FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 06:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: zmenkarjenje  (Prebrano 2736 krat)
ron
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 32

« dne:: nedelja, 18. januar 2015 ura: 01:17 »

Pozdravljeni,

Star sem 28 let, ampak do zdaj nisem imel praktično nobenih izkušenj s puncami, z eno sem bil na neke sorte zmenku 3 leta nazaj in z eno drugo 2 leti nazaj. Pri obeh je bil samo en zmenek in iz tega ni potem nič bilo.

Kakih par mesecev nazaj pa sem na eni strani za spoznavanje spoznal eno zelo fajn punco in sva si kakšna 2 meseca dopisovala in imela kar zanimive razprave. No in potem sva se tudi dobila Smiley. Punca je zelo inteligentna in prijazna, poleg tega pa tudi zelo luštna v živo. Jst bi rekel da je bolj ali manj vse kar bi si lahko želel.

No zdaj sem se ravno vrnil iz najinega tretjega zmenka, celo ona je mene povabila, bila sva na nekih komedičnih nastopih in moram rečt da mi je bilo vse skupaj ful zabavno. Ampak imam pa en problem. Zdi se mi da ni nobenih "iskric" med nama. Jst sem v živo dokaj tih in sramežljiv človek, tako da ko se pogovarjava v glavnem govori ona (kar je vseeno veliko bolje kot awkward silence), pa tudi nimava tako zanimivih pogovorov kot na facebooku v tekstovni obliki. Poleg tega pa me je strah da bi jo poskusil poljubiti ali kaj podobnega, ker ne vem kakšna bo reakcija.

Glede na to da je tokrat ona mene povabila sem ji verjetno vsaj malo všeč, pa tudi ona se mi zdi super oseba. Ampak ne vem če sem jaz sploh primerna oseba za v zvezo. Ker če se ne morem ujeti z osebo, ki je praktično popolna zame, ne vem ali bi se sploh s kakšno lahko.

Bi lahko kdo, ki ima več izkušenj z zmenki povedal, ali je sploh možno da se karkoli razvije iz tega, če imam že na tretjem zmenku čisto nevtralne občutke glede spremljevalke? Mislim ko nisva skupaj jo vedno zelo pogrešam, ko pa sva pa ne čutim nobenih posebno močnih čustev do nje. Ali mogoče ni 100% res vse kar se dogaja v hollywoodskih romantičnih filmih? :p
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 18. januar 2015 ura: 09:02 »

ron, vzemi stvari takšne kot so. ne sprašuj se, kako bi morralo biti in ne povezuj s tem romantičnih filmov. ne živiš v filmu, ampak v realnosti.

glede na to, da ti je puncaa prihranila kaar nekaj drznih korakov, ki naj bi jih izpeljal fant, je morda zdaj čas, da ne scagaš nazadnje ti. pogovarj se, druži se, dovoli si biti spontan, dovoli si biti to, kar si.seveda če ti je punca všeč.

pri nama z možem je bilo podobno. srečala sva se, čeprav prvič nisva imeela prostovoljnega dela, pospremila sem ga malo, on je potem izkoristil prriliko, mee povabil v kino. od dela sva bila utrujena in ko sva čakala  na začetek filma v lokalu v koloseju, sva naročila torto in sok. jaz ssem bila pa tako utrujena, da sem gglavo naslonila na njegovo roko. to je bil morda prvi stik...

če punci ne bboš dal green lighta - ji pokazal, da ti ugaja, tudi njenih drznih pobud ne bo več. lahko da bosta sammo prijatelja ali pa tudi tega ne bo.

praviš, da je zgovorna Smiley čez čas si boš moral pridobiti besedo.

veš, jaz sploh ne razumem tega, da je težko navezati stik. meni je to popolnoma tuje, ker sem od nekdaj družabno bitje. ona je očitno tudi.če ti s svojim načinom olajša pot, vsaj zato poskrbi, da ne scagaš. moj mož je zagrabil zadevo takoj, ko je videl, da mi je všeč, isto velja zame, spontanost semm si dovolila, ko me je tako zelo lepo pogledal in takrat sem vedela, da se bo stvar odvila dalje.

daj ji kak znnak, da ti je všeč (če ti sploh je). in ne tehtaj ali bi ti morala biti všeč po vseh možnih kriterrijih. če tii je, ti je, če ti ni ti ni. v tem primeru je bolje, da zastaviš zaadevo že v štartu zgolj kot prijateljstvo. in ali si prepričan o tem, kako te ona dojema? jaz sem imela svvoj čas veliko fantovske  družbe, ki so biili zame zgolj in sammo prijatelji in ni bilo potenciala za kaj drugega.

kako ti tozaddevno njo zaznavaš? in če jo hočeš se vendar malo podvizaj.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
ron
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 18. januar 2015 ura: 10:24 »

Kakšna mislite da bi bila reakcija če bi ji pač poskusil razložit da mi je ona ful všeč, ampak da pač na znam normalno izražat svojih čustev in da čutim anksioznost ob fizičnih stikih? Verjetno bi mislila da sem totalen norec.
« Zadnje urejanje: nedelja, 18. januar 2015 ura: 15:39 od ron » Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 18. januar 2015 ura: 23:04 »

Povej ji da ti je ona všeč, vendar da z dekleti nimaš izkušenj. Potem se bo zadeva že odvijala naprej. Pa poročaj, kako je šlo.
Prijavljen
Mehmed
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 65

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 13:01 »

Ne govori ji o svojih osebnih problemih. Naslednji zmenek naj bo bolj romantičen in naredi korak - poljubi jo (četudi ti srce pade v hlače). Tudi če nisi že po treh srečanjih totalno zatrapan v njo, to ne pomeni, da se ne boš ščasoma v njo noro zaljubil. Ne čakaj predolgo - naslednjič v akcijo. Kdo pravi, da ne boš že čez pol leta srečno zaljubljeni izkušeni ljubimec? 
Prijavljen
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 18:15 »

Joj, Ron, ne si delat problemov vnaprej! Ne se ji "na suho" opravičevat in razlagat, kaj vse da je narobe s tabo. Punca je samostojno bitje in se zna sama odločiti, kdo ji je všeč in kdo ne.

Imaš izjemno slabo samopodobo in malo izkušenj z ženskami. Potem pa pride tako kompliciranje kar samo. Ne se mu predat! Ne bo nič bolje. Tvoji pomisleki so nerealni, da glava boli. Sicer imajo neke temelje v resničnosti, amapk so ti trhli, pričakovani glede na tvojo situacijo, predvsem pa si jih ti v svoji glavi napihnil do nerazpoznavnosti.

Jaz sem bil v zelo podobni situaciji pred leti, le da sem bil takrat 5 let starejši od tebe ... Pa se je vse čisto OK razpletlo. Wink
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 22:52 od tiranozaver » Prijavljen
AsandraA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 253

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 20:15 »

Meni je moj "dečko" rekel: Fajn se počutim ob tebi, večkrat bi bil s tabo.

Sandra
Prijavljen
Mantsa
Sodelavka/sodelavec DAM
Novinec / novinka
Odsotni Odsotni

Prispevki: 28

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 02. marec 2015 ura: 02:38 »

Pozdravljen

So zmenki bolj prijateljske ali seksualne narave? Ker če ne oddaja nobenih signalov v tej smeri potem ne gre za prave zmenke ampak si v prijateljskem območju.
Če je resno zainteresirana se lahko vidi po sami telesni govorici ali pa lahko preveriš z neočitnimi dotiki in vprašanji.
V nasprotju z ostalimi menim da ji ne rabiš nič govoriti. Preprosto prevzemi vajeti v svoje roke in naredi stik. V bistvu ni tako težko kot se sliši, samo en majhen signal je potreben, pa bo ona prevzela vajeti v svoje roke.

Zelim ti veliko sreče pri vsem skupaj, če rabiš še kakšno informacijo sem na voljo.

LP:)

Prijavljen
ron
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 02. marec 2015 ura: 07:57 »

Hm ne vem, najbrž so bili bolj prijateljske narave.

No kakorkoli že, zdaj je zadeva mimo in se mi trenutno niti ne da toliko ukvarjat s temi stvarmi, se bom bolj pozanimal o tem kako naj bi zmenki potekali naslednjič ko kakšno sppznam.
Prijavljen
Mantsa
Sodelavka/sodelavec DAM
Novinec / novinka
Odsotni Odsotni

Prispevki: 28

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 02. marec 2015 ura: 10:56 »

Ojoj. ze konec?! Želim ti vec srece prihodnjic...
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 02. marec 2015 ura: 20:30 »

Želim ti vec srece prihodnjic...
Yeah right...
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: