FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Lep pozdrav!  (Prebrano 1885 krat)
Violeta
gost
« dne:: sobota, 22. november 2008 ura: 18:39 »

Lep pozdrav vsem skupaj!

Pred kratkim sem začela slediti spletni strani www.nebojse.si in danes končno vstopila v forum.
Imam namreč panične motnje, ki gredo trenutno na boljše. Lepo bi bilo deliti nasvete ter spoznati ljudi, ki jih je pestila ista težava.
Prijavljen
Lisha
gost
« Odgovori #1 dne:: sobota, 22. november 2008 ura: 18:42 »

Dobrodošla med nami, Violeta!  rozicodam

Lepo, da si zbrala pogum in se nam pridružila. Tule boš zagotovo našla ljudi, ki se soočajo s podobnimi situacijami, kot ti in ljudi, ki ti bodo vedno pripravljeni prisluhniti.

Prijavljen
marika
gost
« Odgovori #2 dne:: sobota, 22. november 2008 ura: 19:11 »

Violeta, lep pozdrav tudi v mojem imenu.
Vesela sem, da si se nam pridružila.

Panika zahteva veliko dela na samem sebi, posvečanja samemu sebi, veliko sproščanja in razmišljanja o vzrokih za paniko.
Danes sem nekje prebrala, da ni keč v tem, da razmišljamo o paniki, o njej moramo toliko razmišljati, da tudi ona dojame, da jo imamo radi in tedaj se šele umakne.

Vse dobro ti želim,

marika
Prijavljen
lila
gost
« Odgovori #3 dne:: sobota, 22. november 2008 ura: 19:48 »

Lepo da si se opogumila, tako nenako smo vsi začeli, potem pa korak za korakom. Najprej se moraš malo umirit, potem pa pride soočanje s strahovi ki ti povzročajo paniko. Samo ne obupat, če ne uspe prvič, meni je šlo v začetku zelo počas, potem pa je blo zmeraj bolš. Všasih me je še kaj podrlo, samo nikol tako hudo kot je bilo na začetku.
Rabiš pa veeeeliiiiikoooooooooooo volje, pa se premakne na boljše.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 24. november 2008 ura: 10:25 »

pozdrav še z moje strani  rozicodam

Arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar