FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 26. julij 2026 ura: 19:38

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: delam napake  (Prebrano 2563 krat)
unicen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: torek, 05. julij 2016 ura: 17:09 »

Pozdravljeni.
Naj se najprej na kratko predstavim.
Star sem 32 let imam redno sluzbo zivim na svojem neodvisen od nikogar... poleg nujnih opravkov vsakega gospodinjstva se rad ukvarjam z ciscenjem domacih avtomobilov, kaksnim eksperimentiranjem v kuhinji rad se dobim sploh zadnje case s prijatelji na kaki kratki kavici... kdaj pa kdaj me zagrabi kolesarjenje in sprehod v naravi...    No pred dvema letoma sem zakljucil zvezo, ki je trajala 13 let... zakljucila se je, ker me je takratna draga prevarla s precej bogatejsim fantom - njenim direktorjem...
Ko sem zacel stvar pocasi prebolevati sem nekako spoznal, da je morala kljub vsemu biti tezava tudi na moji strani, verjetno za njene potrebe od mene ni dobila dovolj pozornosti pa ceprav jih ni bilo malo, da ne bo pomote... je pa tudi res, da sva zacela zvezo se kot otroka ona je bila stara 14 jaz pa 15 let in nobeden od naju se ni imel prilike "znoret"
Skoda je ker so stvari propadle po tolkih letih skupnega zivljena in da niso sle naprej npr. druzina ipd... ampak kar je bilo je bilo....
Po priblizno 3 mesecih, ko sem zakljucil zvezo sem spremenil status tudi na facebooku na kar je isti dan ravno zaradi objave stopila v stik z mano ena izredno simpaticna punca za katero si niti predstavljati takrat nebi upal, da ima kakrsno koli zanimanje zame...
Seveda takrat je bila samo debata kako to zakaj... in ta punca je pac ze imela fanta zaradi cesar sem bil se bolj preprican, da pac komunicera z mano samo iz golega firbca in sucustvovanja, dolgcasa...pocasi so stvari sle naprej jaz sem si rekel nekaj casa bom sam potem pa si bom zacel iskati drugo boljso polovico...
Vendar pa je ta punca, kar precej redno mi pisala in me sprasevala, ce sem ze nasel novo kaksno iscem, ce mi je dolgcas da greva lahko cisto kot prijatelja kdaj na kavo ipd.
No po cca 2 mesecih najinega dopisovanja sva se res dobila na kavi in ze takoj mi je postala vsec vendar ji tega nisem zelel pokazati, ker je pac imela fanta rekel sem si, da ne bom drugemu skakal v zelje in bog ne daj pocel drugemu tisto kar nocem, da nekdo pocne meni in tudi zaradi tega ji nisem nikoli zacel pisati jaz ampak vedno ona...
No potem so se pocasi zacele debate o njeni slabi zvezi kako trpi kako je v zvezi ona samoumevna kako ni za njo nobenega pravega zanimanja... vedno sem ji dajal nasvete ces potrpi malo poizkusi to in ono in ti nasveti so bili vedno nevtralni in nikoli proti njenemu fantu...
Pocasi sem dobival cedalje  vec povabil za kavice na koncu sva bila na kavicah ze veckrat na tedn... potem je ona poskodovala svoj avto in me prosila ce ji ga lahko popravim in sem seveda kot prijatelj ji ponudil pomoc in popravil zadevo... vendar je s tem tudi videla kje zivim...
In od tega dne so se stvari konkretno obrnile in pisala sva si popolnoma vsaki dan ze ko sem.se zjutraj zbudil sem videl njen sms z pozdravi...in se pocasi zacel sprasevati ja kaksno zvezo res ima ce vse dni pisari meni in je stalno sama....
Njen fant je sicer od nje starejsi 8 let vsak cas bo star 40let ... in vse kar mu je pomembno so motorji, ribolov, in pa modelarstvo... in ja sem videl da pac njej manjak druzbe, pozornosti in resnosti od partnerja...
Seveda pa sem imel njo se vedno za zelo vredu in resno punco,  ceprav so bile najine kavice ze na meji nekega varanja in kar na enkrat sem spoznal, da sem se resnicno znasel v vlogi "lupcek"
Stvar se je naprej odvijala tako, da je punca brez povabila se mi naslikala nek vecer pred vrati s pecivom, ki ga je spekla zame, bil sem tako sokiran, da sploh nisem vedel ali naj jo povabim naprej v hiso ali naj jo kar odslovim ampak v meni je bilo ze kancek necesa ki sem cutil do nje in sem kljub temu, da nebi smel jo povabil naprej...
In ta vecer sva prevarala njenega:/
Bil sem takrat cisto v rozicah zelel sem si jo pa ceprav sem vedel, da ne smem in vem, da sem s tem naredil popolnoma isto kot je bivsa naredila meni in da verjetno nisem kaj prida drugacen od nje ampak se vseeno sem si to punco po vsem tem zelel se bolj....
Zacela sva se dobivati bolj in bolj redno in vedno ko sem jo vprasal zakaj to pocneva zakaj ne naredi nekaj, da tega ne smeva in da to ni posteno ne do mene in ne do njenega je vedno bil odgovor bom ga pustila jaz hocem biti s tabo...
No seveda sva to pocela lep cas priblizno eno leto in sem cedalje bolj pritiskal, da morava stvar nekako resiti... ampak sem bil vedno delezn nekih praznih upov in se cedalje bolj spraseval kaj mi je tega treba ne rabim samo spolnosti rabim zensko kot sopotnico skozi zivljenje in mamo mojih otrok in ce to pocne njemu zakaj nebo pocela tega tudi meni... no nekaj dni po najinem prvem komfliktu zaradi te situcije so se seveda stvari od nekje razvedele in je mene poklical njen fant v ozadju pa sem slisal njo, ki joka, da midva nikoli nisva nic imela... meni je zacelo kar vreti v glavi in sem tisti trenutek prekinil klic in premislil kaj naj recem njenemu zakaj nekaj ona laze in joka kot, da je vse drugace kot je govorila meni ces, da  ima dovolj njegovega egoizma, zavracnaja in neresnosti do nje... in sem se odlocil ce pac vec kot ocitno tako zeli bom vse zanikal pogoltnil zopet eno brco v temo in je ne bom prizadel ter napravil kot pricakuje...
Poklicem njenega fanta nazaj mu recem, da ni nic res in da med nama res nikoli ni nic bilo...
No po nekaj urah me ze klice punca in se zeli z mano dobiti na kavi pa ji recem sej smo ze rascistil po gsmju vse ... ona lepo prosi ce se lahko dobiva in seveda sem pristal in sva se dobila da sva se pogovorila iz oci v oci in pac se dogovorila da tega ne bova vec pocela da vidm da hoce njega in da ni prav da me je na tako grd nacin zavedla... njen odgovor je bil bom zalljucila z njim ampak ne na nacin da sem ga prevarala....
Drugi dan je sel njen zopet se vozit z motorjem nekam na drugi konec slovenije po nekem gozdu in ona me je ze klicala in se zelela ponovno dobiti z mano... kar sem pa seveda odlocno bil proti in se od soka in jeze od prejsnega dneva bolj na grd nacin povedal, da imam zvrhano kapo igric ce mi ni naredila  dovolj skode... je na koncu izjavila da sedaj ko sem ji unicil zvezo da jo kenslam.... sam sem mnenja da ji se vseeno nisem jaz unicil zveze ceprav sem sodeloval v tem... in ji povedal naj bo z njim ker ji bije srce zanjga, da samo za spolnost smse in kavice ne rabim punce in da iscem bodoco mamo mojih otrok, ter odlozil slusalko in jo blokiral na fonu za smse in klice...
Po dvah dneh sem videl na fbju njene slike in objave kako je z njim srecna koliko zanimanja ima kar na enkrat za motorje in ribolov...
Karakter ki ga je kazala meni je bil ocitno ves cas zaigran z namenom spolnosti z mano in pa verjetno tistega nekaj premozenja, ki ga imam in nikoli skupnega zivljenja kot je govorila...
Na tak nacin kot je bil ta bi lahko od kar sem sam pristal ze ene 5x vendar nisem drugih punc spustil blizje in sem prekinil stike ravno zaradi tega, ker sem se dobival z njo in ker pac ni prav da punce v zvezah na tak nacin iscejo "boljse" zase kar pac imajo ce se ne vidis vec kjer si zakljuci, preboli, predelaj in kreni na novo pot... tako, da ce potegnem skupaj v stiku sem bil in bi lahko bil z vecimi puncami, ki so v zvezah kot pa samskimi... res je, da mi je malo katera punca vsec ampak se vseeno mislim, da je prav, da iscem tisto pravo za katero mislim vsaj tisti trenutek, da bi z njo lahko bil do konca... skoda in neumno mi je prizadeti kogar koli zaradi tega, ker sam nebi bil preprican kaj zelim in ce je to to...
Kaj pocnem narobe zakaj je tako veliko punc ki plansko zeli varati  svojega fanta ali se to dagaja tako veliko fantom kot se dogaja meni s cim dajem tak vtis, da zelim ali varati ali da si zeli samo spolnosti s puncami ali sem mogoce tako totalno nezanimiv si moram najti kak cudaski hobi kot so ribolov motorji in seveda tem hobijem dati prioriteto v zivljenju in imeti partnerko nekje na tretjem mestu ali nizje... nisem tip cloveka, ki bi kogar koli dusil,... dam svobodo in dam cas zase ki ga normalno vsak clovek rabi....
Nisem totalni zapeckar in nisem samo v sluzbi in doma ampak dokler obnavljam hiso normalno, da imam manj izletov in pa poznega druzenja s prijatelji kot bi lahko imel in ce me prijatelji in prijateljice ne zapuscajo verjetno namenjam dovolj casa in pozornosti...star sem toliko, da bi bil skrajni cas za neka resna dejanja v zivljenu katerih si ze lep, lep cas zelim in delam na njih...
Moram stvari ponovno preboleti, da bom lahko stopil na novo pot pa ceprav trenutno nimam nobene zelje in volje vec, ker priznam trenutno sem custveno prizadet in bom nekaj casa potreboval,  da bom spet lahko kateri zaupal..
dovolj imam punc, ki drezajo vame zakaj sem se vedno samski kako to in ono in dovolj imam tega, da stalno poslusam, da sem materjal za ozenit in to v 90% od punc, ki so ze v nekah zvezah...
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.713

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 21. julij 2016 ura: 10:40 »

Vsak dela napake, pomembno je le, da se iz njih kaj naučimo.   oki

Po tvojem pisanje, ti ne bi prisodila 32 let, saj si se s tole deklino obnašal ko zaljubljeni (in slepi) najstnik.  sesmejem Pa brez zamere.  pomezik

Torej - naslednja punca bo predvsem samska. In da je "prebolela" prejšnjo vezo. To, da vleče travme iz preteklosti, ne pomaga, nasprotno.  kiselnasmeh
Marsikatera simpatična punca s Fb je v resnici čisto nekja drugega v živo. Bolje se je razgledat naokoli v živo. Možnosti je veliko, včasih je treba le zbrati pogum.
Sicer pa....ko iščeš, ne najdeš. Pusti življenju prosto pot, ta prava bo prišla, ko se boš najmanj nadal. Tačas se malo posveti sebi in temu, zakaj si tako želiš punce sedaj. Če misliš, da je prišla tvoja ura....pozabi! Ni pravi motiv, gotovo boš izbral zopet napačno. Na silo se ne naredi nič.
Poliži si rane in korajžno naprej.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
unicen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 07. avgust 2016 ura: 20:17 »

najprej hvala za besede...
Ja točno tako sem se obnašal imel sem jo kar malo preveč rad pa najbrž tudi zato, ker kljub trudu mi ne uspe na področju, ki je zame zelo pomemben in to je punca ter družina.  Vsaj prvo si vsak normalen moški želi... in vem, da imaš povsem prav in se trudim, da razmišljam tako  Grin ... Gledam prijatelje, ko se jim zalomi v zvezi so zelo hitro v drugi zvezi sam si sicer tega ne želim vendar pa mi ni jasno tudi, ko o tem govorim z njimi kako lahko tako hitro menjajo in tako hitro najdejo drugo punco do katere nekaj čutijo je navadno smeh in vedno isti odg. lj kok je bab vse so iste... niso vse iste, ker potem takem bi ostal s prejšnjo ali kako... menim, da je veliko zvez brez čustvene povezave vsaj ne iz obeh strani in, da je samo toliko da niso sami - samo domnevam in primerjam sebe s te strani s koliko puncami se sploh lahko tako povežem... Smiley
Vem, da rabim najbrž še čas, da predelam to zmedo, ampak čutim, čutim, da se mi počasi vrača tista prava volja do življenja, ki mi jo je zadnje mesece kar manjkalo... lajšal pa sem zadevo tako, da sem se zasul z delom ker sem samo tako lažje odmislil... no in prejšnji teden sem tudi vpisal v plesno šolo, ker iskreno povedano se mi ne ljubi več toliko delati in bolj paše taka bolj luštna stvar pa še izpolnil si bom to že cca. 10 let staro željo, ko bom znal plesati Grin

In ja sem se naučil nekaj s tega in tako brezglav na ljubezenskem področju sigurno ne bom nikoli več..
sem izkusil in spoznal in ta rek drži 100% poslušaj srce vendar vzemi poleg še pamet   Grin tako, da ko bo prišel pravi čas bom sigurno ujel tako, ki bo prava...
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 07. avgust 2016 ura: 20:28 »

Glede na napisano si krasen fant in sigurno boš našel pravo!
Držim pesti da čimprej Kiss
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #4 dne:: torek, 09. avgust 2016 ura: 19:36 »

Citiraj
niso vse iste, ker potem takem bi ostal s prejšnjo ali kako... menim, da je veliko zvez brez čustvene povezave vsaj ne iz obeh strani in, da je samo toliko da niso sami -

Tole tvoje razmišljanje mi je hudo všeč. Bezljati v neko zvezo samo za to, da nisi sam, je popolnoma noro. In potem pride otrok, ki je za zvezo brez temeljev samo še dodaten rušilni element - in ne obratno! - poč pa naj se ne čudimo, da je toliko ločitev.

Lepo, da si se vpisal v plesni tečaj, malo v družbo je vedno dobrodošla stvar. Pe tudi ne boš več tako negativno razmišljal. Že to, da svoje ideje primerjaš z mnenji ostalih. Tako spoznaš kaj je pravzaprav bolje zate, kako ravnati...
In še nekaj bi ti prišepnila - tiste prave punce (za porocit) ne padajo na neke frajerje in mačote, ker niso toliko trapaste, da imajo opravka s samovšečnimi osebki. Morda so včasih popolnoma nevidne in je treba dobro odpreti oči, da jih vidiš.

Vesela sem zate, da si malo boljše volje, kot v prvem postu. Gremo dalje, a ne?  rozicodam
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
unicen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: torek, 09. avgust 2016 ura: 23:56 »

Marina in Mina hvalaaaaa:)
Res je tako nekako razmišljam jaz, če do punce ne začutim tistega nekaj več in ona do mene nimava kaj razmišljati o zvezi in skupnem življenju kaj šele o družini... je pa res, da je včasih treba poizkusiti, ker najti pravo osebo na prvi pogled je skoraj nemogoče je pa seveda tudi to možno...
Povsod so vzponi in padci nikjer ni vse samo v rožicah vendar, če je prava oseba komaj čakaš, da se z njo vidiš slišiš in z njo počneš popolnoma vse tudi tiste čisto vsakodnevne stvari z največjim veseljem... ne lavfam po oblaki vendar vem, da je to možno in samo to je tisto kar mi je primerno, ker samo če je ljubezen prava je tako in če sta dva povezana na taki ravni tudi začutita kdaj je res pravi trenutek za korak naprej npr. za ustvarjanje družine/poroka itd. ,... meni osebno je to kar pogoj, ker si nekoč želim z ženo in otroci početi čisto vse z veseljem in ne nekaj na silo in ni lepšega kot zaspati in se zjutraj prebuditi ob nekom, ki ti pomeni vse in pred službo spiti tisto skupno kavo pa se pogovoriti ipd...

hmmmm samozavest jaaa...
Kar se tiče samozavesti in tega pa zelo velikokrat slišim, da sem popolnoma ne samozavesten in, da bi moral biti oz. da bi lahko bil... malenkost se zavedam, da bom moral graditi na tem, ker sem bil celo tak osliček, da sem šel zanjo spreminjati tudi mojo postavo, ker je pač tolerirala samo definicijo itd... sedaj se vsemu temu samo še smejim... najraje imam povsem preproste, navadne ljudi in ne maram naduvanih ljudi ker se ob njimi počutim totalno bedno...
am am am Wink
Ja seveda treba je iti naprej in najprej moram speljati do konca moje cilje, ki sem si jih zadal in jih pripeljal skoraj, do konca še mal, še mal, še mal Wink ... Življenje sem dobil, kot vsi drugi samo eno in je škoda, da si ga grenim zaradi napak, ki sploh niso bile popolnoma samo moje napake je pa prav, da boli, ker samo tako se nekaj naučim Smiley. Za čisto vsakega nekje obstaja tista prava sorodna duša in ko bo čas jo bom začutil in spoznal-baje vse ob svojem času  Smiley  Smiley  Smiley
Na plesnih je pa kar luštno, nova izkušnja zame... priznam pa, da mi je malo nerodno pač novi ljudje in moje leseno stanje na plesišču vendar se tolažim, da nisem edini, ki je za enkrat še lesen Wink Wink
Prijavljen
Zigy
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 45

« Odgovori #6 dne:: sreda, 10. avgust 2016 ura: 00:57 »

hmmmm samozavest jaaa...
Kar se tiče samozavesti in tega pa zelo velikokrat slišim, da sem popolnoma ne samozavesten in, da bi moral biti oz. da bi lahko bil... malenkost se zavedam, da bom moral graditi na tem, ker sem bil celo tak osliček, da sem šel zanjo spreminjati tudi mojo postavo, ker je pač tolerirala samo definicijo itd... sedaj se vsemu temu samo še smejim... najraje imam povsem preproste, navadne ljudi in ne maram naduvanih ljudi ker se ob njimi počutim totalno bedno...
am am am Wink
Omenil si, da si začel hodit na plesni tečaj. Recimo, da se ti tam zaradi omenjene "lesenosti" zgodi, da se zmotiš pri enem gibu in da tvoja soplesalka to opazi.
Pravi osebi bo ta tvoj gib oziroma napaka všeč in si ne bo mislila, da si zelo neroden, temveč bo navdušena nad gibanjem, ki ga še ni videla.
Prava oseba te kljub vidnemu izkazovanju nesamozavesti (npr. tvoje začetne jecljanje in vidna trema pri vzpostavitvi začetnega stika) ne bo zavrnila, ker ji bodo všeč tvoj način izražanja, barva glasu, naglas, ipd.
Prava oseba ne bo zavijala z očmi vsakič, ko boš odprl usta, ampak te bo z zanimanjem poslušala.
Prava oseba ti bo poskušala pomagati nadaljevati pogovor in ga ne bo oteževala.
Še bi se dalo naštevati...

Za konec - prava oseba te bo sprejela takšnega, kakršen si - tako z dobrimi, kot s slabimi lastnostmi.
Tudi zate se ta prava oseba bo našla, v to ne dvomim. Pusti času, čas. Doletelo te bo, ko boš to najmanj pričakoval.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar