Pozdravljeni,
prosim za vaša mnenja in podobne iskušnje.Mislim,da vsi ki poznajo svojo bolezen(anksioznost,panika....)vedo da lahko,ko pride do poslabšanja bolezni,doživljajo takšne in drugačne telesne simptome.
Kljub temu da sem dobro seznanjena z vsemi simptomi,sem spet v dvomih...ali sem zdrava...telesno.Zagon poslabšanja vedno čutim ko se nekomu v moji okolici zgodi,kap,infarkt.rak.IN SE LOVIM SAMA Z SEBOJ GLEDE TEH SIMPTOMOV,PA SI REČEM, DA BODO OBČUTKI MINILI,DA SEM ZDRAVA IN DRŽI DAN ,DVA.Moji simptomi so mravljinčenje leve strani obraza in brade in vratu ter bolečina v vratu.Tudi težje sem dihala,občutek nerealnosti,to je trajalo par minut in je prenehalo ker sem zadihala,se sprostila.Ampak ta občutek mravljinčena obraza pa ne mine.OH,spet se sama z seboj lovim in borim,šla bi zdravniku,ve da se zdravim za ANKSI.in mi bo rrekel da je to-to.HIPOHONDER.Svetujte mi ,kaj vi naredite,kaj bi vi naredili.
Priznam pa da sem tudi malo več obremenjena z delom,kljub redni zaposlitvi v proizvodnji,pomagam možu v privatnem poslu,imam hčero(11)in sina(16 mesecev).Se lepo razumemo Hvala bogu.,le jaz imam sama z sabo

problem ki ga včasih tako z lahkoto premagam.

Zdravim se z Alvento 150 mg in Asentro 50mg.
L.p.Brana