FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 03:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: A se še komu dogaja  (Prebrano 8482 krat)
Mcmurphy
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 264

« Odgovori #20 dne:: petek, 27. marec 2009 ura: 22:55 »

meni je tudi tako mučno it k frizerju.  Sad pravzaprav me še najbolj obremenjuje small talk.
Probaj gledat na to kot na trening.
Prijavljen

Pipe | Šiše | Bongi
www.pipler.si
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.674

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 29. marec 2009 ura: 23:18 »

Jaz sem imela letos en tak napad pri frizerku na stolu. Sem ga (neopazno) predihala in preživela Tongue. Me je pa bilo naslednjič strašno strah, ampak sem se ravno zato znova naročila in šla z res hudo tesnobo (srce nabijalo, tesnoba na višku, tresti me je začelo), nazaj na stol. Valjda je bilo vse kul in grem zdaj brez problema. Če bi se pa takrat začela izogibati, bi se pa verjetno še zdaj bala, in to še dosti bolj kot takrat.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
marea
gost
« Odgovori #22 dne:: nedelja, 05. april 2009 ura: 22:52 »

sovražim frizerja ... zaradi napada

komaj sem našla eno, ki pride domov

pa tako bi rada spet šla in vem, da enkrat bom, ker sem se ponovno lotila 100x bolj mučnih stvari

ampak frizerka....ne morem in ne morem. Morda pri kakšni, ki bi ji lahko povedala, v čem je problem in ki bi imela prazen salon

ampak, če ima prazen salon ... verjetno nekaj pomeni :-)))) ni kdo ve kakšna frizerka :-)
malo za hec, čestitam tistim, ki ste se spet odpravili tja na stol

Prijavljen
lio29
gost
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 19. april 2009 ura: 16:14 »

tudi jaz sem lansko leto februarja bil skoraj ze pozdravljen vse je bilo ok vsi simptomi so mi izginili septembra pa se je vse skupaj mi vrnilo kot bumerang le da nimam napadov panike ampak me tišči v prsih,imam vrtoglavice in cuden občutek v glavi.aja pa non stop me tišči na wc,na vodo pa me zanima če ima se kdo take težave ker me to spravlja ob živce poskušam odmisliti da me tišči pa ne morem.Sem bral da je lahko tudi to stranski učinek stresa tiščanje na vodo pa me zanima če mi lahko kdo pove kako bi si lahko pomagal?LP
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar