FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 17:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Firbec  (Prebrano 1167 krat)
dusi.levicar
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 78

« dne:: nedelja, 20. marec 2016 ura: 19:53 »

Nekaj me pa se zanima kot berem izjave nekaterih na forumu da imamo ljudje z anksiozo neko okvaro možganov pa si mislim pa kako za boga potem ima četrtina svetovnega prebivalstva okvaro možganov pa se to, ko prideš k zdravniku ti rece to ni nič takšnega bojo šle vsiljivke z časoma stran in pa da se lahko to zgodi vsakemu.no če se pa to lahko zgodi vsakemu potem imamo pa vsi okvaro možganov.čeprav jaz sem se zmeraj mnenja da se zaradi nekaterih določenih razlogov sesuje nek sistem da pride do takšnega stanja razni panicni napadi pa vsiljivke pa tresavice in nazadnje nek nenormalen strah.res čudno takorekoč se včeraj sem razmišljal pozitivno bil vesel zmeraj v krogu prijateljev čez noc pa vse črnogledo res je čudna ta okvara možganov. Pa še takšne teze o pomanjkanju hormona sreče res je človek lahko zmeden ko ne veš zakaj se pravzaprav gre pri tem sranju.upam da bodo čimprej odkrili razloge za to sranje od anksioze.se beremo
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 20. marec 2016 ura: 20:20 »

oj,

če je dovolj hudo, da to res blazno težko prenašaš, potem poišči pomoč in uvedi zdravila. Mislim, da vsiljivke niso enostavna težava in če te težave ovirajo pri vsakdanjem funkcioniranju tudi je smoterno poiskati pomoč in magari uvest zdravila.

to, da ti razpoloženje niha ni nič čudnega, ker se to dogaja vsem. o motnji se govori, če so amplitude teh nihanj izven običajnih meja nihaanja razpoloženja. da je enkrat pretirano navdušenje, nerealne ideje, abnormalno polno energije, da tudi potrebe po spanju ne čutiš, drugič pa si čisto na tleh, o sebi misliš in vidiš vse najslabše, imaš občuttek, da te je svet zapustil, da te nihče nima rad, čeprav to niti pribljižno ne drži.  če gre torej v obe smeri, gre lahko za težave, ki jih uvrščamo v diagnozo bipolarne motnje. Če pa so simptomi samo anksiozne in depresivne narave, gre za unipolarno depresijo.

vso srečo pri iskanju in prakticiranju svoje rešitve za tvoj problem ti želim. sprejmi kot izziv in raziskuj.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
dusi.levicar
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 78

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 20. marec 2016 ura: 20:51 »

Ne majc nimam nekih nenormalnih nihanj tudi spim že v redu samo te vsiljivke so zoprne normalno hodim v službo je pa prisoten strah ne več tako hud kot prve tri tedne saj pravim te vsiljivke me edino motijo bom se jih probal otresti sem pa na ad-ju 100 mg pa bi se rad tudi tega rešil ker mi nekako ne odgovarja nisem navajen tablet. Majc vseeno ti hvala za vse informacije.se beremo.
« Zadnje urejanje: nedelja, 20. marec 2016 ura: 21:03 od dusi.levicar » Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar