FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 31. maj 2026 ura: 04:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: zelvica se predstavi  (Prebrano 25254 krat)
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 210

« Odgovori #100 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 17:12 »

aja uf, pozabila sem povedat, da sem dopoldne zbasala CELO cokoladno tortico! S kokosom!  sesmejem pfff kaj pa to?  sesmejem
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.394

« Odgovori #101 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 17:18 »

Ja, dve junaški punčki. oki
Veseli sonček poljubnjej

in
Želvica 999 poljubnjej

Pravljice pa danes ne bo. Sem nekam sramežljiv danes.

Poni
Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #102 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 17:27 »

aja uf, pozabila sem povedat, da sem dopoldne zbasala CELO cokoladno tortico! S kokosom!  sesmejem pfff kaj pa to?  sesmejem

Hedonizem; največja življenska resnica. Grin
Prijavljen
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 97

« Odgovori #103 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 19:09 »

Želvica  oki oki oki,
še malo do vrha wav.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #104 dne:: četrtek, 20. februar 2014 ura: 00:16 »

Poni, zelo prisrcno  Embarrassed pravljica pa bo, ko bo. Bova za spremembo z Nevenko sli resevat krizanke.  Grin
MP2011 hehe, eni se odrekajo kalorijam, jaz pa cimvec basem, da se me kaj prime  sesmejem
klarap, bomo zmogli, bomo ja!  clap Se malo pa piknik pa tortice pa koktejli!
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #105 dne:: sreda, 26. februar 2014 ura: 10:04 »

Zdravo  wav

Malo se vam moram pohvalit  zardevam vceraj sem imela res super dan, najprej sem prezivela voznjo, (hvala Janja, da si sla z mano), potem sem spoznala dva super fanta, tudi OKMjcka, potem me je dr Dernovskova zeelooo razveselila z novico, da bova zvisali na 100mg, kar bo najbrz tudi koncna doza in bom naslednje poletje ze brez zdravil! clap
Potem sem sla domov na kosilo, jedla makarone bolognese (!!!) in piskotke, potem sem se odpravila na govorilne ure k profesorici, pojedla se jogurt, potem pa nazaj k fantu. Ubistvu sem imela vec nacrtov, vendar je bil dan prekratek Grin
Zdaj grem pa se malo zakinkat, ko se zbudim pa na sprehod, je treba dobit malo vitamina D Grin
Vse se da, ce se hoce!! Smiley
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #106 dne:: sreda, 26. februar 2014 ura: 13:49 »

Super, dve junaški punci, junaški bojevnici.
Želvica rozicodam poljubnjej
Janja rozicodam poljubnjej
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #107 dne:: sreda, 26. februar 2014 ura: 21:34 »

Hvala Poni rozicodam plesiva
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #108 dne:: četrtek, 27. februar 2014 ura: 12:50 »

Pa tortice pa sladoled pa koncno bom lahko jedla jagodni kompot! Grin

Se spomnim tega zapisa izpred nekaj tednov ... jagodni kompot - check! Grin

Moj najljubsi fant mi je vceraj spil vso sojino mleko, tako da sem za zajtrk jedla tiste taokrogle piskote s cokolado na sredini. Sem takoj ratala slabe volje Grin Mogoce tudi zato, ker apetit prihaja nazaj, meni se pa ne da kuhat Tongue
Drugace sem pa nekoliko brezvoljna danes, no, potem sem pomislila na to, da bo kmalu pomlad, pa poletje, pa sonce pa uzivanje ... no potem je bilo malo bolje. Ampak a smotano, da mi morajo neke predstave o prihodnosti popravljati razpolozenje? Upam, da bo ta brezvoljnost izginila, ko bom enkrat na koncni dozi.

Drzite se rozicodam
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #109 dne:: petek, 07. marec 2014 ura: 12:01 »

Zdravo! wav

Se po dolgem ( sesmejem) casu spet javljam ...
Zadnjih nekaj dni mi je pocutje spet zanihalo navzdol,  zacelo pa se je ze pet dni nazaj, ko sem nekaj prebrala na forumu, kar me je malo zamajalo in sem pomislila,da kaj pa ce mi ADji ne bodo pomagali, kaj cebom vseeno tako brezvoljna, kaj ce se moje tezave ne bodo izginilev... Torej zamajala me je samo neka objava, neko mnenje o ADjih, ki nima veze z menoj ... In sem se zacela sprasevat take stvari, kljub temu, da sem ze tako zelo napredovala, da bi morala verjeti sebi in ne drugim. No, naslednji dan sem bila panicna, ves dan sem nekako  nadzorovala dihanje, nikogar nisem mogla imet ob sebi ...  Naslednji dan je bilo bolje. Vceraj popoldne sem pa dobila drisko in zagnala paniko da kako pa zdaj to, a sem slucajno zbolela, moram pit, da ne bom dehidrirala, bla bla bla .. Potem sem zaspala za nekaj casa, potem mi je bilo spet slabo .... Najbrz zato ker sem spala popoldne.
Sem razmisljala, da bi lahko bil vzrok temu tudi separacijska tesnoba, fant gre naslednji teden na turnejo in ga ne bo skoraj dva tedna. Jaz pa razmisljam a naj grem domov ali ostanem tu v njegovem stanovanju ... Ce samo pomislim, da bi sama spala v njegovem stanovanju, se mi kar trga. Mogoce je pa to tudi dobra prilika da grem cez sebe in se soocim s strahom ...Problem je samo ta, da si ne upam zakleniti vrat in ne vem kako bi to slo   sesmejem
Prijavljen
VeseliSoncek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #110 dne:: petek, 07. marec 2014 ura: 18:40 »

Sonček pošilja svoje žarke v doline strahca želvice. Embarrassed

To bo tesnoba in to separacijska ja. Glede na to, ko sva nazadnje govorili in si rekla da se situacija ponavlja vsakič, ko kdo tebi blizu odide stran.

http://en.wikipedia.org/wiki/Separation_anxiety_disorder
Prijavljen

Amor vincit omnia
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #111 dne:: petek, 07. marec 2014 ura: 18:46 »

Joooooojjjj kako lepo!!!!  zardevam

043
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #112 dne:: sobota, 08. marec 2014 ura: 19:03 »

Update: Jem drugi kos pizze! wav wav
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #113 dne:: sobota, 08. marec 2014 ura: 22:12 »

Želvica

oki in še wav pa seveda rozicodam ker si pridna punčka, zelo pridna.
Pa poljubnjej za povrh.

Aja, a veš, da izraz picikato, pomeni prstno tehniko, se pravi jedenje pice tako, da jo držiš v roki. Ta izraz so pozneje posvojili violinisti, ki imajo menda tudi radi pico.

Pa še izraz picajzlanje je povezan s pico, pomeni pa izdelovanje pice.
Če pa hočeš pohvaliti kuharja, da je naredil dobro pico, mu rečeš, da je njegova pica dobro picnjena.

Vse to ti pošilja

Poni

Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #114 dne:: nedelja, 09. marec 2014 ura: 00:20 »

Poni

Malo mi je nerodno  zardevam hvala ti!  rozicodam Sem cakala, da mi bo postalo slabo, bila sem tako anksiozna, da me je zacela boleti glava pa zaspana sem postala ... Ampak milijonkrat raje to kot pa slabost!  sesmejem

Z Nevenko se hihitava kot zmesani ob prebiranju tvoje objave glede pizze  005 Naslednjic bom dostavljalcu rekla, da sem prejsnji teden picajzlala ampak da rajsi narocim, ker je njihova dobro picnjena sesmejem Nevenko bo pobralo od smeha sesmejem

Se gremo vsi trije se malo stisnit, se prej bova pa resili se kaksno krizanko. Tebi, Urski in mamci pa zelimo kvaliteten spanec in pravljicne sanje  spim
Prijavljen
VeseliSoncek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #115 dne:: nedelja, 09. marec 2014 ura: 23:13 »

Jaz jutri pišem mato, pa nič ne znam. Glavo sem imela kar votlo, sploh se ne morem učit.... prov padla bom na tem kolokviju  oki

Jaz bi tuuuut pico, prišparaj en kos zame pa za Ponija. Njama.  Grin
Prijavljen

Amor vincit omnia
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #116 dne:: nedelja, 16. marec 2014 ura: 01:35 »

Soncica  Kiss dobis kos!  zvizgam

Da se vam malo javim po dolgem casu ... V ponedeljek smo s fantovimi starsi zaceli s pripravami za rojstnodnevno presenecenje za fanta. Spekla sem prvo torto (lesnikovo), ki sem jo pripravljala kar dva dni ... Napihnili smo pisane baloncke, obesili napis "Vse najboljse" in povabili njegove najljubse osebe, na koncu nas je bilo vse skupaj 10.  Smiley Ko je pozvonil smo se zbrali, prizgali svecke na torti in zapeli Vse najboljse ... Izraz na njegovem obrazu je povedal vse, presenecenje je uspelo  Grin nazdravili smo, njegov oci je imel govor, potem smo se slikali, grizljali prsut in se pogovarjali, hecali ... Torta jim je bila zelo vsec, kar me je malo presenetilo  Grin  nisem pricakovala tako pozitivnega odziva Smiley 
Prejel je res lepa darila, od starsev dva albuma slik od otrostva pa do zdaj ter posnetke ... Sem en da prej gledala albume in sem ob gledanju slik dobila obcutek, kot da sem bila takrat tam, vse to dozivela ... Hecno, kako lahko vse zivljenje strnemo v dva albuma slik Smiley 
Ko so gostje odsli, smo se malo klepetali, potem sva sla pa domov. Je rekel, da je bilo presenecenje tako veliko in lepo, da mu sploh ni treba vec praznovati Smiley
Ko podozivljam vse to, se mi zdi kot pravljica, kot da se ni zgodilo ... A se vam je kdaj zgodilo nekaj tako lepega, da imate obcutek, kot da se sploh ni zgodilo? Res je bilo lepo, najbolj sem bila vesela, da nam je plan uspel in da smo se zabavali, predvsem pa, da je bilo dragemu lepo. Po tem dogodku sem se cutila se bolj povezano z njim in njegovimi starsi, pocutila sem se kot doma. Smiley
Naslednji dan, v cetrtek zjutraj me je odlozil doma, ker je s skupino odsel na turnejo in ga ne bo do 25. tega meseca. Sploh vam ne znam povedat, kaksni obcutki so me obdajali, ko sem bila po vec kot dveh mesecih spet doma ... Nekje in nekaj me je zabolelo, pa vam sploh ne znam opisat kaj. Kot bi iz pravljice prisla v dramo. Breme se je vrnilo, neka zalost me je obdala ... Takrat sem spoznala, kako lepo sem se pocutila pri fantu in kako sproscujoce so on in njegov druzina delovali name. Pa da ne bo pomote - zelo rada imam svoje starse in vem, da imajo tudi oni mene. Soociti sem se morala s starimi vzorci in potlacenimi custvi, spet sem naletela na ovire, se navadila na bremzanje custev ... Zvecer sem imela vecjo krizo zaradi fantovega odhoda in vrnitve domov. Najprej mi je postalo slabo, potem je sledila panika, obcutki pa enako kot veliko, veliko let nazaj, ko sem bila se majhna in sem prespala drugje. Grozna tesnoba in panika, kaj ce ne pride nazaj, kaj ce se jim na poti kaj zgodi, kaj ce to, kaj ce ono ... Nato me je poklicala njegova mami in sva se malo pogovarjali in skupaj tulili v telefon, to je bilo kar hecno  Grin Potem sem se nekoliko pomirila in od utrujenosti zaspala. Tudi naslednji dan sem bila precej utrujena, sem malo spala popoldne, in danes tudi. Najbrz prihajajo za mano te trije dnevi priprav na presenecenje in sprememba okolja, res me je izcrpalo. Zdaj pa cepim tu pod pogradom in pogresam Nevenko (pozabila sem jo pri fantu) in fanta in komaj cakam jutri, da bom lahko jedla cokolino s sojinim mlekom z okusom vanilije. Pa zelo rada bi sla na kaksno pico. Pa mogoce na Bled, pa na obalo. Ampak trenutno sem preutrujena za take podvige.
Grem odigrat se kaksno rundo igric, potem pa spat. Zelim vam lepe sanje rozicodam
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #117 dne:: nedelja, 16. marec 2014 ura: 16:56 »

Draga Želvica

Super ti je uspel ta rojstni dan za tvojega fantiča ljubkega. Si kar predstavljam, kako super odlična je bila lešnikova torta. Ja, pa tudi to si lahko predstavljam, kako si se potem naslednji dan takorekoč "zbudila iz pravljice". Sem jaz tudi nekaj takega doživel. Nekega leta po silvestrovanju pri bratu, ki je takrat živel nekje na podeželju. Je ena punca rekla, da bi mu lahko posesali stanovanje, ko smo ga že skupaj posvinjali. Sesanje je ponavadi zoprno moreče opravilo. Ampak tista punca pa je znala celo sesanje spremeniti v prav zabavno - celo pustolovsko opravilo.
     Zdaj, ko se tega spomninjam, se mi zdi, kot pravljica. Zato pa zastopim tebe.
     In želim ti, da bi se Nevenka čimprej vrnila spet k tebi - s teh podaljšanih počitnic pri starših od tvojega fantiča ljubkega. poljubnjej rozicodam

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #118 dne:: ponedeljek, 17. marec 2014 ura: 22:38 »

Poni rozicodam

Hecno ane, kako imajo nekateri ljudje tak dar, da znajo vse spremenit v zabavo. Pravzaprav niso ljudje, angeli so.

Za mano je tecen dan, ki sem ga prelezala v postelji. Pojedla sem 4 palacinke in frutabelo, pa vmes me je oblivalo ... Saj ni cudno, ce je bil pa slab luft.
Predelovala sem vcerajsnje dogodke in sanje, tako da danes nisem tako ok ... Danes se sama sebi zdim pateticna in zoprna, bevskajoca civava ki ni za nobeno rabo. Pa na zivce mi gre, da sem manj pojedla kot vceraj, pa da tezko poziram pa ta presneti cmok v grlu me jezi. Vem da bo bolje ampak taki dnevi malo zamajejo moje prepricanje.
Upam da bo jutri lepsi dan pa da bom koncno kaj lepega sanjala, ne pa da me kar naprej nekdo lovi.
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #119 dne:: torek, 18. marec 2014 ura: 14:37 »

Želvica

Veš kaj, če si ti danes popadljiva čivava, potem sem jaz border koli. Pa tak prijazen. Maham z repom in te poližem po nosu. Je prav tako? zardevam
Aja, pa meni se zdi, da si kdaj pa lahko privoščiš kak bevskajoč dan. Ane? pomezik zardevam

Poni
Prijavljen
Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar