FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:47

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4 5 6 ... 70   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZA TISTE, KI SI NE UPATE ZAČETI PISATI NA FORUM  (Prebrano 298694 krat)
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 957

« Odgovori #40 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:14 »

A da nisi koka, praviš?   sesmejem
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.871

« Odgovori #41 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:17 »

koooooo
kooooooo

khm khm neee nisem koka....  sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
EMINCY
gost
« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 10:34 »

Lepo pozdravljeni vsi. Sem še ena ki nevem natančno kakšno motnjo imam zato nevem kam bi se priključila. Embarrassed. Imam občutek neke panike nekega strahu, vendar ko berem nekatetera vaša sporočila se mi zdi da gre za panično motnjo.lep pozdrav Grin
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 10:42 »

dobrodošla emincy...

mogoče si se pa prav priključila...hihi...

več nas je, ki se borimo s to motnjo, tako, da v zvezi s tem, boš dobila kar precej informacij na našem forumu in na starem arhiviranem forumu...

Da se premagat, sama nisi, tko da pogumno naprej in napiši kaj več o svoijih občutkih...

lep pozdravček

Prijavljen
EMINCY
gost
« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 10:48 »

Najlepša hvala za podporo. sicer se na forumu ne znajdem preveč in nevem natančno kam pisati in kje prebrati vsa sporočila ker so vse motnje razdeljene po skupinah. no upam da se bom počas navadla. hihi
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #45 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 12:36 »

hihi...

ja mal je zmešnjave na začetku vrjamem...sej se boš navadla...

drugače pa v desnem zgornjem kotu ti piše forum arhiv...če tja klikneš te vrže na stran starega foruma...in tam pod search naprimer daš panična motnja in ti bo vrglo vn prispevke...

tudi tu lahko narediš podobno: pod išči vpišeš kar te zanima in vidiš potem kaj bo našlo...

lep pozdravček
Prijavljen
MiMi
gost
« Odgovori #46 dne:: torek, 30. december 2008 ura: 14:59 »

Nova sem in v bistvu se počutim tok apatično, da je tole vse kar trenutno zmorem.
Vpila bi, pa me je strah, da bo v moji praznini preveč odmevalo in razturilo tisto bogo lupinco, ki me še drži skupaj. Zato tlačim in bašem vase. Pa je še kar vse prazno. Vsaj občutek je tak...
Lajf pa šiba mim mene...
Prijavljen
Amelie
gost
« Odgovori #47 dne:: torek, 30. december 2008 ura: 15:18 »

MiMi, pozdravljena. Če ti je v kakšno tolažbo v tem trenutku, se nas je kar nekaj na tem forumu že kdaj počutilo tako, tako, da te razumemo. Jaz dolgo nisem mogla nič napisat. Verjemi pa, da je začasno in da mine. Kako dolgo že traja pri tebi, imaš kakšno zdravniško pomoč?
Drži se.
Prijavljen
MiMi
gost
« Odgovori #48 dne:: torek, 30. december 2008 ura: 15:25 »

Tenx, Amelie.
Traja, kaj pa vem... Pred več kot desetimi leti sem doživela prvi "break down". Od takrat je vsakič slabše. In vsakič mal drugač. Dvakrat sem se zdravila s tableti, ampak to ni to.
Prijavljen
Tanjas
gost
« Odgovori #49 dne:: torek, 30. december 2008 ura: 18:22 »

vsem lep pozdravček in vsem vse dobro  rozicodam
Prijavljen
kiddo
gost
« Odgovori #50 dne:: sreda, 31. december 2008 ura: 01:57 »

Tema zame...pregledovalka in prijavljenka, pa imam strah začet novo temo, v smislu, kdo bo pa mene poslušal, kljub temu, da me preko spleta nihče ne pozna...

Ampak dan za dnem zbiram pogum in lepo je vedeti, da si na mestu, kjer te nihče ne obsoja.
Mogoče še danes, ampak mislim da prej ko slej rabim zbruhat ta moj žolč.

In ja, lepo je vedeti, da tukaj gor nismo sami. Grin

Prijavljen
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 808

« Odgovori #51 dne:: sreda, 31. december 2008 ura: 12:06 »

Pozdravljena MiMi, Kiddo  Smiley

MiMi predlagam ti psihoterapijo, lahko jo izvajaš tudi sama - tako kaot jaz  Smiley V vsakem primeru pa je psihoterapija dolg proces, hitrih rezultatov ni.. ampak, počasi se stvari začnejo jasniti in vmes so padci, obupavanje.. tako pač je.. smo v procesu zdravljenja..
Recimo zdajle, ko tole pišem se ne počutim najbolje, se pa na splošno počutim mnogo bolje kot pred enim letom  Smiley 
Delo na sebi in vztrajnost!!  Smiley pomezik

Kiddo, le pogumno.. Vidim, da ti ne manjka več dosti, da odpreš svojo temo  oki oki
Daj nam kakšen namig glede teme.. da ti damo še malo vzpodbude  Smiley pomezik 

Prijavljen
gogi
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 696

« Odgovori #52 dne:: sreda, 31. december 2008 ura: 14:05 »

Hvala bogu da je ta forum, tukaj sem prebrala in se naučila ogromno stvari. Zdaj tudi povem na glas določene stvari, kar se mi zdi, da bi rada dala iz sebe in počutim se bolje...še vedno lažje pa je kaj napisati, ja.
Želim vsem lep in sončen silvesterski dan in tudi večer, če se ne bomo prej potopili v sanje.  pomisli
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 482

« Odgovori #53 dne:: sreda, 31. december 2008 ura: 16:37 »

Čau Gogi in vsi ostali!
Tudi jaz vem želim prijeten silvestrski večer in lepo novo leto 2009!
Prijavljen
2009
gost
« Odgovori #54 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 16:20 »

Pregledujem strani in zbiram pogum, da tudi sam kaj napišem. Se bom najprej predstavil. Ime je geslo 2009, iz Idrije starost 39, samski. Daje me huda depresija. Toliko za prvič

Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #55 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 16:22 »

2009 pozdravljen. Cestitke za pogum, vsi smo ga rabili prvic.
Vsak nasledji stavek bo lazji.  pomezik
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #56 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 17:24 »

Dobrodošel 2009.. Kar razpiši se, povej kaj te muči..
Prijavljen
Tanjas
gost
« Odgovori #57 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 18:44 »

2009 ojla

kar pogumno naprej  clap

Tanja
Prijavljen
2009
gost
« Odgovori #58 dne:: sobota, 10. januar 2009 ura: 10:58 »

Želim napisati in opisati svoje življenje( če temu sploh lahko rečem življenje ). Zaenkrat še iščem rubriko, kje naj začnem. Korajža velja
Prijavljen
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #59 dne:: sobota, 10. januar 2009 ura: 15:09 »

Tako je prav, kar napiši.. Veš, kar se življenja tiče je pa žal tako, da nobeden ni prišel na ta forum zaradi srečnega življenja, ampak ne skrbi.. človek se lahko reši iz neverjetne teme.. Jaz sem živ primer, veddno sem govoril, da če pa meni rata pol pa res lahko vsakemu. Ker, ko je tema v glavi, se zdi, da ni rešitve - pa je, verjemi pomezik 
Prijavljen
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 ... 70   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar