FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 20. avgust 2026 ura: 07:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Začetek mojega boja  (Prebrano 1604 krat)
zanika
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 5

« dne:: sobota, 20. september 2014 ura: 02:55 »

Pozdravljeni vsi!

Pred enim tednom sem začela dobivati napade panike(hitro bitje srca, težko dihanje, občutek da si ne morem pomagat) sama sem ugotovila zakaj gre in v bolnici so mi moj sum potrdili..
Ko sem našla tole spletno stran moram reči, da ste mi dali ogromno poguma in volje da to bolezen premagam!
Ura je tri zjutraj in po spletu iščem nasvete glede te bolezni Shocked

Zanima me ali AD-ji pomagajo pri tej bolezni? Malce so me prestrašli komentarji nekaterih ljudi, da jim pri napadih panike nič ne pomaga Smiley
Že cel teden komaj diham in se borim z napadi pa vendar verjamem, da bo z mano kmalu vse ok..
Ali lahko ima nekdo z to motnjo normalno življenje?
Za vsako vzpodbudo, mnenje, nasvet bom hvaležna..
Hvala!!
Prijavljen

Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.
Buddha
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.091

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #1 dne:: sobota, 20. september 2014 ura: 06:57 »

Prvo nekaj "teorije" potem pa naprej  oki

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=38

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=458
« Zadnje urejanje: sobota, 20. september 2014 ura: 07:01 od Lost » Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 554

« Odgovori #2 dne:: sobota, 20. september 2014 ura: 23:05 »

jaz s panično motnjo čist lepo živim pomezik oziroma je motnja pod kontrolo.  Tako da kar pogumno, najprej je pomembno, da ugotoviš da napad panike ni konec sveta in da slej ko prej mine.

Seveda pa je to lažje reči kot storiti. pomezik
Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
Akira
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 180

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 21. september 2014 ura: 12:33 »

Enim AD-ji pomagajo, drugim spet ne. Jaz npr. sem jih dobila predpisane in jih nikoli nisem jemala. Vse druge stvari sem raje prej sprobala kot pa to Smiley. Tudi sama živim s to motnjo že 7 leto , včasih je težko ...pa vendar največ moraš delati ti sama na sebi in spremeniti mišljenje, ko si boš rekla ; "Ok saj to je samo panika, vse bo v redu", potem boš tole lažje sprejemala in živela z njo , vsaj pri meni je bilo tako ...Res je da večina vsega je v naši glavi in naših mislih...

Drugače pa poskusi prebrati kakšno knjigo ali priporočnik na to temo, tudi na internetu imaš dosti vsega napisanega.

...se da živeti normalno življenje s tem, verjemi  Smiley (Ni lahko, pa vendar).

Vse dobro, A. pomezik

Prijavljen

The quality of your life is determined by quality of your thoughts.
simona
gost
« Odgovori #4 dne:: sreda, 24. september 2014 ura: 20:04 »

pri meni se je v juliju zacelo s panicnimi napadi, potem so ti minili, je prislo hudo obdobje tesnobe glede zdravja, zdaj pa je prisla se nespecnost in kot posledica 3 neprespanih noci prejsnje dneve prespanih par ur zgleda se depresija  huda utrijenost brezvoljnost, napadi joka, glavoboli. upam da bo pri tebi ostalo samo pri panicnih napadih. zgleda vsi drugace dojemamo.. js sem pobrala vse kar je mozno Smiley vso sreco
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar