FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 19. avgust 2026 ura: 12:55

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Porodne zgodbe  (Prebrano 2241 krat)
Majcha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 12

« dne:: torek, 04. februar 2014 ura: 19:26 »

Pozdravljene  Smiley

Mene pa zanimajo kakšne vaše porodne zgodbe, predvsem tistih, ki ste se med nosečnostjo spopadale z anksioznostjo, paničnimi, tesnobo, strahom ipd. Sem v 8.mesecu (ravno danes sem začela z zoloftom, ker enostavno ni več šlo) in verjetno ni čudno, da se soočam z groznim strahom pred porodom, da pride do komplikacij, bom zmogla, bom sploh prežvela, akko se bom spopadla s situacvijo... in ker ne poznam nobene s takšno izkušnjo, bi vas malo povprašala tukaj  Smiley
Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #1 dne:: torek, 04. februar 2014 ura: 22:42 »

Na forumu imamo kar nekaj mamic,ki so se tako kot ti ubadale z istimi vprašanji .
Malo pobrskaj po forumu in dobila boš odgovore,ki te zanimajo .
Ne poznam nobene nosečnice,ki je ne bi bilo strah poroda in vsega kar paše zraven.
Do poroda ti bo zoloft prijel in ko boš držala malo bitje v svojem naročju boš presrečna in boš pozabila na strah in tegobe .

lp
Prijavljen
Majcha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sreda, 05. februar 2014 ura: 16:19 »

hvala za vzpodbudne besede... sem pobrskala, ampak za enkrat nisem naletela na noben primer kako je mamica izpeljala porod - te zajme panika ali v tistem trenutku odreagiraš tako kot je treba. zato bi bila zelo vesela, če bi se kakšna javila Smiley itak, tudi jaz ga bom, tako ali drugače  Embarrassed
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #3 dne:: sreda, 05. februar 2014 ura: 17:36 »

hvala za vzpodbudne besede... sem pobrskala, ampak za enkrat nisem naletela na noben primer kako je mamica izpeljala porod - te zajme panika ali v tistem trenutku odreagiraš tako kot je treba. zato bi bila zelo vesela, če bi se kakšna javila Smiley itak, tudi jaz ga bom, tako ali drugače  Embarrassed

Majcha, verjemi mi, da bo takrat adrenalin tako deloval, da sploh ne bo panika prišla do izraza,
tvoje misli bodo usmerjene na porod in pričakovanje...vsekakor boš odreagirala tako kot je potrebno...
moja hči je imela panične in tudi rodila pod AD...vse bilo OK.

Želim ti, da se s tem čim manj obremenjuješ in mirno počakaš na ta lep trenutek... Kiss rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Majcha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: sreda, 05. februar 2014 ura: 19:07 »

hvala toja!  rozicodam
močno se zanašam na ta adrenalin in da ti je v tistem trenutku res jasno kaj in kako in ne zapaničariš  Smiley
sam da moja žabica vn pride, vem da bo pol šele težko ampak ne bo pa več tistga straheca pred porodom  Embarrassed
Prijavljen
Majcha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: sreda, 05. februar 2014 ura: 19:11 »

aja toja, kako pa je tvoji hčerki šlo, ni blo v tistem trenutku nč panike ipd?
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #6 dne:: sreda, 05. februar 2014 ura: 20:37 »

aja toja, kako pa je tvoji hčerki šlo, ni blo v tistem trenutku nč panike ipd?

Nobene panike... Smiley
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar