FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 05:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 28   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Regina.  (Prebrano 101630 krat)
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 894

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #280 dne:: sreda, 19. avgust 2020 ura: 07:04 »

Hvala vama  rozicodam

Stanovanje je cisto nasprotje tega kar sva iskala (zelela sva si dolgorocno zadevo, da se nebi vmes selila.... Vedno sva bila zagreta za hisko, iskala parcele, a jih ni bilo oz so noro drage. Nato sva iskala hise v 3. fazi a je bilo se vedno predrago.. pa stanovanja z minimalno 80m2 in 2 spalnici... cene spet da te kap. Ce spremlja kdo nepreminicninski trg ve o cem pisem, sva pa bila v tem 5 let in sedaj koncno imava nekaj svojega!

Stanovanjce je malo manjsi, za 2 osebi, za otroka tja do 4 leta, vec ne, pomoje, je samo 1 spalnica Smiley
50m2, ze opremljeno, novejse, garaza in ni se nama treba delec seliti Smiley res sva zadovoljna  Kiss
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #281 dne:: sreda, 19. avgust 2020 ura: 08:39 »

Super Grin me veseli zate Regina clap clap
Prijavljen
melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #282 dne:: sreda, 19. avgust 2020 ura: 14:18 »

Regina, me veseli zate! Čestitam, uživaj v svojem domu!  clap   clap
Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #283 dne:: četrtek, 27. avgust 2020 ura: 07:41 »

Tako, sedaj sva na svojem ze 4.dan. Super je, prvo noc sicer nisem in nisem mogla spati, ker je bilo vse na novo, potem pa vsako noc boljse. Sosedov zraven in nad nami se nic ne slisi, pa nevem ali so tiho kot miske, ali pa je izolacija tako dobra  sesmejem

No se pa teden bliza koncu in tako se vecja moja tesnoba pred ponedeljkovo vrnitev v sluzbo po 14 dnevih!! Ker mi je res fajn doma in toooook se mi neda nazaj v vsakdanje obveznosti...
 Danes greva h mojim do sobote in mi nic ne pase iti, raje bi bila doma in se imela fajn. No pa saj tudi pri nasih bo fajn, ampak tukaj bi bilo se bolj  Smiley za nedeljo sem si ze kar dala v glavo, da ziher nebom nic spala, kako sem smotana res.
Upam, da tej obcutki tesnobe, ki me je zacela drazoti vceraj zvecer (spala nisem do 4h  Shocked) cimprej popustijo.
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #284 dne:: sobota, 05. september 2020 ura: 08:04 »

Vse se nekako vraca. Danes je tretji dan, ko cutim, da me ponovno vlece na dol. Zjutraj se zbudim, nervozna, nek strah, kaj je razlog nevem? ... v casu selitve sem bila super, vse tezave, ki sem jih imela pred tem so izginile, pojavila se je pozitiva, sreca, sonce, rekla sem, koncno je mimo! Pa je res? Ocitno je vse lepo dogajanje zasencilo dogajanje v moji glavi, problema pa resila nisem in sedaj je ponovno tu.

Imam internetno prijateljico, ne tukaj na forumu, drugje. Super punca, deliva se ponobne znacajske lastnosti, ima tezave z depresijo. Je v stiski, dnevno. Veliko si piseva, ubistvu skozi. Opazila sem, da to vse nekako ne vpliva dobro name. Ponavadi mi pove, kako se pocuti, kako je z njenimi problemi, povem jaz.. debatirava... ampak imam obcutek, da ob branju vsega tega, njenih tezav, strahov, pridejo na plano moji. Zacnem razmisljati, tuhtati.... nocem biti slaba prijateljica, nocem, ampak vedno sem probala v pozitivo vleci najin pogovor, stran od tezav, pa ni slo, saj sva vedno pristale na enih in istih temah, vecinomo iz njene strani in me je dusilo. Danes sem ji ti povedala, ne direkt, ampak, da se malce umikam in vseh teh omrezij, ker me tisci dol. nevem, ce bo kaj pomagalo... upam, da bo.
Prijavljen

crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 829

« Odgovori #285 dne:: nedelja, 06. september 2020 ura: 20:14 »

Regina, kako pa se sedaj pocutis? Si boljse?

Upam, da in gre razpolozenje samo na gor rozicodam
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #286 dne:: nedelja, 06. september 2020 ura: 21:14 »

Čer  Smiley

Ja včeraj je kar nekako šlo! Potem sem razmišljala, če je bilo za to stanje kriv piknik, ki smo ga imeli s sosedi - kjer sva spoznala vecino iz nasega bloka. Mogoče je me mučila socailna tesnoba.. kakorkoli, bilo je fajn, zvečer pa šla še za 8km prehodit.  clap
Prijavljen

crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #287 dne:: nedelja, 06. september 2020 ura: 21:19 »

Super Regina... Zelo vesela zate Huh??kar tako naprej Smiley
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #288 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 09:53 »

Pojamrala bi glede ene tezave, ki me muci ze nekaj casa.
Visoka sem 163 cm in tezka 46kg. Odkar vem so moje kile nizje, kakor bi se pricakovalo. Spomnem se, da sek v srednji soli imela 51kg v nekem obdobju, a sem potem zaradi tezav s takratnim fantom jih izgubila in imela nekje 48kg. Mi pa kile zelo nihajo. Danes imam 46 jutri lahko se 48, pojutrisnjem 45,8.
Odkar sem imela lani in letos poleti tezave z zelodcem se obremenjujem s svojimi kilami. Menim, da je teza preznizka... gledam kdaj in koliko jem, od tistih tezav z zelodcem je zal tudi moj apetit spremenjen. Nisem vec konstantno lacna kakor sem bila vcasih. Jem zajtrk, malico, se eno malico, kosilo, zvecer me pa ponavadi popade lakota in pojem veliko...

Uglavnem, skozi se tehtam, gledam koliko imam, razmisljam zakaj itd.

Je oa tako, da je moja mama v teh letih bila ista oz ona pravi, da se na hujsem. 3x bila noseca in nikoli ni prsila do 60kg, sele potem v meni so se ji kile zacele nabirati.

Jaz se oa obremenjujem Sad drugace nihce ni rekel, da sem shujsana ali karkoli, ampak mene zre samo to razmisljanje o tem  Cry
Prijavljen

Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

"I See You"

« Odgovori #289 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 12:59 »

A ti lahko jaz pa kaksne odvecne kg prodam? Bo poceni, obljubim.. pomezik
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #290 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 13:10 »

Draga Regina.. Tudi jaz ti jih podarim... Takoj, z veseljem Huh??mene tudi to zre ampak v drugo smer... Verjamem da ti ni fino ampak v kolikor si zdrava in normalno funkcioniras potem je vse ok. Sej ves.. bolj se obremenjujemo,hujse je... To je sam ena stvar k jo anxa lahko melje... Vazno je da si zdrava... Ce pa bi imela tezave sploh jest ali pa karkol v tej smeri potem pa ja...
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #291 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 13:23 »

Ja enih 3-4 kilc bi bila pa res vesela!
Kje se lahko dogovorimo za prenost?  sesmejem

Razmisljam ce je moje razmisljanje in obremenjevanje s tem ze OKM? Naj povem, da se s tem sicer ne ukvarjam dnevno, ampak recimo danes v sluzbi nimam NOBENEGA dela, moje misli tako tavajo vse povsod  kiselnasmeh
Prijavljen

crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #292 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 13:48 »

Hehehe.. Za prenos sam povej... Zelja je znebiti se jih, tko da pridem na konc sveta če treba... Hehehe... Drugače ne vem, če je to OKM.. Jst sm tudi nagnjena k temu... Obsesivno razmišljanje.. Se mi zdi, da ko imam časa prevec... Sej potem mine ampak ja... Ni prijetno... Jst tudi tukaj potem razumsko dopovem, kaj in kako lahko da rešim problem... Pa je potem malo mir... Ampak traja.. Oh, a ne koliko enega veselja imamo sami s sabo... Grrr
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

"I See You"

« Odgovori #293 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 14:07 »

Jest ti dam vec kot jih rabis Regina... bo se visek zaloga za naprej  Tongue
Samo se, kako bi ta prenos res izvedle
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #294 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 16:22 »

Odkar sem imela lani in letos poleti tezave z zelodcem se obremenjujem s svojimi kilami. Menim, da je teza preznizka... gledam kdaj in koliko jem, od tistih tezav z zelodcem je zal tudi moj apetit spremenjen. Nisem vec konstantno lacna kakor sem bila vcasih.

Regina moje sočutje...nikoli se nisem kaj dosti obremenjevala s kilami, sedaj pa sem na čist podobnem kot ti. Neželjeno hujšanje in to da nisem več skoz lačna mi povzroča skrbi.
Gastro težave so res en shit!
 rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #295 dne:: petek, 11. september 2020 ura: 17:13 »

Odkar sem imela lani in letos poleti tezave z zelodcem se obremenjujem s svojimi kilami. Menim, da je teza preznizka... gledam kdaj in koliko jem, od tistih tezav z zelodcem je zal tudi moj apetit spremenjen. Nisem vec konstantno lacna kakor sem bila vcasih.

Regina moje sočutje...nikoli se nisem kaj dosti obremenjevala s kilami, sedaj pa sem na čist podobnem kot ti. Neželjeno hujšanje in to da nisem več skoz lačna mi povzroča skrbi.
Gastro težave so res en shit!
 rozicodam

Aslan, kako pa je zelodec? Se vedno tezave?
Pri meni je sicer veliko boljse, ampak ja... se mi zdi, da zelodec ni vec kakor je bil.

Prijavljen

Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #296 dne:: sobota, 12. september 2020 ura: 07:37 »

Aslan, kako pa je sedaj želodček?

Jaz imam v sebi še vedno strah, da se mi zadeva ponovi. Zadnje dni me spet vleče navzdol, danes sem zeloo nervozna, saj imamo s službo neko delavnico o komunikaciji... nevem, zdi se mi, da mi ta sluzba dela toliko preglavic, nevem zakaj, nikakor nemorm pozabiti tistih preglavic, ki so se v sluzbi dogajale junija...

Psihoterapija, morem vztrajat in iti ponovno!
Prijavljen

Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

"I See You"

« Odgovori #297 dne:: sobota, 12. september 2020 ura: 13:02 »

Kaj je pa skrbi za danes?
Tisto kar je bilo junija, je menda ze zgodovina? Je danes nov dan ali ni?
Katero tehniko lahko uporabis, da se pomiris in gres v miru na delavnico?
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #298 dne:: sobota, 12. september 2020 ura: 14:39 »

Nives, zal se vracajo skrbi katerih nisem premagala junija in julija. Super pocutje med dopustom in selitvijo je bil samo obliz na rano. Skrbi me pa to z kilami, skrbi, da se kaj hudega zgodi, da zbolim,... kar nekaj!!!
Zjutraj sem res zmrznila, padla v krizo, se zjokala mojemu kot malo otrok... me je poslusal in vse, potem me je pa kar malo “postrojil” v smislu “vem, da ti je hudo, ampak vse je ok, nic ni narobe; ce bo hudo me poklici in te pridem iskat”. In potem sem (spet) kakor mali otrok, ki mu mama rece NE, vstala in postelje, vsa objokana, smrkava in se oblekla, uredila...

No potem je pa minilo na delavnici, je bila ubistvu prav fajn, celo malo psihoterapevtsko natavnana.. sem se boljse pocutila in seveda ponosna tudi nase, da sem sla ceprav sem hotela ostati doma.
Prijavljen

Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

"I See You"

« Odgovori #299 dne:: sobota, 12. september 2020 ura: 15:07 »

Super Regina oki Vidis, kako si lahko lepo naredis.

Aha, te skrbi... sem mislila, da kaj, kar se je v sluzbi zgodilo junija.

Ma, jaz temu ne bi rekla, da je bil samo obliz cez rano. Imela si se lepo!! rozicodam

Zdaj te pa spet malo anksa mede.. ampak ves, v cem je v koncni fazi samo stos? Da na eni tocki zacnes cimbolj izbirati, da se imas fajn. Da je dovolj mucenja same sebe...in da sledis temu, da si delas fajn.

Nic drugega.. zelo enostavno.. za nas pa vcasih tako tezko dosegljivo. Pa cel doktorat samospoznavanja prej naredit.. zato, da vidis, da je za izbrati, da se hoces imeti fajn. kiselnasmeh
Prijavljen
Strani: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 28   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar