FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 06. oktober 2026 ura: 20:09

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: pozdravcek od AniMe  (Prebrano 1792 krat)
AniMe
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 34

only god can judge me "tupac shakur"

« dne:: sreda, 18. december 2013 ura: 16:29 »

pozdravljeni vsi skupaj  Smiley  star sm 18 let in prihajam iz okolice ljubljane. Imam kar precej tezav (takih ki se jih zavedam in ki se jih ne zavedam) soc.fobia, depresija, droge, rezanje... Na forum sm se pa registriral predvsem zato da spregovorim o svojih tezavah in zvem kaj sploh je z mano se narobe. Do sedaj sem se o svojih tezavah pogovarju samo s prijatelico ki mi tudi rekla naj pogledam simptome anksioznih motenj in depre ce se kje najdem in tako sem tudi najdu ta forum. Na temu forumu sm ze biu registriran (pod imenom noxx12) pa sm samo brau in obcasno kaj napisu potam pa nisem vec mogu hodt gor kr sta mi starca izklopla net potem sm si pa uzeu narocnino ki si jo sam placujem in sm imeu probleme pri prijavi in na e-mailu ki sm ga uporabu pri registraciji ni obstaju uporabnik ko sem si hotu obnovit geslo zato sm naredu nov profil. Odkar se zavedam soc.fobije in depresije mi je malo lazje ampak se mi zdi da so moje tezave vecje kot se mi zdi. Preden sem prebral simptome anksioznih motenj in depresije nisem sploh vedel kaj je to in tisti bedn obcutek ko neves kaj je narobe stabo in resitev isces v drogah in lajsanju bolecine z rezanjem. Prjatlca mi je rekla naj poiscem pomoc tudi pri zdravniku sam nocem da me nafilajo z tabletami kr potem nebo kej dost drugac kokr je, bom pa obisku skupino za samopomoc ko bom zbrau pogum za to ze to kar zdaj pisem je tesko sam brez truda nebo nic. Tezave so se poslabsale ko sm zaseu iz poti, najpej sem uzemal psihadelike ("nore" gobice in podobno) z namenom da bi doziveu spiritualna dozivetja in spremeniu pogled na svet ampak so seveda zraven prisle se druge droge (ekstazi, speed, mefadron,heroin ki sem ga samo probu in mi ni biu usec...) tezave mi je pa poslabsu crystal meth. Pa da povem se mal o svojmu lajfu... K sm biu se mejhn (okol 7-8 let) je bilo use uredu normalna druzina smo bli mt je mela sluzbo fotr tud sestri sta se odselili in si ustvarili druzino potem pa puffff in se je pocasi zacelo use sfukavat... Mt zgubi sluzbo (se do sedaj ni dubila nove pomoje tud zto kr se ji neda delat) fotr gre u zapor za 4 leta in se zacneje mojih najhujsih 4 leta v lajfu... Ko je fotr ze mal mn k en let biu zaprt je od sestre moz ki sm ga meu fuuul rd umru v pometni nesreci na svoj rojstni dan potem se je sestra z sinom preselila k nama z mtko in okol pou leta potemu se pozar doma (nasreco ni blio nobenga doma) in smo se skupi prselili k teti ki pa ima tezave z alkoholom in to je blo prepiranje usak dan vrhunec je pa biu ko se je teta k je bla pjana z nozom dvakrat zastihala v trebuh pred usmi k smo bli tm in poi se je mtki cist odpel in jo je resilc odpelu na psihijatricno kliniko js pa sm su zivet drugi sestri ki je zivela z mozom in dojecico v eni sobici in takrat sm tudi ukradel prvo stvar in prvic imeu oprauka z policijo in ze takrt sm biu uzuni do kadar sm hotu kr sestra ni mogla met kontrole nad mano.  z starsi nisem imeu stika okol let pa pou dokler se nase stanovanje ni prenovilo in potem ko je stanovanje se zrihtu sva se z mtko preselila nazaj not in kmalu po tem je fotr prsu iz zapora od takrat naprej se pa doma samo kregamo. Potem so pa prisle droge, alkohol, kriminal.... Mogoce sm se mal prevec razpisu... Se en velik pozdrav usm skupi rozicodam
Prijavljen

We see the world, not as it is, but as we are──or, as we
are conditioned to see it.
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #1 dne:: sreda, 18. december 2013 ura: 20:52 »

Pozdravljen !

Nič kaj prijetna zgodba se ne odvija v tvojem življenju.Svetujem ti,da obiščeš psihiatra in skupaj naredita plan zdravljenja.Ob pomoči strokovnjaka boš lažje vozil svoj življenski slalom.
Vse dobro ti želim !

lp
Prijavljen
AniMe
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sreda, 18. december 2013 ura: 22:07 »

hvala za nasvet Smiley
Prijavljen

AniMe
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: sreda, 18. december 2013 ura: 23:14 »

kokr sm mal prebrou izkusnje z psihijatri me kr mal skrbi Undecided
Prijavljen

milina
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 206

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 19. december 2013 ura: 14:07 »

najprej čestitke, da si vse to zmogel, že to govori o velikanski moči preživetja, zato boš zagotovo tudi sedaj zmogel rešiti zadeve, štartna pozicija je kljub vsem težavnim okoliščinam zato tudi ugodna, na tebi je samo, da greš na skupino in k terapevtu in začneš govoriti in se res držiš usmeritev, hkrati si v samem štartu lahko pomagaš tako, da si zamisliš sebe in terapevta, s tem, da obe vlogi igraš ti, kaj bi si rekel, kaj bi storil. Verjamem, da ti bo uspelo in držim pesti oki Smiley Smiley Smiley
Prijavljen
AniMe
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 19. december 2013 ura: 15:01 »

hvala za odgovor Smiley za to bo potrebno dost poguma in vlozit velik energije kr je drugac ce govorim o tezavah na forumu (pa ne d ni tesko roke imam cele presvicane ko pisem kaj), ko pa si z osebo na 4 oci je pa cist druga zgodba in takrat zamrznem  Shocked ze prjatlci sm zelo tesko se izpovedu.... Ampak brez truda nebo rezultatov... V skupino se mislim ukljucit cim prej za zdravnisko pomoc bom pa precej premislu katermu bom su kr me je groza ko berem kaj delajo "strokovnjaki" ki bi se mogl najbl zavedat kaj lahko ze z napacnim pristopom povzrocijo
Prijavljen

Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar