FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 21. avgust 2026 ura: 00:12

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: spet panika  (Prebrano 1624 krat)
tocnota
gost
« dne:: sreda, 26. marec 2014 ura: 00:55 »

sem zadremal prejle za eno uro nakar mi je roka zaspala tekom spanja in me je to zbudilo ... zbudil sem se cel poten, bolečine v levi roki, slabost pred bruhanjem ... ... strahh panika ... spet me je strah da ne doživljam infrakt ali pa gre spet za občijan paničen napad :/
Prijavljen
iluke
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 43

« Odgovori #1 dne:: petek, 28. marec 2014 ura: 23:25 »

Sam sem trpel za panicnimi napadi dobrih 6 let... Niso bili skos prisotni ampak v epizodah, nakar sem imel tega poln kufr in sel do zdravnice, ki mi je napisala anti depresiv ecytara (cipralex) jemlem ze 3 mesece in panike ni vec nikjer prav tako se veliko bolje pucutim, sem bolj produktiven nasploh je zivljenje mnogo lazje.
Prijavljen
nocni_lisjak
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 43

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 31. marec 2014 ura: 02:54 »

clap
Prijavljen

Ovir ni. Vidimo jih le takrat, kadar umaknemo pogled s cilja.
Akira
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 180

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 31. marec 2014 ura: 12:47 »

Tocnota, sama imam včasih iste misli... ali doživljam infarkt ali kaj drugega...potem se pa vedno izkaže, da je le spet paničen napad ( vendar vem , da v tistem trenutku pomisliš na vse prej drugo kot tesnobo Shocked), skušaj preusmeriti misli, ali pa štej počasi od 100 nazaj, počasi par globokih vdihov in izdihov meni včasih pomaga.

Lp happy
Prijavljen

The quality of your life is determined by quality of your thoughts.
Dharma
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 533

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 31. marec 2014 ura: 16:59 »

Tocnota, sama imam včasih iste misli... ali doživljam infarkt ali kaj drugega...potem se pa vedno izkaže, da je le spet paničen napad ( vendar vem , da v tistem trenutku pomisliš na vse prej drugo kot tesnobo Shocked), skušaj preusmeriti misli, ali pa štej počasi od 100 nazaj, počasi par globokih vdihov in izdihov meni včasih pomaga.

Lp happy

Se podpišem! menebriga
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar