Alexx hvala za odgovor, imaš prav moram delati na samozavesti,ker je nimam.Celo moje življenje je ena sama igra in pretvarjanje in to je velik problem.Hrepenim po nekem mirnem,normalnem življenju,ki ga nikoli nisem imel oz. zdaj ko imam depro živim,kot upokojenec pa mi ubistvu,kar paše,manjke mi samo sonce.Saj nisem kakšen manijak na lepotne operacije.To kar se je meni zgodilo pa je naivnost in sem zelo jezen sam nase..Prvič sem bil tudi v kozmetičnem salonu,tako da sem tej kozmetičarki hitro verjel in so se potem po posegu,vrnile vse travme iz pubertete.Z psihoterapijo imam pa že,kar nekaj izkušenj že ko sem se zdravil.Res pa je da z antidepresivi nimam izkušenj.Na drogi v bistvu človek odrine probleme v podzavest,ko pa z drogo prenehaš pa se ti vsi kompleksi in problemi,ki jih nisi razrešil vrnejo,kot bumerang.Tudi z psihiatri na polikliniki imam izkušnje,saj ne da niso ok. samo v glavnem ti predpišejo tablete in to je to.Jaz rabim bolj močno psihoterapijo,kjer se res poglobiš vase.Koža na obrazu pa je moja občutljiva točka,ahilova peta že od nekdaj.Ja psiha je čudna zadeva.Glede kozmetičarke pa lahko povem,da še zmeraj nevem,kaj je hotla ona na meni pomlajevati razen ,da je hotela denar,oziroma,da služi,ker v prvi vrsti je njej najbolj pomenbno ,da čimveč zasluži a ne.Moj namen ni bil estetska operacija in zato,ker na to nisem bil pripravljen se mi je zgodilo, to kar se mi je zgodilo.Mislil sem,da bom dovolj močen in mi bo ratalo brez tablet,samo vidim,da rabim tablete,ker sem non stop živčen.Sem pa nov na temu forumu,zato kar bruha iz mene ven,ampak je dober filing.