ponovno menjavo/uvedbo zdravil bi si na tvojem mestu zastavil
konkreten sken možganov s psihoterapevtom in počasi, a vztrajno populil
ven ves miselni plevel, ki ti smeti in zakriva pogled na normalno življenje.
Btw, ker omenjaš, da imaš tovrstne težave že od rane mladosti si najbrž
bolj gracilna osebnost, zato bo delo na sebi toliko težje, sploh ker si očitno
več let zanemarjal samega sebe.. Zavihaj rokave enkrat zase & good luck.

Moje izkušnje kažejo, da brez dejanskih, korenitih potez sprememb za
pričakovat sicer ni. Je pa treba met jajca al pa se zlomt, da nam v teh bolnih
beticah pride do konkretnega klika, ki sproži ponastavitev & ozdravitev.

Chuss, T.
Prijavljen

Blessed are the forgetful, for they get the better even of their blunders.
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: torek, 28. november 2017 ura: 10:32 »

Hvala ti za super odgovor, brez nekih olepševalnic itd. Se strinjam z napisanim! Sem ovedel ponovno eno tableto in ko prime, zaviham še rokave.
Ja kot sem že omenil je to od rane mladosti se pravi od mojega 16 leta (sedaj 28), sicer včasih boljše, slabše itd nihanja kar veliko, tako kot tudi razvijanje straha. Od avtoceste, tunelov, mesta, trgovskih centrov, športa, zravnikov itd res kar kup strahov. Z tabletami sem se zdaj dve leti počutil super, skoraj vsak teden enkrat na obali čez tunele in po avtocesti, trgovsnki centri brez brige, gužva enako v glavnem drugi jaz. Sicer od poletja naprej opažam poslabšanje. Na avtocesti že občutek straha, nesigurnosti v sebe, ko je prišlo preveč stvari na delu tezje spopadanje z stresom, živčnost doma do staršev in punce. Tudi prehlad se me noče odlepit, prav tako bolečine v trebuhu (napihnjenjost, napenjanost, redko kdaj se zbudim da me nebi pekel želodec). Tud pri dihanju opazim kajti zeham ful večkrat, tista artimija ki je prišla zadnjič me je pa čist uničla. Obupan, žalostn, bolan, spet sel brskat po internetu, brez apetita in cmerjenje (jok). V glavnem včeraj sem uvedel spet celo tableto, upam da se normalizira čimprej, delal bom do poletja na sebi in poskusil skozi poletje jih dat vztan, se sprostit z masazami, bazeni itd.

Hvala res vsem za vse super nasvete in komentarje. Veliko mi pomenijo! 
Prijavljen
Nucky
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 230

« Odgovori #9 dne:: torek, 28. november 2017 ura: 10:36 »

Z ADji bo vedno slabse. Pomaga pa recimo delo nasplosno. Najprej malo, potem pa vec sam ne se pustiti, da te tablete unicijo, kar te bodo po dolgoletnem jemanju.
Prijavljen
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: torek, 28. november 2017 ura: 10:42 »

Kako misliš uničijo? Če bi živel brez njih bi vrjetno zdaj že uničil sebe. Bil sem zmeraj zelo proti ADjem, vse sem poskusil, da bi lahko bil brez njih od knjig, sproscanja, sportanja, itd ampak ni šlo. Glava je zmagala in jaz izgubil. V glavnem, razumem da so ADji podpora, največ pa je na tebi v tem času. Meni ko so tablete začele prijemat na zaćetku sem imel 10 terminov z psihoterapevtom ampak se mi je zdelo smotano ćas zapravljat z njim, ker sem bil čist kul. Vidim da je bila to napaka in bi moral dat nekaj stvari še skoz, predelat in rešit.
Prijavljen
Travis
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 400

« Odgovori #11 dne:: torek, 28. november 2017 ura: 10:47 »

Hvala res vsem za vse super nasvete in komentarje. Veliko mi pomenijo! 

Your welcome Cool

Vedno znova opažam, da večina, ki pride sem po pomoč oz. nasvet
že sama dobro ve & čuti kaj mora storiti, le dodatno afirmacijo potrebuje.
Kar je tipično za nekoga, ki je duševno & psihično izčrpan. Upam, da ti ta
naš "sotrpinski pečat odobravanja" služi, kot final push, da se postopno
in bolj trajno urediš. Med vrsticami tvojega pisanja, sploh (pred)zadnjega
imaš vse vzroke za težave in odgovore oz. rešitve za njih na obeh dlaneh.

Chuss, T.
Prijavljen

Blessed are the forgetful, for they get the better even of their blunders.
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: torek, 28. november 2017 ura: 10:53 »

Res je, to nam največ pomeni, nekaj potrditev da nismo sami tukaj, da ima nekdo iste težave (čeprav nobenem tega ne privoščim). Super ste, upam da nam vsem uspe pozdravit to ''smotano'' glavo!  Grin
Prijavljen
gogi
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 696

« Odgovori #13 dne:: torek, 28. november 2017 ura: 20:23 »

Jz po zmanjšanju doze tablet nisem bila slabše, a ko sem prenehala se mi je pa kr precej hitro vse vrnilo. Podobni simptomi kot pri tebi, tako da sem šla nazaj na tablete, počasi...ki pa so prijeli kot prej, el suha usta sem imela izjemno.
Večkrat si rečem, da bi verjetno bilo dobro da bi vztrajala takrat in bi morda bila danes brez tablet, ali pa bi bila povsem na tleh, tega ne vem.
Mene je precej strah iti ponovno skozi faze ki sem jih dala skozi pred leti.
Če zaupaš psihiatru in boš vztrajal pa ti morda le uspe zaživeti en dan brez pomoči tablet.
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 721

« Odgovori #14 dne:: sreda, 29. november 2017 ura: 09:10 »

Pozdravljeni..Obupana sem...dve leti in pol sm jemala As asentro 150 in manj K pol leta zyprexow 5,za spanje...zj se ponavlja in me spravlja v obup...vzela sm helexe...na dan 0.5...uvajam pa asentro po cetrtinko..0.25..tretji Dan...tesnoba je hujsa...ubija pa...Zakaj,bo tko vedno ?  Ce me bo se kdaj panika bom letela po zdravila,v bolnico..prvic sm bla ker me je blo strah uvajanja...podn no..kam sm prisla?
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #15 dne:: sreda, 29. november 2017 ura: 09:49 »

Citiraj
Je treba sebe poslušat in zniževati,  takrat ko čutiš tako in ne takrat, ko imaš to v planu. Tudi sama sem enkrat na tem naredila napako.

Nic ne gre po nekem planu v nasih primerih. Vsak bi rad nehal, ce ze zaradi drugega ne, da nam ni potrebno vedno in povsod nositi tablet. A ne gre tako.  ne
Poslusati svoje stanje, raje malo dlje drzati visjo dozo, kot spet zdrsnit na zacetek. K zdravniku in spet povisati dozo, pa da se ne bi zaradi tega sekiral. Tako pac je...

Citiraj
Najprej malo, potem pa vec sam ne se pustiti, da te tablete unicijo, kar te bodo po dolgoletnem jemanju.

Priporocam ti, da se ne oziras na Nuckyjeve komentarje. Ocitno ne premore drugega, kot kritizitranje, cinizma in kritiziranja tablet, psihiatrov, zdravnikov itd. Nismo vsi /na sreco/ kot on, ki si svoje frustracije zdravi z kajenjem jointov.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: sreda, 29. november 2017 ura: 10:06 »

Res je, ras bi se jih cimpr znebil in rekel da sem pozdravljen. No zdaj spet uvajam v svojo glavo celo tableto zolofta.

Se ne sekiram, sam sem dlje casa probaval vse kar se je dalo pred jemanjenm tablet adja in vem da v mojem primeru nic ne pomaga razen teh tablet in sem jim res zelo zelo hvalezen ker ti dve leti kaj jih jemam sta bili najlepsi leti v mojem zivljenu. Brez vecje panike, straha itd. Huh...
Prijavljen
Chantal
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 109

« Odgovori #17 dne:: sreda, 29. november 2017 ura: 10:27 »

draga Črni panter - glej, o bolnici zaenkrat ne razmišljaj, saj imaš doma na voljo čisto vse, kar rabiš, kot razumem. Si pač v obdobju uvajanja, ko te kriza daje dvojno - tvoja lastna pa še AD-jevska. Dejstvo je, da moraš še kar nekaj dni potrpeti, kak teden uvajalnih stranskih, potem še kak teden bolj za silo, ko se bodo že začeli kazati najprej ure, nato dnevi izboljšanja...te dni pa poskušaj karkoli, kar ti pomaga...hodi, teči, kriči, štrikaj, beri, štej... samo da zamotiš možgane. O kilah ne razmišljaj, to je v stanju, v katerem si popolnoma nepomembno. Ko boš ok, boš tudi kile poštimala, se da, verjemi. Če ti helex pomaga, ga vzami, seveda čim manj...a nekaj dni bo potreben. Če ti povem moj primer: pred 10 timi leti sem po enem letu asentre imela cca 9 čudovitih let brez težav, sploh sem pozabila, da to obstaja. Po nekaj stresnih dogodkih in ker takrat nisem delala na sebi dovolj, me je zdaj ponovno udarilo... in zdaj sem že na tretjem AD-ju (10-ti dan), ker mi asentra ni več prijela, niti drugi Ad... pa se nekako prebijam in upam da zdaj končno bo. In seveda delam na sebi maximalno, tudi s psihoterapijo. Hočem povedat, da nisi sama v tem...drži se, piši, si bomo v podporo 
Prijavljen
peek26
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #18 dne:: sreda, 29. november 2017 ura: 11:51 »

Je kar napono vse skupaj to.. v bistvu kot sem že omenil v mojem prvem sporočilo v tej temi opažam težave že dlje časa, vsaj od avgusta naprej se spomnim. Šlo je za (po mojem) en panični napad in sicer na morju v Piranu kjer mi je postalo kr z lepega slabo, dobil sem misli da bom umrl in srce je zacelo razbijat. Tekal sem do avta, kjer sem se umiril in je bilo boljše. Okej, 2, 3 dni sem rabil da sem to pozabil in šel naprej. Potem sem tudi opazil spet veliko zehanja, pritiska v glavi in tezjega spopadanja z stresom. Še en primer ko sem šel v italijo z punco in sem začutil živčnost  ob poti tja, hotel sem že da ona pelje a sem vztrajal. Znaki so bili merjenje utripa, razmisljanje, strah, suha usta, mrzle roke.. kot zanimivost, nazaj sem bil čisto sproščen, ni mi bilo več novo in vse mi je bilo znano, da ni večjih tezav na cesti kot so veliki tuneli itd. Tudi vožnja na obalo mi je kasneje zacela povzrocat tezave.. strah pred visino in tistim zadnjim velikim mostom pred našo obalo (črni kal). Že parkrat sem imel v mislih da bi zavil dol ter šel po stari cesti. Kaj to pomeni? Sicer sem še takrat jemal celo tableto zoloft 50mg?! Po posvetu z psihiatrom sma se pa pred 2 tednoam odločla it na polovičko. Jaz sem menil da zivci in to je nekaj normalnega, ker pa paničnih napadov ni bi pa lahko poskusila z manj tablete in počasi ukniti. Očitno moja in psihiatrova izbira ni bila prava. Zadnjič sem začutim dva ali tri preskoke srca, takoj me je obšla vročina, potenje, tiščanje v trebuhu in seveda spet tiste čudne misli o bolanem srcu, ki ap še danes trajajo (4 dni od tega). Sem čist obupan, spet na smrt bolan, nevem kako ven iz tega kroga, sicer jemam spet celo tableto ampak se mi zdi kot da se je ze takrat telo navadlo nanjo.. Naj še omenim da imam veliko tezvat tud z trebuhum kot je napihnjenost ter pekoč občutek v njem, nejvečkrat zjutraj ko se zbudim. Tud vetrovov je veilko v tem času. EKG sem nazadnje opravil pred dvema letoma v zdravstvenem domu in urgenci v mb, dal sem tudi kri. Prvič na ekg je zaznal hitro bitje srca kar sem povezal z strahom.Rekel je tudida je srce malo povečano kar je za sportno aktivnega normalno. Pred tem se treniral nogomet, tekal vsaki dan 5km. V UKC sem bil en cas na tistem monitorju priklopljen in se je srce umirilo, rekli so da je okej in me poslali domov. Pritisk mam 120-125/65-70/60-65 utripa. Hvala za kakeršn koli nasvet!
« Zadnje urejanje: sreda, 29. november 2017 ura: 12:08 od peek26 » Prijavljen
anton
antonkrnc96969@gmail.com
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #19 dne:: četrtek, 30. november 2017 ura: 00:48 »

Petek samo vztrajaj in naredi kaj samo zase na masažo ali bazen greš lahko danes jutri-halo zakaj bi čakal poletje.
Jaz sem po večletnih ogromnih dozah -po 12 različnih tablet prišel na 100g Asentre in polovičko Risperdala ,pa se mi je hud napad ankse po dveh letih spet pojavil par tednov nazaj -pregural kot vse doslej da se da spet živet .Tudi ti boš saj vidim da ti je vse4 jasno samo delaj na sebi in vztrajaj in naredi tudi kaj samo zase -za dušo.Stabo smo       Anton
Prijavljen

toni
Strani: [1] 2 3 4 5   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar