FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 31. maj 2026 ura: 04:26

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: zelvica se predstavi  (Prebrano 25227 krat)
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.394

« Odgovori #80 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 14:36 »

Draga Želvica

Zadnje čase sem bolj v stanju konspiracije kot pa inspiracije, se mi zdi. zardevam

Pa prosim sporoči Nevenki moje prelepe pozdrave in ji povej, da bi mi bilo res v čast, če bi me sprejela med prijatelje. zardevam

Pa kdo ve, mogoče boš pa ti imela kdaj čast spoznati Urško, ki je plišasta veverica in me čuva ponoči, ko spim zardevam

Aja, zdajle sem se spomnil enega heca. Pa ga bom poskusil opisati v pravljici o poniju. Če se bo le posrečilo.

Aja, saj res, ali sem te že kdaj vprašal, katera je tvoja najljubša barva, da bi z njo pobarval tvoje ime v sporočilih? Mogoče si mi pa že kdaj povedala, pa sem pozabil. zardevam

Zelo si pridna rozicodam

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 210

« Odgovori #81 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 16:53 »

Dragi Poni,

Nevenka vraca pozdrave in bi zelo rada spoznala tebe in Ursko. Malo je sicer plasna ampak ko se navadi na nekoga, je zelo zgovorna in ljubezniva. Smiley
Najljubse barve nimam, sem pa v zadnjem obdobju sla cez ves spekter barv Grin Siva mi je najbolj zoprna. Ceprav sem se pred jemanjem zdravil oblacila samo se v take tezke barve. brezbarvno sivo, neskoncno crno in obupno rjavo. No, pa se v en daljsi pulover, ki je pisan, ker je ena redkih stvari, ki so mi zdaj prav.
Vcasih se pocutim kot svetlo modra, samo mislim da to ni moja barva. Sem bolj nezna. Npr kot nezno roza. Ceprav se vcasih obnasam kot temno modra ali pa crna.
Lepo pravljico si objavil Poni, hvala.  pomezik
Si tudi ti mene spomnil na nek dogodek.

Bila sem se majhna, stara okrog 4 ali pa 5. Enkrat sta oba starsa delala ves dan, tako da sta me pustila pri stricu in teti. Bil je vecer in z mami sva se ulegli na spodnji pograd, kjer naj bi jaz prespala. Mi je obljubila, da bo z mano prespala tu in da me bo cohala po hrbtu vso noc (do sestrinega rojstva me je cohala po hrbtu, dokler nisem zaspala). Zbudila sem se kako uro ali dve kasneje in opazila da je ni. Bila je tema in vsi so ze spali, jaz sem se pa bala, tako sem se bala... Bala sem se kogarkoli zbuditi, da ne bi bili jezni name. Jokala sem in poskusala zaspati, razmisljala o vsem mogocem... Pocutila sem se izdano, osamljeno in prestraseno. Spet nista drzala obljube. Sem nehala stet. Bila sem sama s sabo, poskusila preziveti noc.. Vse je tako cudno disalo, les od pograda, kovter, povster.... Po neznanem in po tujem. Pa sama sem bila. Nisem si upala gledati cez okno, kaj ce se pojavi kaksna strasna senca, okrvavljena glava ali kaj podobnega... Pokrila sem se cez glavo. Niti en lasek ni ven kukal, ker bi me lahko vzela posast, ce bi me videla. Tako sem bila varna. Nastopil je nov problem - kar naprej sem morala menjati polozaje, kako naj to izvedem, ne da bi kaksen del mene pokukal izpod kovtra?
Zakaj se mi je zlagala?
Koliko casa ju se ne bo?
Slabo mi je...
Zacelo se je daniti. Koncno...Odleglo mi je in nato sem zaspala. Za nekaj uric.... Zbudila sem se cisto povozena in brez apetita.Pa brez starsev. Goveja juha, ki jo je skuhala teta, mi je smrdela... Tisti dan sem se zalotila, kako sem zacela naglas pozirat slino. Nekam tezko je sla dol...
Veckrat sem kje prespala. Ko smo ziveli se v centru, so me zjutraj pustili pri sosedih. Ampak njih sem bila navajena, pa se njihov najmlajsi je bil super in imel me je zelo rad. Vcasih sva gledala Bruca Leeja in on mi je govoril o tem, da bi tudi sam rad znal karate. vcasih sta me pustila pri spodnji sosedi. Bila je dokaj mlada, zivela je sama. Vsaka minuta pri njej me je spravljala v obup. Enkrat je cuvala tudi svojo necakinjo, malo mlajso od mene. Enkrat je zazvonil telefon in bila sem sigurna, da so moji starsi in da sporocajo, da bodo prisli. Nope. Starsi od necakinje. Pa se prej so prisli po njo. Jaz sem pa sedela tam na stolu, pasla dolgcas in poslusala tisino.
Ta soseda me je enkrat tudi tusirala. Ni vedela, da se bojim vode in kar naenkrat mi je voda zalivala lase, obraz, tekla mi je v oci, usesa, nos, nisem mogla dihat... Drla sem se kot nora Grin sele potem, ko sem bila suha mi je rekla, da ni vedela, da ne me ne sme po obrazu zalivat. a halooo, ce sem se jokala  sesmejem
Bratranec in sestricna sta vedela, kaj maram in cesa ne. Zato so me peljali tusirat k njima. Z brisacko sta mi pokrila oci in me za lonckom zalivala.
Enkrat sem po nesreci razpolovila njuno gumijasto zabo. Tako sem se prestrasila, da sem se kar tresla... Pa sploh si nisem upala povedat. Sta potem odkrila in bila zelo jezna name. Pa res nisem zanalasc.

To je zaenkrat to... Drugic se kaj vec napisem.
A je to normalno, da se mi zelvica tako smili? Ko sem zdaj podozivljala te dogodke bi jo najraje objela in sploh ne bi sla stran od nje.
Prijavljen
VeseliSoncek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #82 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 19:33 »

Cry Cry
Prijavljen

Amor vincit omnia
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #83 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 20:10 »

Soncica  rozicodam rozicodam
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #84 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 20:33 »

Zdaj se pocutim majhno. Cisto majhno. Kot pikica. Pa rada bi bila spet vesela pa ne ves dan lezala pa vsake 5min preverjala internet.
Prijavljen
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 97

« Odgovori #85 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 08:30 »

Hojla zelvica999. Boš vidla kmalu boš jedla, boš šla ven in ne gledala tok na internet. Zmagala boš verjemi mi. Si na odlični poti. En velik objem rozicodam.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #86 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 09:36 »

Klarap  rozicodam

zdaj sem za 25mg blizje zmagi  wav
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #87 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 14:47 »

Draga Želvica

Tudi jaz ne maram sive. Oblačila sive barve se mi zdijo kar umazana. Ko sem bil enkrat v osnovni šoli dolgo v otroški bolnici, sem imel enkrat umazan pulover. Je sestra hotela, da oblečem en drug pulover, da bodo mojega oprali najbrž. Pa je bil grd siv tisti pulover.   Meni se je zdel kar umazan. Nisem ga hotel obleči. Sploh pa ker ni bil moj. Potem jaz najbrž ne bi bil več čisto jaz, če bi oblekel nek tuj pulover.

Veš kaj mislim jaz? Prav je, da imaš rada želvico. Saj si najbrž ti edina, ki jo ima res rada. Tako kot sem najbrž jaz edini, ki ima rad ponija. Edini, ki ga skrije v svoj objem, kadar je poniju res hudo. Kadar ga mamca prizadane s kako svojo..... Kako bi rekel..... S kako svojo foro pač. S kako tako, da si poni potem želi samo še, da bi izginil, da bi se razpršil, da bi prenehal obstajati.

Za konec bi pa dodal kar svojo najljubšo željo:
Želvica, bodi resnična, čimbolj resnična, kolikor se le da.

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #88 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 19:57 »

Dragi Poni  rozicodam

Danes besede lovim po zraku, tako da bolje da se ne razpisem, ker ne bom napisala nic pametnega. Ali pa vsaj nic svojega. Ce bi lahko napisala mir, ki ga cutim, bi ga.
Resnicna sva, oba. Ce ne, so pa to vsaj resnicne sanje. Oboje je ok, ker rada sanjarim.  Smiley

Bodi dobro rozicodam
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #89 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 22:45 »

želvica, mislim nate  rozicodam
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #90 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 23:06 »

trzinka  rozicodam
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #91 dne:: sobota, 15. februar 2014 ura: 19:05 »

Ojla wav

Me je danes VeseliSoncek spomnila, da bi lahko kaj napisala. Smiley
Danes se dobro drzim, pojedla sem nekaj lososa, skoraj celo tortico za valentinovo, pa dve palacinki za zajtrk (in to v enem kosu!! sesmejem)
Zdaj mi je malo slabo ampak tudi to bo minilo.
Zdaj grem pa igrat igrice, potem pa dobiva obiske, tako da bom tudi malo socialna  sesmejem

objemcek za vse!
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #92 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 14:08 »

Ljudje, pa jaz jem čips!!!  sesmejem
Prijavljen
Srečkica
Global Moderator
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 844

« Odgovori #93 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 14:13 »

bravoooooooooooooooo  wav
carica si  clap, zelo sem vesela zate  rozicodam
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #94 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 14:20 »

Jaz tudi.
Mijav!
Nekateri sicer trdijo, da je čips strupen. Ampak meni je pa dober.
Prav zares.

Mijav.

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #95 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 14:25 »

Hvala, hvala  onaposlusa

zdaj mi je sicer slabo haha ampak bom prezivela sesmejem

Poni, svoje ime si pozabil pobarvati Smiley Meni je tudi dober! Tale je tak, s kajmakom Grin Strupene so tudi besede, pa raje umrem od cipsa kot od zlobnih besed Tongue
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #96 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 14:31 »

Aja, pa res. Hm, pa saj sem ga. Nevem zakaj se ne vidi. Bom pa takole poskusil.

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #97 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 14:46 »

Aja joj, se oproscam, crke so ponavadi vecje, pa se bolj vidi.

Danes kaksna pravljica?  zardevam
Prijavljen
VeseliSoncek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #98 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 15:18 »

Ti ješ čips, jaz sem pa danes na prvi uri predavanj umirala na obroke in komaj zdržala od strahu. Tretja ura je bila že kot na domačem kavču. Se borimo, ja  sesmejem

wav
Prijavljen

Amor vincit omnia
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #99 dne:: sreda, 19. februar 2014 ura: 15:34 »

Vids, kok si mocna, zdrzala si!  oki zacet je itak najtezje... pocasi bo clap
Prijavljen
Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Pojdi gor