FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 01:41

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nevem kako naprej  (Prebrano 6934 krat)
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 442

« Odgovori #20 dne:: petek, 12. avgust 2016 ura: 10:46 »

Nayaa  rozicodam zakaj pa na greste prej domov? Sicer pa lahko v vsakem trenutku zbereš moč, potegneš črto nad negativnimi mislimi in skušaš uživati v dopustu. Poglej kakšne ribice so v vodi, vohaj borovce, ki imajo zdravilna eterična olja in podobno pomisli
Prijavljen
nayaa
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 209

« Odgovori #21 dne:: petek, 12. avgust 2016 ura: 12:03 »

Jaz bi sla ja, samo trenutno ns je 6 skupaj in noben me ne razume razen kolegice in je grozno ja se tolazim se en dan potem pa gremo.. grozna sem res, jaz bi lezala na plazi brala resevala krizanke, zvecer kak hiter sprehod ni mi pa da bom pila na plazi in delala probleme, in ponoci okol hodila,
Prijavljen
sanja78
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 74

« Odgovori #22 dne:: petek, 12. avgust 2016 ura: 13:49 »

Mogoče bi mogla spet uvesti nazaj Ad jaz odkr imam pravo terapijo je malo boljše sam kaj k mi hodijo nazaj vzorci čudni.Čez vikend sem sama z otroki in sem na preizkušnji,upam da bom zmogla zadala sem si Dev in se silim da ne razmišljam pteveč
Prijavljen
nayaa
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: petek, 12. avgust 2016 ura: 18:22 »

Seveda boš zmogla, jaz vrjamem da boš, lepo poglejte kakšnl risanko na kakšen sprehod pojdi ali pa do sorodnikov pa bo vikend hitro mimo
Prijavljen
sanja78
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 74

« Odgovori #24 dne:: petek, 12. avgust 2016 ura: 20:05 »

Na koncu je vedno vse ok,objemček
Prijavljen
nayaa
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: torek, 16. avgust 2016 ura: 20:44 »

Živijk, spet jaz Cry
No z dopusta smo se srecno vrnili vse je bilo ok, problem je ker sem se doma ok počutila potem pa vedno pride nekaj drugega v glavo spet kaj pa če sem se na dopustu z čim okužila paranoična sem na mačjo bolezen in tam je bila mačka pri apartmaju ki sem se jo na veliko izognila ampak vseno, res je groza kdaj bom imela prazno glavo brez teh kaj pa če Huh?  jok jok jok
Prijavljen
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 442

« Odgovori #26 dne:: sreda, 17. avgust 2016 ura: 08:54 »

No pa si le doma Smiley težko je opostiti te vsiljive misli "kaj pa če", ampak z vajo se da. Pri tem ti lahko pomaga kognitivno-vedenjska terapija. Osnove imaš tudi na spletni strani nebojse.si pomezik

Mačja bolezen oz. mikrosporija se ne preneša tako hitro. Tudi odrasel človek z dobrim imunskim sistemom se tudi ob stiku z njo ne bo kar tako okužil Smiley vem, sem imela sama paranojo, ker sem celo imela mačka z mikrosporijo, ampak so mi veterinarji povedali to kar sem jaz tebi.
Prijavljen
nayaa
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: sreda, 17. avgust 2016 ura: 12:15 »

Ja jaz sem jo imela kot otrok, imeli smo veliko mačk doma sedaj jih ne morem videti, imam pa malega kužija ki je povsod z mano spi pri naju in ja strah me je da se bi ona okužila zato jo umivam preventivno in ja panicarim, hja tile stavki kaj pa če so res grozni...
Prijavljen
nayaa
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: četrtek, 01. september 2016 ura: 20:20 »

Živijo, spet jaz
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar