FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 19:28

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kaj bi lahko bilo  (Prebrano 1668 krat)
maktub
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 9

« dne:: četrtek, 21. maj 2015 ura: 19:47 »

pozdrav,

mislim da je se bo zagotovo našel kdo med vami za mi pomagat pri moji težavi.

Zadnje čase se zelo slabo počutim, bila sem že pri osebni dr. vendar na žalost imam z njo slab odnos oz. imam občutek da me ne posluša.
Za mano so 2 nosečnosti in morem rečt da je moje življenje kr urejeno sicer sem ter tja kak problem ki pa v normalnem tempu je vedno in vedno bo.
Naj povem da mi dr. neve povedat kaj mi je.
EKG srca je pokazal ok ( sicer ga delala neka studentka , 10x prižgala in vgasnila aparat ker ni delal...)sicer pa imam tahikardijo in večkrat probleme z anemijo ter veliko migren z auro,Pred 6 leti sem imela UZ srca ki je pokazal ok edino ena zaklopka mi je rahlo popuščala ampak naj nebi blo nič strašnega, tudi pred leti (6 let) narejeni MR glave nč.
Moje počutje se pa večinoma tako kot piše za anksioznost oz začnejo se mi fajn potit noge/ roke, začne me tudi bolet leva roka dobesedno,leva stran čeljusti mi je taka tazka ( da non stop stiskan čeljusti), tak občutek kot da se bom zgrudila,polna glava,  srce mi podivja, mehke noge/roke, malo glavobola, na splošno kot da me morem kontrolirat telesa.
Zanima me kake znake oz kaj vas začne bolet ko doživite napad?

Sedaj imam kmalu UZ srca, sedaj čakam rezultate krvi Endokrinolog...

Nevem naj povem da moje slabo počutje je skoraj skozi cel dan in sedaj ze kak mesec vsak dan taka omotica, desna roka/noga so dosti x mehke sicer mi nič ne pada z rok ampak nevem čutim kot da neki ne stima v mojem telesu kot da neki mi manjka in nevem kaj bi lahko bilo.
Tudi naj povem da imam že veliko let bolečine v vratu do ramen precej močne tako da ko nagnem glavo na desno/levo me zelo zaboli, tako da torbice čez ramo nosit ne gre:(

Lepo prosim za pomoč, kaj bi lahko bilo?
Prijavljen
ojjoj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 137

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 21. maj 2015 ura: 21:35 »

Pozdravljena maktub!Pri meni se je pred 10 leti tudi začelo podobno dogajat.Vrtoglavica,glavobol telesna slabost.....Na sploh občutek,da bom omedlela.Opravila veliko pregledov in na koncu so mi pomagali le antidepresivi.
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.713

« Odgovori #2 dne:: sobota, 23. maj 2015 ura: 21:08 »

Počakaj na vse izvide, ki jih moraš še narediti.
Nič ne poveš o svojem življenju, če delaš, kako z možem, otroci....kako se sicer počutiš. Morda si pa pod pritiskom, v stresni situaciji in so to res le znaki depresije, paničnega napada.
Mogoče ne bi bilo slabo se pogovorit najprej s kakim psihoterapevtom - tako informativno. In če je to to, se boš pošlihtala.  :sesmejem:Tako kot mi. Malo z druženjem na kaki naši skupini, morda boš obiskala psihiatra in popapcala kak antidpresiv, pa bo.
Lako pa ni nič kaj takega, samo trenutno slabo počutje - moja nona bi rekla, da te daje pomlad.
Javi se, pa povek še kaj o sebi, morda ti znamo kaj bolj konkretnega predlagati.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
tikataka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 33

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 24. maj 2015 ura: 21:55 »

Maktub hej...selo podobne simptome imam tudi sama in vsi pregledi, ki sem jih do zdaj naredila so bili bo. Pri meni se je zacelo lansko poletje, bilo je obcasno (razen "motnega", meglenega vida), zdaj pa je na zalost tako, da se tako pocutim cisto vsak dan. Ne enako, se simptomi menjajo, stopnjujejo, pojenjajo, ni vec pomembno ali se imam lepo, ali sem pod stresom, sli sem doma, ali v sluzbi. Je pa v sluzbi slabse, zelo slabo pa se pocutim na soncu in ko se spreminja vreme.
Dolgo nisem vedela cemu vse to pripisovati...ampak najbrz gre za ansioznost z obcasninimi panicnimi napadi ....
Svetujem ti psihoterapevta, da vidis kje si, potem pa dalje...
Veliko srece  rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar