|
Dejc
|
 |
« Odgovori #60 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:58 » |
|
He,hehe Cheaney dobra šola  Si dobil moj odgovor?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #61 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:07 » |
|
Dejc, pa saj kako se ne bi obremenjeval s tem. Da pri 27. se še z niti eno punco nisem vsaj družil tukaj, je pri meni porodilo vprašanje, kaj je narobe z mano. Premišljeval sem o tem, če je to ogledalo mojega (ne)družabnega življenja. Premišljeval o tem, ali sem res tako smotan, da si v domačem kraju oz. v bližnji okolici ne znam poiskati družbo in punco. Zase vem da če bi mi nekdo, ki gre že proti 30. rekel, da nima niti enega prijatelja, prijateljice, še nikoli imel punce, bi pomislil da gre za osebo, ki ima očitno neke globje težave in odtod težave pri navezovanju stikov, bodisi prijateljskih, bodisi intimnih, ali kar oboje. V prvi vrsti sem pa to razčiščeval pri sebi, želja po odpravljanju teh težav, zato tudi sekiranje zaradi tega. Obremenjevanje s tem mi ni povzročalo nekih blokad, vsaj ne v smislu da bi zaradi tega pred drugimi bil nekaj napet. So pa seveda v moji glavi švigale razne misli. Misli pa menim, da mi zaenkrat nihče ne zna brati.  Vidim, da se ti s takimi težavami nisi soočal tja globoko v dvajseta leta, pa zato ne moreš razumeti.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #62 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:10 » |
|
Evo, pa enako sva stara  Ja, očitno imaš prav!! Tastar, pejt med ljudi, to ti tupimo vsi!! Povej, zakaj imaš tako mnenje, da ne moreš navezat stika?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Cheaney
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 173
|
 |
« Odgovori #63 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:11 » |
|
(Hehe, pfff žal ne, Dejc. Pa sem že domneval, da ti nisi prejel. Če se ti bo dalo šeenkrat odpisat si shrani še v word za vsak slučaj  )
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #64 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:16 » |
|
Ne poslušat žensk, ker po večini ne znajo dobro svetovat glede te tematike…vsak moški, ki je dober z ženskam ti bo več koristnega povedal. O tem bi se dalo razpravljati. Trenutno js ne vem, kaj bi s tisto punco (v kolikor bo navezovanje stika uspešno) raje imel: le prijateljstvo, ali tudi kaj več. Mogoče se bojim tega, da bi se z njo opekel oz. da bi se z njo spustil v zvezo, pa bi se čez nekaj mesecev že razšla. Ne pa z namenom iskanja partnerice. Tam okrog pri 13letih sem ugotovil, da to ni način zame. Si bil pa zgoden.  Js sm s tem začel pri 19. In sem mislil, kako enostavno bo. Sem hitro naletel na blokade. Le tega ne vem, ali so te blokade bile le v moji glavi, ali pa je šlo za upravičeno blokiranost.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #65 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:21 » |
|
Cheaney evo sedaj, pa zagotovo imaš 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #66 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:23 » |
|
Klipan, poglej, dokler ne probaš juhe, kakšen okus ima ne veš, ali je dobra ali ne, drži? Jaz ti priporočam, da se le držiš stikov s tole punco in boš videl, najprej se morata dobit, da lahko kaj naprej sklepaš, drži? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #67 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:23 » |
|
Tastar, pejt med ljudi, to ti tupimo vsi!! Povej, zakaj imaš tako mnenje, da ne moreš navezat stika?
Sem kar nekaj časa hodil med ljudi, toda je bilo navezovanje stikov neuspešno. Npr. sem naletel na skupino ljudi, ki jih nikoli prej nisem videl, js pa brez pojma kako naj se vključim v njihovo družbo. Na koncu sem sam pil tisto pijačo, plačal in samo še bolj zabediran odšel domov. Ko mi pa že kdaj vsaj malo uspe s kom pokramljati, se iz tega ne izcimi kakšno trajnejše dolgoročno druženje ali prijateljstvo. PS: a si Cheaneyju pisal sporočilo, pa nisi označil naj sporočilo tudi tebi shrani v predal?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #68 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:25 » |
|
Ja pozabil sem označit  No, zakaj pa iz tega kramljanja ne potegneš, kaj več? Te je strah?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #69 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:27 » |
|
Klipan, poglej, dokler ne probaš juhe, kakšen okus ima ne veš, ali je dobra ali ne, drži? Jaz ti priporočam, da se le držiš stikov s tole punco in boš videl, najprej se morata dobit, da lahko kaj naprej sklepaš, drži?  Upam da se bo odvijalo v želeni smeri. Kaže da gre za dokaj nezaupljivo punco, pravi da se je že enkrat opekla, ko je tako z nekom navezovala stik in da se noče še enkrat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #70 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:28 » |
|
No, potem sta dve podobni dušici za skupaj  Dva pluska skupaj, ja kaj hočeš boljšega?  le korajžno!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #71 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:31 » |
|
No, zakaj pa iz tega kramljanja ne potegneš, kaj več? Te je strah?
Zmanjka materiala za pogovor, ali pa vsi vidimo da nimamo kaj dosti skupnega in se zato ne moremo pogovarjati naprej, včasih se tudi oni umaknejo iz moje družbe. Ko sem nazadnje bil zunaj, sem tam srečal sošolko iz paralelke. Sva pričela klepetati, nato pa je ona šla stran z besedami, da ne more ves čas biti samo pri eni osebi in da prav tako tudi js ne morem, ker da s tem dajem vtis kot da sem prilepljen na človeka.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #73 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:35 » |
|
Ja + in -, naj bi dala +, samo to je tako, magnet tudi izgubu svojo magnetnost, drži? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #74 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:45 » |
|
- in + dasta - , vsaj v matematiki.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #75 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 22:48 » |
|
Jap, pri matematiki je tako, samo to je že abstraktno razmišljanje Jaz ti svetujem, da s tole punco poizkusi, več, kot NE, ti ne bo rekla!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #76 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 23:24 » |
|
Bom videl, kaj bo. Se pustim presenetit.
Sem pa še vedno mnenja, da določene okoliščine nekaj povedo o človeku. Z drugimi besedami, da je neko stanje ogledalo nečesa.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #77 dne:: petek, 15. november 2013 ura: 10:32 » |
|
Tako je, pojdita počasi, s časom se bo vse zbistrilo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #78 dne:: petek, 15. november 2013 ura: 14:58 » |
|
Klipan, si danes kaj boljše volje?  Kako gre navezovanje stikov, je že kakšna žička povezana? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #79 dne:: petek, 15. november 2013 ura: 15:18 » |
|
Dejc, sva midva telepatsko povezana? Grem pogledat na forum, če je kdo kaj novega napisal in res, vidim da si se oglasil.  Navezovanje stikov, misliš nasplošno ali glede punc? Sicer pa kaže da imam prav, sem na netu bral o socialnih veščinah, navezovanju stikov ipd. in piše, da če nekdo nima socialnega kroga, nima s kom iti ven, na ulici pa ne pride dlje kot do "Živjo", to dosti pove o sposobnostih navezovanja stikov in komuniciranja pri taki osebi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|