FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 26. julij 2026 ura: 16:20

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Terapevti v Mariboru?  (Prebrano 1034 krat)
OfMatter
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8

« dne:: sobota, 20. maj 2017 ura: 19:50 »

Hej!

Lansko leto sem obiskoval terapevta, vendar mi ni pomagalo prav veliko, nič, če sem iskren. Nikoli nisem ravno verjel v te stvari, vsaj v primerih, kot je moj, kjer poznaš težavo(e) ampak ne moreš ničesar spremeniti. No, in ta izkušnja je seveda še dodatno okrepila to mišljenje. Ker se pa stanje čedalje slabša, do točke kjer je vsak dan praktično nevzdržen, ne vidim druge rešitve, kot da ponovno poskusim s terapijo, saj v življenju nimam nikogar, s kom bi se lahko pogovarjal.

Tako da... če mi lahko kdo priporoča kakšnega dobrega terapevta v Mariboru? Hvala :)
« Zadnje urejanje: sobota, 20. maj 2017 ura: 19:59 od OfMatter » Prijavljen
SweetChild
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 19

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 22. maj 2017 ura: 10:13 »

Včasih moraš samo najti pravega, vedno pa te terapevt lahko samo usmeri, odpre drug vidik, pomaga najti vir težav, še vedno pa se moraš s težavo soočiti sam in narediti spremembe v tvojem življenju sam.
V Mb poznam Hermino Merc. Lahko pa pobrskaš po spletu, preveriš opise in način dela, s katerim se nekako poistovetiš, tja pojdi.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar