Pozdravljeni,
upam, da sem to temo prav uvrstila. Jaz bom počasi res znorela, ker imam spet hipohondrične misli in se jih ne morem rešit

začelo se je s tem, ko sem imela pred pol leta zlomljeno rebro, potem sem začela prebirati forume, spraševati zdravnike, nato sem mogla opraviti manjši poseg na ušesu (bobnič), bila spet cela panična, ob vsaki mali bolečini mislim, da imam slepič, ker imam tudi migrene, me vedno skrbi, da ko dobim migreno, da to ni migrena ampak kap. Zdaj sem imela vnetje mehurja, ki se je razširilo na ledvice, jedla sem samo 3 dni AB, nato sem prenehala, ker sem dobila kožne izpuščaje, voda je bila bp, zato je dr rekla, da ne bo dala drugih. No, čez par dni se mi je spet vse ponovilo, tako da sem spet na AB. zdaj me skrbi reakcija, da ne bi slučajno dobila alergijsko reakcijo v smislu, da padem v šok, potem me skrbi, da se mi bo spet vse ponovilo, skrbi me da je kaj druga kot ledvice, v glavnem cela panika

... opravit grem na lastno pest uz trebuha, kaj si nor ej

Ne morem se spravit k sebi, da bi študirala bolj pozitivno, doma some že vsi siti, ker samo najedam in študiram na bolezni. Ne vem no, mogoče imam ta vzorec zaradi dedka, ker sem od malega poslušala samo o nekih simptomih (on je tudi malo hipohondričen), da bi mi manjkala neka vez med mano in mamo, to ni res (ker to trdijo, da bi naj vplivalo), ker sma imele vredu odnos in tudi kot mala sem imela pozornost. Ne vem v čem je fora

na smrt me je strah bolnice, bilokakega posega, ker ne vem kak bi prenesla anestezijo, skratka grozota. Še je kdo tukaj s takimi problemi? Nekaj časa me je bilo strah tudi za raka, ampak zdaj me ni trenutno.