FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 01:43

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: AD - pricetek jemanja  (Prebrano 11017 krat)
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.547

« Odgovori #40 dne:: sreda, 02. september 2015 ura: 13:19 »

Lilica, to so stranski učinki.

Nikar se ne ustraši potenja..res je, prideš cel moker, sčasoma bo bolje...ja, tudi "zadet" prideš (vrtoglavica), mine tudi to.
Glede spanja - če ne boš mogla spati (ponavadi se pojavi na začetku jemanja), kontaktiraj tvojo zdravnico (meni je dala nekaj za spati za po potrebi pri uvajanju...sem bila strašno zaspana in utrujena, a zaspati nisem nikakor mogla)...lahko tudi splošno kontaktiraš glede tega, da ti nekaj da.

Če ni hujšega, kot to kar si napisala, ti gre kar dobro... le pogumno  rozicodam

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Lilica
gost
« Odgovori #41 dne:: sreda, 02. september 2015 ura: 13:44 »

Kristy sploh ne veš v kako uteho si mi Smiley hvala! Načeloma me najbolj moti ta ''pijanost'' ko hodim. Nisem si mislila, da se stranski učinki pojavijo tako kmalo po tako majni dozi Smiley
Prijavljen
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.547

« Odgovori #42 dne:: četrtek, 03. september 2015 ura: 15:23 »

Me veseli, Lilica  Smiley  ... ma ja, k se spomnem kako težko je človeku..kako sam samcat na celem svetu se počuti s tistimi stranskimi  Sad

če lahko, počivaj..

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
veselsem
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« Odgovori #43 dne:: sreda, 17. februar 2016 ura: 15:40 »

Jaz jih jemljem že veliko let. Zaradi stranskih učinkov sem jih menjal že več kot 10 vrst, ampak nobeni stranski učinki niso kaj hudega.....mogoče glavobol, omotica....nič kaj resnega.... edino kar je mene motilo pri večini (zato sem jih tudi menjaval) je nezmožnost izliva pri spolnih odnosih. Ampak sedaj imam take, ki nimajo nobenih stranskih učinkov pri meni.... je pa od vsakega posameznika odvisno.
Pri nobenih ni bilo pa nič, za kar bi te moralo biti strah....

VSE DOBRO !!!
Prijavljen
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar