FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 23:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 15 16 17 [18]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prva pomoč  (Prebrano 58507 krat)
Champ
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 63

Nasmeh podarjam sebi in ostalim :-)

« Odgovori #340 dne:: sreda, 08. april 2026 ura: 10:24 »

Zdaj sem dobra 3 let brez
oki
Prijavljen

Om mani padme hum
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 829

« Odgovori #341 dne:: četrtek, 16. april 2026 ura: 17:46 »

Danes sem žalostna ...nekako sem vedno zaupala v tablete da ne varujejo pred hudim...sedaj sem na 100mg Asentrw bila ampak ja...sem čutila tri leta da sme imela več stisk...pa se sprašujem .verjetno vsa grozljivka z mamo in  izguba mame ..jaz sem navajena stisniti...zdržati,potrpeti....mogoče sem v vsem tem času z mamo trpela bolj kot sme mislila....res sem čutila vse ...jokala na ves glas....komaj funkcionirala.....in ja....bila v negotovosti 2 meseca ...ali menite da ej to razlog za poslabsanje ..sedaj sem 14 dni dodala 25mg Asentre...baje je to zelo malo ...pa imam kake dni boljše kake pa spet slabe ..in me ej na smrt strah da ne bo več pomagala....če padem v to da bom mogla.menjat bom pa sploh izgubila zaupanje v tablete ..in bom samo čakala da se zrušim...mi ej tako hudo...kako bom tako živela...pa se trudim....vsak dan dosti hodim, naredim strani tudi po stanovanju....učim...ampak ja..me je strah...mogoče si tko samo slabsam ankso k se izpostavljam....ne vem...Sad oh da bi vsaj prijelo vsaj 150 če drugega ne in da bom funkcionirala...Sad ni ki jasno ..mogoče res ne bi smela kventiaxa takoj ukinjat...po mamini meri sem že ukinjala ...sicer samo 25mg ampak ja ..a je možno da je taka sprememba povzročila destabilizacijo...Sad
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 829

« Odgovori #342 dne:: včeraj ob 17:16 »

Prosim a ima kod izkušnjo z višanjem Asentre iz 100 sem zdaj na 125...14 dni ..nisem se dobro ..mogoče pijačo boljše napak se vedno tesnoba ..me je strah da ne bo prijelo....a je boljše če grem na 150mg...kot vem 25mg Asentre velja skoraj za nic
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #343 dne:: včeraj ob 17:16 »

Preberi še enkrat, kaj ti je Aslan napisala Panterka.. Fajtaš z mislimi... na misli imaš vpliv.
Prijavljen
Strani: 1 ... 15 16 17 [18]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar