|
Dejc
|
 |
« Odgovori #40 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 18:45 » |
|
Ok Klipan, sem samo naglas razmišljal... V glavnem, pojdi med folk, ne zapiraj se med štiri stene, ok? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #41 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 18:51 » |
|
To je pa drug problem. Ko grem kam, se težko vključim v družbo, če pa že, sem tam bolj ob strani. Dostikrat se zgodi, da se ljudje tam pogrupirajo in pogovarjajo med sabo, js pa izvisim. Poleg tega ko grem kam ven, tam največkrat ni nikogar poznanega, potem se tudi nimam h komu priključiti. Največ kar je dosedaj bilo je to, da sem slučajno se zaklepetal z nekom, sva malo pokramljala ter spila pijačo. Nimam pa nobenih trajnih in pristnih stikov, odnosov. Recimo nimam s kom iti vsaj na pivo, nimam niti enega prijatelja, prijateljice.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #42 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:01 » |
|
Hm, pa delaš kaj na tem, da bi se zbližal s kom? Veš, sam biti, brez prijateljev, to ni dobro. Ogromno pripomoreš k izboljšanju duševnega stanja s tem, da se družiš z ljudmi, ok tudi iti na pivo ni slaba ideja, samo ne 6,7 itd,saj me razumeš, kaj želim povedat, ne? Alkohol je depresor, tako, da ni ok. Pojdi na sprehod, pojdi v knjižnjico, pelji se nekam z vlakom, na takšnih mestih se spoznava ljudi in tudi dekleta. Iskati partnerja po nočnih klubih dostikrat rezultira z razočaranjem. Ali pa ogovori nekoga, če ti je simpatičen, glej več, kot zavrnitve ne boš dobil, drži? Ljudje pa tudi ne grizemo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #43 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:30 » |
|
Sem preko neta navezal stik z nekim dekletom, sva šele v fazi spoznavanja preko dopisovanja, pa še to čisto na začetku. Tako da zaenkrat ne morem obljubiti, da bo kaj iz tega, ker tukaj ni vse v mojih rokah.
Glede piva mi ni jasno, zakaj folk takoj dobi pred očmi sliko popivanja. Ne mi reči da nisi razumel, kaj sem hotel povedati s tem, da nimam s kom iti vsaj na pivo?
Ko grem po kakšnih vsakdanjih opravkih (trgovina, knjižnica) ali na sprehod, se mi še ni zgodilo, da bi tam navezal kakšne stike. Tudi ne vem, kako bi jih. Po mojih opažanjih ljudje tam pridejo, opravijo kar imajo za opraviti in odidejo. Vsaj js še nisem doživel, da bi nekje po filmsko z nekom navezal stik. Ko omenjaš da naj nekoga ogovorim, ljudje začutijo, kadar na silo navezuješ stike in jih to odbije (tudi sam imam take izkušnje). Pri vožnji z vlakom se mi je od na stotine voženj le nekajkrat doslej zgodilo, da sem s kom klepetal, pa še ko je vlak prispel na cilj, smo šli vsak svojo pot in se nikoli več nismo videli.
Čakam se Cheaneyja, da mi odgovori na zapis nekaj postov nazaj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #44 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:36 » |
|
Malo si preveč sensibilen sem dobil občutek, brez zamere  Nisem s pivom mislil, na popivanje, ne rečem, tudi to moraš kdaj izvesti, da procesor ugasneš, drži? Hotel sem ti reči, da pivski prijatelji( ljudje s katerimi samo popivaš) niso pravi prijatelji, razumeš sedaj? No ja na silo, včasih nanese situacija, da ni ravno na silo  Ja kaj, ali pa pomežik, nasmešek, flirtanje, saj te ne bo pojedla ženska, če boš kaj takšnega izvedel, drži?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #45 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:41 » |
|
Mogoče je res izpadlo, kot da sem preveč osebno vzel tvoj zapis.  Pa ni bilo napadalno mišljeno. Saj tudi pivskih prijateljev nimam (pa jih ne rabim). Resda me ne bo ženska pojedla, če se ji nasmehnem, toda js v vsakdanjem življenju s puncami sploh nimam stikov. Če ne bi bilo interneta, menda do danes ne bi imel še niti ene punce. Še do prvega, recimo temu zmenka, sem prišel preko oglasa v neki reviji.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #46 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:45 » |
|
No moj prvi zmenek, pa je bil rezultat spoznavanja na netu, heheh in sva bila skupaj 7 mesecev, to je bila srednješolska ljubezen, točno 10 let nazaj  Saj v tem cyber življenju ni vse tako črno, problem nastane, ker ne veš, ali je na drugi strani res ženska/moški, ali je pa kakšen sociopat ali pa psihopat, pa izživlja svoje obsesije, se strinjava? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #47 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:50 » |
|
Hm, pa je vse teklo tako, kot si si želel? Si bil vesel, da si jo spoznal? Saj ta s katero sem navezal stik, trenutno še tipa, preverja če nisem slučajno sociopat, psihopat ali še kaj hujšega. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #48 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 19:57 » |
|
Ja dobili smo se trije, jaz ona in njena prijateljica  No šli smo v kino in jaz sem jo poljubil na lice, sprejela je, ter sem jo vprašal,če bi se še kdaj lahko videla in je rekla, da seveda  Bilo je res lepo, hehe upam, da se ima dobro v življenju, nimam pojma, kako je z njo  No, le pusti ji, da otiplje do konca 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Cheaney
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 173
|
 |
« Odgovori #49 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 20:27 » |
|
Živjo Dejc! Tako, tisto se bo že našla ena zanjga bi bolj spremenil v to, da jo bo moral poiskat. On zdej ni v poziciji kjer bi izbiral..je pa bistveno, da pove že na začetku zakaj jo spoznava, ker je luštna, ima lepe oči, karkoli samo naj bo iskreno, tako vsaj ne bo kasnejših presenečenj. In žal iz prijateljstva se redko razvije ljubezen, pač ženske imajo to bolj popredalčkano, zato biti direkten je edina varianta-ne deluje kot mojster manipuliranja, zato.
Klipan, zadnji odstavek prejšnega sporočila je bil namenjen predvsem tebi. Dopisovanje z dekleti preko spleta zame ni način za spoznavanje(zamudno, mučno, zlagano, fantazijsko,...). To se mi zdi res samo zato, da imaš nekoga. Bežno poznam dva brata, oba imata otroka z dekleti, ki sta ju spoznala na spletu. Ti dve sta obe debeli in neprivlačni…tud debeluške so lahko luštne, če so tvoja stvar, sam onidve sta pa antipatični in debeli. Bi jima privoščil lepši. Lahko ogovoriš neznanko na cesti...'wau ful lepi čevlji', pač karkoli zineš, s samozavestjo narediš na tak način, da ne boš izpadel čudak.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #50 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 20:30 » |
|
Cheaney vračam pozdrav  Ja, se strinjam, saj sem mu napisal, da če bo zaprt med 4 stenami ne bo nič  Saj tako, kot si rekel s samozavestjo je potrebno to izvest, bravo!!  Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #51 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:00 » |
|
In žal iz prijateljstva se redko razvije ljubezen, pač ženske imajo to bolj popredalčkano, zato biti direkten je edina varianta-ne deluje kot mojster manipuliranja, zato. Pred nekaj meseci sem navezal stik z žensko, ki mi je napisala da tako ne gre, da bi takoj pikiral na nekaj več. Da mora najprej biti prijateljstvo. Ne vem. Sicer poznam nekaj parov, ki so to postali po večih letih kolegialnega ali prijateljskega druženja. Sprašujem se, ali se mi pretekle zveze niso obnesle zato, ker sva s punco takoj pikirala na zvezo, brez da bi se sploh dobro poznala, ali sem imel zgolj smolo in bil z napačnimi puncami. Z drugimi besedami, ali biti najprej prijatelj s punco ali ne. Vsaj pri meni je bilo tako, da če sem se s kakšno punco začel družiti kot prijatelj, sem to tudi ostal, le prijatelj. Zdaj ne vem, ali še nisem srečal punce, pri kateri bi se dejansko iz prijateljstva razvilo kaj več, ali pa drži to kar praviš: In žal iz prijateljstva se redko razvije ljubezen, pač ženske imajo to bolj popredalčkano.Klipan, zadnji odstavek prejšnega sporočila je bil namenjen predvsem tebi. Dopisovanje z dekleti preko spleta zame ni način za spoznavanje(zamudno, mučno, zlagano, fantazijsko,...). To se mi zdi res samo zato, da imaš nekoga. Bežno poznam dva brata, oba imata otroka z dekleti, ki sta ju spoznala na spletu. Ti dve sta obe debeli in neprivlačni…tud debeluške so lahko luštne, če so tvoja stvar, sam onidve sta pa antipatični in debeli. Bi jima privoščil lepši. Pri meni doslej druge opcije kot spoznavanje preko neta oz. oglasov ni bilo. A razumete zdaj, zakaj me je žrlo, da se vsa ta leta nisem z niti eno punco sprehodil po ulicah domačega kraja? PS: se ti spoznavanje prek neta res zdi do konca zgrešeno? Lahko rečeš, da imaš do tega predsodek? Bežno poznam dva brata, oba imata otroka z dekleti, ki sta ju spoznala na spletu. Ti dve sta obe debeli in neprivlačni…tud debeluške so lahko luštne, če so tvoja stvar, sam onidve sta pa antipatični in debeli. Bi jima privoščil lepši. Pa sta onadva zadovoljna z njima? Mislim, sta onidve res tisto, kar si onadva želita? Ali pa se nemara opazi da so skupaj le zato, da niso samski, da ne bi izpadli čudni v očeh drugih, ter da je redna intima zagotovljena in to je to? Lahko ogovoriš neznanko na cesti...'wau ful lepi čevlji', pač karkoli zineš, s samozavestjo narediš na tak način, da ne boš izpadel čudak. Pa kako si ti to predstavljaš? Da slučajno na ulici srečam punco, ki je nikoli prej v življenju nisem srečal in jo naenkrat začnem osvajati? Ja, se strinjam, saj sem mu napisal, da če bo zaprt med 4 stenami ne bo nič  Po mojih opažanjih in izkušnjah to ne drži. Poznam nekoga ki je dokaj zabaven, hodi naokoli, zunaj je skoraj vsak petek, soboto in svetek, igra harmoniko na raznih veselicah, vedno v družbi in med ljudmi, pa pri svojih 26. še niti do prvega poljuba ni prišel, niti ni videti da bo to sploh kdaj doživel, da bo sploh kdaj imel punco. In na drugi strani takšni kot sem js, ki nimam niti enega prijatelja, pa sem doslej že bil z nekaj puncami.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #52 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:03 » |
|
Klipan, vidim,da je srčiča problema ravno to pri tebi, ker si si to zadal za največji problem,drži? Poglej tastar,saj bo, misliš,da je časovno omejeno, kdaj pride do prvega poljuba, kdaj pride do spolnega odnosa ?Kaj ti bo veliko punc odgovorilo, prekmalu je bilo, čeprav je bilo lepo, drži? Glavo pokonci saj si dedec
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #53 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:08 » |
|
Dejc, kdaj si ti doživel prvi poljub, imel prvo punco, prvi spolni odnos? Imaš mogoče tudi ti težave pri navezovanju stikov? Kdaj si se ti v svojem kraju prvič sprehodil s kakšno punco? Ti gre pri puncah, imaš prijateljice, žensko družbo? Ne razumi tega v negativnem smislu, samo sprašujem te in seveda želim, da tudi odgovoriš.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #54 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:14 » |
|
No tista punca, ki sem jo spoznal na netu je bila moja prva v vseh pogledih, torej poljub, kot spolni odnos, bil sem star 17 let  Imam več prijateljic, kot pa prijateljev, sem pa lahko rečem srečno samski  Denimo, moja najboljša prijateljica je ženska, sva enako stara in sva dobesedno od plenic skupaj. Nikoli ni med nama bilo kaj več, kot le prijateljstvo, sva si pa drug drugemo prvi naslov, če je karkoli narobe in se je potrebno zaupati. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #55 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:19 » |
|
To pojasni zakaj ne razumeš, kaj skušam povedati oz. zakaj ne dojameš sporočila. Na eno vprašanje pa nisi odgovoril: kdaj si se prvič s kakšno punco kot partnerico sprehodil, se crkljal, poljubljal v domačem kraju?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #56 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:21 » |
|
To pojasni zakaj ne razumeš, kaj skušam povedati oz. zakaj ne dojameš sporočila. Na eno vprašanje pa nisi odgovoril: kdaj si se prvič s kakšno punco kot partnerico sprehodil po domačem kraju?
Kaj naj pojasnim, da nisem razumel?  Ja pri 17h s to punco in je bilo prav fino, edina napaka, ki sem jo storil je, da sem takrat dal prijatelje preveč na stranski tir, to mi je še danes žal 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Klipan
|
 |
« Odgovori #57 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:33 » |
|
Pravim da nekdo, ki je te zadeve izkusil že kot najstnik in ni imel težav z družabnostjo, ne more razumeti ali pa zelo težko razume nekoga, ki ima s tem težave še dolgo v dvajseta leta ali celo še pozneje. Imel si 17 let, ko si našel prvo punco (morda celo tvoja sokrajanka)? Iz tega kar si napisal sklepam, da nisi imel težav pri navezovanju stikov, si družaben, imaš družbo, imaš s kom iti ven, te drugi kam povabijo in si želijo tvoje družbe, imaš prijateljice, očitno si že takrat znal očarati punco, da sta potem postala par. Ja? Tukaj ni bistvo v tem, da bi bile postavljene neke meje kdaj je čas za kaj (tudi ne vem, zakaj vsi to tako razumete in se potem na to obešate). Bistvo je v tem, da če nekdo sploh nima družbe in/ali pri neki starosti še niti do prvega poljuba ni prišel, to nekaj pove. Se strinjaš? Pove, da ima tak osebek (ponavadi edina možna verjetnost) kronične težave pri navezovanju stikov, gre za asocialno osebo, in/ali gre za cagavca, ki ne zna s puncami. Popravi me, če se motim.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Dejc
|
 |
« Odgovori #58 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:38 » |
|
Bila je iz okolice LJ, jaz sem pa iz LJ  Tudi jaz sem imel včasih tremo pri navezovanju stikov z ljudmi, samo nato sem si rekel, več, kot biti zavrnjen se ne more zgodit, drži? Kakšno opazko pa tudi preživiš, se strinjava? Zdaj ali si asocialen ali ne, jaz te nima pravice sodit, saj te ne poznam, niti nisem strokovnjak na tem področju. Moje mnenje, da se preveč obremenjuješ s tem in si zaradi tega močno napet iz napetosti pa pride tudi do blokad, drži?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Cheaney
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 173
|
 |
« Odgovori #59 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 21:55 » |
|
Živjo Klipan, ne da se mi quotat po delčkih, smiselno poveži s tvojimi odstavki... Ne poslušat žensk, ker po večini ne znajo dobro svetovat glede te tematike…vsak moški, ki je dober z ženskam ti bo več koristnega povedal. Če si najprej prijatelj in ti ženska zaupa, potem pa zve, da bi jo rad položil, si izrabil njeno zaupanje…tebi je zaupala kot prijatelju. Ja ok, tudi jaz poznam nekaj takih parov, ampak gre bolj za izjemo, zato opusti tak pristop. Je pa biti direkten na način kot sem ti omenil ena druga stvar kot izlit čustva dekletu, ki ga ne poznaš. Spoznavanje preko neta se mi zdi zgrešeno in verjetno imam predsodek...oz. spoznal bi koga preko neta zaradi podobnih interesov, mnenj, zaradi pomoči-z marsikom prek tega foruma bi se dobil z veseljem. Ne pa z namenom iskanja partnerice. Tam okrog pri 13letih sem ugotovil, da to ni način zame. Se ne družim z njima in o stanju težko sodim. Me čudi, da sta intimna. Ena se mi zdi brezvezna (preživel dan z njo…preverjeno nima kakšnih hudih kvalitet, razen tega, da me je enkrat uspela nasmejat-ko se je pod njeno težo zlomil stol), drugo poznam na videz. Kako bi ogovoril neznanko/neznanca? http://www.youtube.com/watch?v=wZGenX_Vwk0&list=UU1KPy3cAAj0i0RIFC_SzjMghttp://www.youtube.com/watch?v=aw0zzXAXulg&feature=c4-overview-vl&list=PL3C5DEFE3E73BB9B3Oni prakticirajo izpostavljanje in večinoma pretiravajo, no ampak lahko vidiš reakcije folka (oz. predvsem žensk v simplepickup), kako deluje to na terenu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|