FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 02:43

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 18   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prva pomoč  (Prebrano 58558 krat)
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 829

« Odgovori #100 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 12:16 »

Ampak imam se vedno grozna jutra, pa ne vem ,bom zvisala na 75mg..strah me je, kaj ce ne prime...zdj sm mogla prav helex vzet...
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #101 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 12:32 »

A bodo te obsesivne misli, kaj ce bom kaj slisala in podobno kdaj minile? mene je tega res strah...a bo minilo?
Prijavljen
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 583

« Odgovori #102 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 12:45 »

Seveda bodo minile, tako kot so že. Veš, da uvajanje kar traja nekaj časa. Tudi jaz sem se še pred kratkim spopadala z enakimi vprašanji, pa je šlo mimo ...
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #103 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 13:05 »

Kaj pa ce jim bom verjela...a si ti bila tudi kr v dvomih..mene je tega strah....sam sej bo minil a ne...
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #104 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 13:27 »

Nazadnje ,ko sem imela iste tezvae sem imela 150mg asentre in 5mg zyprexe za spat...pa je zadeva minila..a ne ce bi imela shizofrenijo ali kaj potem asentra ne bi pomagala..bi rabla veliko vec? to so samo vsiljivke...?
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #105 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 14:18 »

Strah me je da mi ne bo prijelo in me bodo nafilal z antipsihotiki,ker bodo mislili da sem psihoticna?

ma fak no...kaksne bedarije no...
Prijavljen
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #106 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 15:09 »

No, saj že sama vidiš, da so bedarije te misli. Poznaš tehnike soočanja s takimi mislimi, uporabi jih - vem, je težko, a malo ti bo omililo trenutno stanje. Preberi kaj pozitivnega na to temo.
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #107 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 16:45 »

Mene je samo strah ,kaj ce bom rabila ful visoko dozo asentre...npr 300, 500....pa tko dobro mi je slo...sem zalostna...vem da ej to okm,ker me tok skrbi da stvar in se sekiram a bo kej a ne bo nic....bedarija svetovna...ne vem kaj...poskusam mal neke referate delat ,da mi je lazje...da mal zamotim mozgane...
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #108 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 17:51 »

Mene je samo strah ,kaj ce bom rabila ful visoko dozo asentre...npr 300, 500....
Draga Črni panter ... 200mg je max doza.

Citiraj
sem zalostna
Moje sočutje ... pričakovanja prinesejo tudi razočaranja.
Jemati AD je ok, saj si s tem pomagaš tam, kjer so težave še premočne.

Citiraj
vem da ej to okm,ker me tok skrbi da stvar in se sekiram a bo kej a ne bo bedarija svetovna.
To si nekam napiši, da se vsakič znova spomniš na to ...

Citiraj
poskusam mal neke referate delat ,da mi je lazje...da mal zamotim mozgane...
clap
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 894

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #109 dne:: torek, 07. september 2021 ura: 19:51 »

Meni pa se zdi super, da lepo vztrajš!  oki
Veš sama zakaj se tako počutiš in o tem tudi razmišljaš. Če misliš, da si šibka - nisi. Spopadaš se s težavo in samo bornej dalje, boš videla, da bo slej kot prej popustilo  rozicodam
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #110 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 08:14 »

Hvala Regina..sem mela tezko noc,sedaj sem 12dni na Asentri 50mg in sedaj bi rada prisla n a75 pa bom dvignila...me je strah, sem pa zacela jemat helee da me pomiri...vceraj me je zacelo spet v nogah stiskat in sem se mirila,ces da je to sam nervoza,ker to sem imela..pa sm se nehala z zvoki ukvarjat...
do sedaj mnihce se nikoli ni rekel da bi blo kaj narobe z mano, tudi nikoli nobenih glasov..popolnoma nic...
sam zdj panika isto k sm bla v bolnici, zacel se je s strahovi pred shizo...ma kr neki no...bedarija...
me je strah psihiaru povedat cesa se bojim, me bi zaprla..Sad
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #111 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 08:29 »

Ko se mi je ta strah pojavil v tujini prvic, tudi zaradi branja stvari, sem si svasta predstavljala...brala sem o sepetanju pa ne vem cem se in takr sem se bala da slisim to, zmer je blo kaj k nism mogla takoj identificirat zvok in potem sem panicarla....kr naenkrat je odsekalo....saj ce bi bla to bolezen ne izveni kar tako a ne,,.to je bilo 2007 in do sedaj bi ze imela paniko...sla sem res cez 6 let na tabekte ampak zato k sm se bala da imam revmo....zacel se je z zatecenim prstom in nadaljevalo v bolecine po telesu..sm si kmalu priznala da je to o...psiha...in tukaj je tudi to,kajne,...pshia
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #112 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 11:36 »

Seveda je samo psiha. In seveda samo anksioznost in nic drugega.
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #113 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 11:52 »

Se tolazi s tem,hvala NIves..ker dejansko se je ta obsesija vedno zacela ,ko sem se ustrasila ce mam psihozo ali nekja..in ze od nekdaj imam tezave s tinitusom..prejsna epizodaj ebila to...piskanje, nato neko tuljenje, sedaj k sm panicn apa v tisini poslusam k mrmranje...in valda to takoj prevzamem kot ooo glasovi..pa ceprav nihce ne govori...glupost,glupost..tko je glupo ampak dost da me spravi v dvome...ma dej..dons dvigujem na 75mg...me je strah, upam da nav prehudo k sm mela zdj 11dni 50mg asentre...
drzte pesti..
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #114 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 12:20 »

Vredu bo pomezik
Kak dolg sprehod ne bi bilo slabo. Si ugotovila, da ti pase. Pa razbremenilo te bo malo custev, ki ostajajo v telesu.
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #115 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 12:25 »

Ja, res bi morala...bom sla po kosilu...vedno me je nato strah kako bo k pridem nazaj...zdj mam se helex pa drzi...oh ja...hvala rozicodam
Prijavljen
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #116 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 12:28 »

Črni Panter, smo s tabo. Počasi bo lažje.
Danes imam tudi jaz malo slabši dan, ampak ni več tako neznosno kot v preteklih tednih.
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #117 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 12:58 »

Hvala Juliette...ma vceraj je bilo grozno...mislim pa da tudi zato ker sem v sluzbi povedala in prosila za dopust,ki ga itak nisem koristila..in se mi zdi da me to ful v stres spravi..Sad
danes sem helex, da mi je malo lazje...zdaj sem sla v trgovino pa malo okoli da hodim..
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #118 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 13:50 »

Evo, sedaj prijateljici zaupala kaj se dogaja in takoj k sm razlagala zravn anksioznost...tok sm pametna pa znam svetovat pa ljudje me iscejo in imajo radi, sebi pa n eznam pomagat...en mesec brez tablet pa sm padla nazaj...jst mislim, da je to to...dvomim,da bom sla kdaj cisto dol se...in potem zivet se s paniko ponovitve...mah ne vem...men je to kr skeri res...Sad
Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #119 dne:: sreda, 08. september 2021 ura: 14:23 »

Grozljivka pa je tudi to,da sem se zavedla,da ce zdravil ne bi bilo tudi mene ne bi bilo vec..grozno kajne..ne vem kaj me je tako unicilo...tezko je spoznat,da brez zdravil te ne bi bilo...tako da ja, sedaj vidim ,da imam problem...velik...
Prijavljen
Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 18   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar