FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 24. avgust 2026 ura: 08:31

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: slabo  (Prebrano 3639 krat)
spomniseme
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 112

« dne:: četrtek, 25. maj 2017 ura: 16:52 »

ko se počutim tko bedno se bi najraje začela ponovno striči lase samo zato, da se za
trenutek počutim malo boljše.
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.893

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 25. maj 2017 ura: 17:21 »

Spomniseme ... v mislih objemi sama sebe ... nakloni si sočutje in ljubezen.
Težka čustva pridejo in odidejo ... samo z njimi bodi dokler so ... kot bi jezdila na valu ...
Ne boj se telesnih občutkov, ki jih prinesejo čustva ...

rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.001

"I See You"

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 25. maj 2017 ura: 20:44 »

Spomniseme, to bo mogoče samo za krajši trenutek pomagalo, potem bi bilo pa se slabše.  In če nočeš krajsih las, bi se slabo počutila se zaradi las. Grin
Vsa čustva pridejo in grejo. Sprejmi jih. Kot da si na "valu" , tako kot ti je Aslan napisala.
Ena največjih vrednosti vsakega človeka je, če lahko zdrzi z vsemi svojimi obcutki. Prepričana sem, da ti to zmoreš.   rozicodam
Prijavljen
gogi
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 696

« Odgovori #3 dne:: petek, 26. maj 2017 ura: 11:58 »

Spomniseme, kaj je bil vzrok takšnega počutja?
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 17. avgust 2017 ura: 20:38 »

OJla, draga, kaj dogaja...?
Glej, nobena juha se ne poje tako vroca, kot se skuha. Stvari se bodo uredile, morda celo veliko bolje, kot si mislis. Imej se rada, pocrklaj se s skodelico kave s smetano, zrelo breskvico in korajzno naprej, necim kar imas rada.
Obrni list in korajzno naprej.  rozicodam
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
spomniseme
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 112

« Odgovori #5 dne:: sobota, 16. september 2017 ura: 04:17 »

Kako naj sama sebi oprostim za svoje napake , da spustim blizu sebe zver , ki se mi približa in me napada. Zakaj se vedno opravičujem za svoje obnašanje. Sama sebe sem videla v vseh bolečinah - videla sem tako dragoceno osebo, ki je vredna zlata.. Še vedno vidim v drugem človeku vse dobro in se opravičujem za svoje prijazno obnašanje. Še vedno si vzamem čas za človeka, ki ni vreden mojega časa in me boli , ker sama sebi delam škodo. Želim biti previdna pomisliti predno kaj napišem ampak si ne morem pomagati iz mene leti vsa resnica ne morem prekrivati stvari. Kdaj se bom naučila premisliti prednje kaj rečem. Da ne ogrožam sebe. Kdaj se bom počutila zadosti vredna, da ne bom poslušala sveta okoli sebe, ki mi govori kaj je dobro zame . Oprosti draga moja delaš napake in škodiš sama sebi.  Delaš napake in po vsem se počutiš krivo. Kriva si zaradi tvoje prijaznosti , kriva si zaradi tvojega lepega obnašanja do drugih za vse to si kriva sama.

« Zadnje urejanje: sobota, 16. september 2017 ura: 04:27 od spomniseme » Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar