FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 26. julij 2026 ura: 03:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nova na forumu  (Prebrano 1102 krat)
ana.123
gost
« dne:: nedelja, 12. januar 2014 ura: 18:29 »

živjo, sem nova na forumu.
stara sem 15 let. velikokrat sem razmišljala da bi odšla k psihologu, da bi se z nekom pogovorila.
velikokrat me žre vprašanje o smislu življenja, ki ga velikokrat ne vidim, velikokrat me popade žalost brez posebnega razloga pa naj bo to v družbi ali pa ko sem sama, in potem se ne vključujem v pogovor, distanciram se, včasih ko je na kupu veliko ljudi, npr. ko sm kdaj zunaj, postanem zmedena, včasih živčna in se nikakor ne morem skoncentrirati in vključiti v družbo, potem pa me spet popade žalost. pa še bi se našla kakšna stvar.
Prijavljen
Moel
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 325

“Conflict builds character. Crisis defines it.”

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 12. januar 2014 ura: 18:42 »

se mi zdi, da je to opis je opis počutja v puberteti  pomezik Takrat se začnemo spraševat te stvari, nam nagajajo hormoni, zuačnemo analizit vse in vseh povrsti ter se preveč priemrjat z drugimi, smo nesamozavestni, nihanja iz dobrega v slabo počutje itd  happy

Verjetno če se boš pogovorila s prijateljicami boste opazle podobne stvari, ki so značilne za to fazo odraščanja in čisto normalne tako, da ne se sekirat preveč, pa ne preveč ta forum prebirat(samo moje mnenje pač), da se ti ne bo zazdelo da imaš kaj hujšega, kot samo ''stranske učinke pubertete''   pomezik

gre se za fazo ko se poskušamo vključit v družbo in ugotavljat kakšna družba nam sploh paše, s kom si imamo kaj za povedat in s kom prav nič. Iskanje samega sebe v današnji nori družbi  Shocked

Zakaj pa ne bi bilo popolnoma normalno, da ti ne odgovarja gužva in veliko ljudi na kupu? Ne moreš ugajat vsem, vsi ne morejo ugajat tebi, lahko da boš ugotovila, da ti paše malo se odmaknit od kaosa in imet svoj mir, s tem ni nič narobe happy  Žalost še ni depresija, je samo eno izmed čustev.

Moja sestra je ravno v takem obdobju  happy Mogoče ti bi pomagalo najt stvari, ki te veselijo, hobije aktivnosti, študentsko delo, karkoli, tako boš našla ljudi s katerimi si boš imela kaj povedat. Z ljudmi, s katerimi si nimaš za povedat nič pa si pač nimaš in ni nujno, da se ob vseh počutiš vredu  kiselnasmeh

« Zadnje urejanje: nedelja, 12. januar 2014 ura: 18:52 od Moel » Prijavljen

“Fall seven times and stand up eight.”
 Japanese Proverb
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar