FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Še ena nova  (Prebrano 1602 krat)
Madhurii
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 24

« dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 12:52 »

Pozdravljeni vsi skupaj na forumu!

Pravkar sem se registrirala in sem še zelena tukaj, čeprav vem za to stran že dolgo (vendar ne prav "zelenih" let, he, he skoraj 46). Najprej vas vprašam, kako se vstavljajo simboli, smejčki in podobno, pa spreminjajo nastavitve, kot je recimo barva pisave in drugo. Namreč kadarkoli želim nekaj spremeniti ali vstaviti, se mi pokaže namesto barve pisave ali simbola, kar izpisano, recimo napiše se red ali pa opiše simbol, recimo ojoj in podobno, ne pokaže pa se mi tako kot je prikazano (samo opiše), zato ne vem kaj bi morala storiti, da bi dosegla željeno. No najprej naj se malo predstavim. Tudi jaz že celo življenje praktično trpim za anksioznostjo in nekaterimi specifičnimi fobijami, vendar želim čim manj posegati po tabletah. Moja diagnoza je bila in je še zdaj anksiozna motnja (saj ne morem reči, da sem sedaj popolnoma zdrava, čeprav na ven kolikor toliko normalno delujem in hodim v službo, vendar zaradi omenjenih težav sem od poroda naprej zaposlena 4 ure (čeprav kadar je dosti dela, tudi potegnem precej čez-sem zaposlena kot tajnica v gradbenem podjetju-). Vglavnem počutim se tako kot verjetno vsi tukaj na forumu enkrat bolje spet drugič slabše in imam občasne napade panike, ki jih probam čim bolje prenesti-kar mi vedno ne uspeva-pa razne neprijetne simptome, od potenja, razbijanja srca in kar je zame najbolj moteče, vrtoglavice (kot da bom skupaj padla oz. izgubila kontrolo). Strah oz. simptomi pa se mi še bolj povečajo, ker hočem vse skupaj skriti, da drugi ljudje tega ne bi opazili. Nekaj je že v družini (moj oče je imel podobne težave in jih ima še občasno-vendar se on veliko stvarem raje izogne, v nasprotju z mano, ki se kljub temu, da mi postane slabo, poskušam soočiti s situacijo. Sedaj ko se približujem meni, so se nekatere stvari spet poslabšale in jih poskušam omiliti z relaksacijskimi vajami oz. meditacijo. Zelo me zanima duhovnost, joga in podobno in bi želela tudi v tej smeri dobiti kakšnega sogovornika. Zaenkrat naj bo toliko (stvari je preveč, da bi jih povedala naenkrat), naj pa še pripomnem, da sem tukaj na forumu dobila občutek, da pišejo vglavnem mlajši, no če sem dobila napačen občutek, pa bi želela zvedeti, če so tukaj tudi starejši (podobnih let kot jaz) in bi se preko tega foruma spoznali, si izmenjali izkušnje in si bili drug drugemu v medsebojno oporo. LP, M.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 13:02 »

pozdravljena, Madhurii  rozicodam ... tukaj smo vseh starosti, obeh spolov, različnih poklicev in prepričanj... skupna nam je bolezen in medsebojna pomoč  Smiley. Družimo se preko skupin za samopomoč, srečanj, bowlinga,... ipd - dobrodošla.

Arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.667

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 16:14 »

Pozdravljena!!

Najprej vas vprašam, kako se vstavljajo simboli, smejčki in podobno, pa spreminjajo nastavitve, kot je recimo barva pisave in drugo. Namreč kadarkoli želim nekaj spremeniti ali vstaviti, se mi pokaže namesto barve pisave ali simbola, kar izpisano, recimo napiše se red ali pa opiše simbol, recimo ojoj in podobno, ne pokaže pa se mi tako kot je prikazano (samo opiše), zato ne vem kaj bi morala storiti, da bi dosegla željeno.
Vsakemu se izpišejo te besede (to je nekakšen opis smeška) ... a ko boš kliknila na POŠLJI bodo v sporočilu vidni obrazki ... Poskusi.

naj pa še pripomnem, da sem tukaj na forumu dobila občutek, da pišejo vglavnem mlajši, no če sem dobila napačen občutek, pa bi želela zvedeti, če so tukaj tudi starejši (podobnih let kot jaz) in bi se preko tega foruma spoznali, si izmenjali izkušnje in si bili drug drugemu v medsebojno oporo. LP, M.
Tukaj smo res vseh starosti ... kar nekaj jih je tudi tvoje starosti in čez. Sicer pa preko prebranega lahko sklepamo čisto napačno ... eni jih lahko imajo 45, pa bi jim po prebranem prisodil 15, ali obratno. Imamo pa skupine za samopomoč (KR, KP, Lj., CE), kot je že Arwen napisala ... In do jutri se da še prijaviti na novoletno srečanje v Lj. ...
Si dobrodošla povsod!!
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar