FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 13. maj 2026 ura: 21:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 16 17 18 [19]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prva pomoč  (Prebrano 78712 krat)
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 848

« Odgovori #360 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 11:40 »

Iščem pozitivne stvari ..naprimer spanje je sedaj pet dobro že več dni...jemljem 75mg kvenitaxa ampak spim nekej 7 ur kar je dobro ..to ej tudi pomemben znak kajne ,saj sem bila en eno v strahu da bom potrebovala 150 ali več kvenitaxa...pa tkole je gre...kar se tiče spanja...

Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #361 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 12:41 »

Hudo mi pa je če bom na 150 ali celo 200 mg Asentre...to bo zame poraz...sem se tako trudila in kar furalw vse to z mami in sedaj bom spet na tako visoki dozi? Kaj če nič več ne pomaga...lahko se tudi to zgodi...kako.bo potem?
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #362 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 15:28 »

Moji strahovi jih bom zapisala ker se mi zdi da mi tompomaga....torej moja skrb je da sem do sedaj zlezla iz kriz s kventiaxom in ostala na 100mg Asentre...sedaj sem na 125 Asentre že peti teden...ok sm se kr če sm bizi...včasih sem med tem brez neke hude tesnobe včasih pa se tesnobo in nekako speljemo...sem pa utrujena....moj strah je ...da če zvišam na 150 ali 200 ne bo pomagalo in bom morala menjati...izgubila bom zaupanje v zdravila in vse skupaj in bom vsakič na zdravilih prestrašena ali bom spet padla ,kadar bo krizicq...do sedaj sem nekako vedno lahko sfurala . Imela krize le po nizanjih oziroma prenehanju ..po uvajanju 4 leta nazaj in smrti mame 3 leta nazaj pa sem imela več kriz vmes....sedaj me je strah...kaj če ne pomaga več ..več ljudi je menjalo antidepresive ..kako ste s tem...ali ste ok? Mene je strah tega da ne bom nikoli več ok?
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.000

"I See You"

« Odgovori #363 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 17:12 »

Delo imaš s tem, da začneš čutit telesne senzacije in da pomirjaš svoje strahove Panterka... ne z vsebino, ki jo navajaš  rozicodam
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #364 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 17:27 »

Vem...poskušam ampak strah me je da ne bo pomagalo AD...žal rabim AD....in zdaj me skrbi da ne bo ok...a je tebe tudi skrbelo ko si uvajala Cymbalto...? Se vedno se lahko zgodi da ne pridem nikoli več iz tega?
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #365 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 17:38 »

Vem...poskušam ampak strah me je da ne bo pomagalo AD...žal rabim AD....in zdaj me skrbi da ne bo ok...a je tebe tudi skrbelo ko si uvajala Cymbalto...? Se vedno se lahko zgodi da ne pridem nikoli več iz tega?

Zapri oči, ugasni um (kaj pa če... AD in mg ... ) in samo občuti v telesu OBČUTEK negotovosti ...
Ostani z občutkom, sprejmi ga ... to je normalen človeški občutek ... vsi ga občutimo kdaj.
Dihaj zavestno ... um naj spremlja tvoje vdihe/izdihe...
To pomeni sedet z občutkom ... bit z njim ... ga predihat ... in izzvenel bo.

rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.000

"I See You"

« Odgovori #366 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 20:17 »

Tako, kot to je Aslan napisala  rozicodam

Ko sprejmemo in si polno dovolimo katerikoli občutek, ta hitro ozzveni... izgubi svojo moč.  rozicodam

Ni nam treba tako toliko verjeti svojim mislim... to je je samo eno od naših orodij. In tudi to orodje se kdaj zmoti.
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #367 dne:: sreda, 06. maj 2026 ura: 20:58 »

Hvala obema..vem da ne imata pojem kufer...tudi sama se počutim tako...mi je res težko in sem žalostna. In ja dejansko je moj strah da mi ne bo več pomagala asentra in bom morala menjat kar bi pomenilo da je zdravilo pri meni odpovedalo...in se tem da izgubim zaupanje v zdravila ..to je za anksiozno osebo po moje groza ..tega me je strah..
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #368 dne:: sobota, 09. maj 2026 ura: 16:20 »

Vprašanje...sedaj sem na 125,torej dvignila za 25 5 tednov nazaj ...vmes je bilo boljše ..sem mela tudi kakšne dobre dni ..ampak imam tudi slabe vmes...še vedno. . ali mislite da bi morala visat ..me je strah da se ne bo poslabšal .
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #369 dne:: nedelja, 10. maj 2026 ura: 12:17 »

Res me je strah....100mg Asentrw ni malo in me je zelo strah zakaj takšno poslabsanje,epizoda na takšni dozi . Zdaj sem dvignila za 25mg pa ni se dobro ...in sem tqko upala da bo boljše ..a bil res mogla na 200mg..mene je potem tako strah ,če se bo kej poslabšalo pomeni da potem rabim menjat ..tega me je najbolj strah ...zakaj jaz?
Prijavljen
Strani: 1 ... 16 17 18 [19]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar