FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 06. oktober 2026 ura: 12:14

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3 4 ... 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Sem zato paranoičen in agresiven?  (Prebrano 19739 krat)
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« dne:: četrtek, 24. oktober 2013 ura: 20:18 »

Pozdravljeni
Pred nekaj meseci sem na nek vsesplošni forum pisal o tem, da me je žrlo ker se do svojega 27. leta po ulicah domačega kraja še nikoli nisem sprehajal s kakšno punco, kaj šele za kaj več, in da sem zato imel občutek odklonskosti, da sem nek čudak, oseba s katero je nekaj narobe. Pa mi je zato nekdo očital paranoidnost in agresivnost.
Zanima me če nekoga kaj takega muči in premišljuje o tem, je tak človek že lahko označen za paranoika?
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.893

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 24. oktober 2013 ura: 21:58 »

Zanima me če nekoga kaj takega muči in premišljuje o tem, je tak človek že lahko označen za paranoika?
Mislim da ne.
To kar ti nekdo drug "očita" je njegova perspektiva -  je zorni kot iz njegovega stališča.
In to ne pove NIČ o tebi ...
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 24. oktober 2013 ura: 22:10 »

Agresiven... haha. Tuhtanje je znak (relativne) introvertiranosti. Za introvertirance je pa značilna neagresivnost... se bolj s sabo ukvarjajo. Mnogokrat pa o agresiji fantazirajo, če jih okoliščine do tega pripeljejo.
Tudi paranoja ni. Paranoja je, če misliš, da so ti podtaknili prisluškovalno napravo v probiotični jogurt. To, kar ti opisuješ je hyper-občutljivost na (morebitne) kritike oziroma mnenje drugih zaradi občutka lastne manjvrednosti.

LP Matic
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 24. oktober 2013 ura: 22:28 »

Znajo biti nekateri ljudje na tistem forumu zelo zajedljivi in nesramni. Pri osebi ki mi je očitala tisti dve lastnosti, sem zaznal vzvišenost, kot da je on nekaj več od ostalih.
Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 24. oktober 2013 ura: 22:39 »

Pol je pa Aslan čist zadela.  Smiley
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 21

« Odgovori #5 dne:: sobota, 09. november 2013 ura: 10:51 »

nic se ne sekiraj jaz mam 30 let pa se nisem mel punce v zivljenju razen za seks so me pa oznacil za psihopata sesmejem
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: sobota, 09. november 2013 ura: 11:03 »

aja pa se to saj zarad tega me bojo blokiral ker ta forum upravljajo psihiatri kot ves oni ne pomagajo ljudem oni sam filajo s tableti da ma farmacija dobicek pomagat pa ne zna.jaz mam 1001 problem sam mi do dans ni eden pomagal niti uteho ne mores poiskat pri puncah da bi te mela kera rada.moje osebno mnenje POBIJ VSE!!!
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.893

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #7 dne:: nedelja, 10. november 2013 ura: 21:16 »

aja pa se to saj zarad tega me bojo blokiral ker ta forum upravljajo psihiatri kot ves oni ne pomagajo ljudem oni sam filajo s tableti ...

DAM društvo in forum upravljamo ljudje, ki smo se v svojem življenju tudi sami
srečali z depresijo in/ali anksioznimi motnjami.
Vsi smo prostovoljci, ki želimo pomagati drugim z znanjem in lastnimi izkušnjami.
Med nami ni nobenega psihiatra.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 11. november 2013 ura: 13:05 »

se tolk slabs za vas zadnjic k sm napisal da niti moji sotrpini ne znajo prisluhnit socleveku v stiski pa sem napisal da ste vsi za en moški spolni organ ste me hotli blokirat.saj me lahk saj drzga ne znate bi se pa pol oglasu osebn pr vas pa bi vidu kdo bo mene blokiral
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 11. november 2013 ura: 13:08 »

pa ti moderator ASLAN lahk se skrivas za nickom ce bi mel jajca bi napisal svoje pravo ime pa priimek ce si ze moderator takih strani.ne recem za uporabnike teh strani sam kot moderator se predstav z imenom pa priimkom.
Prijavljen
HisTer
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.472

« Odgovori #10 dne:: torek, 12. november 2013 ura: 19:17 »

pa ti moderator ASLAN lahk se skrivas za nickom ce bi mel jajca bi napisal svoje pravo ime pa priimek ce si ze moderator takih strani.ne recem za uporabnike teh strani sam kot moderator se predstav z imenom pa priimkom.

Moje ime je Stanko, priimek Ivančič, stanujem v Žustrerni pri Kopru.

Ker si na tem forumu natrosil že preveč žalitev uporabnikov/uporabnic in moderatorjev, je to moje prvo in zadnje opozorilo.

Prosim, da se vedeš primerno in strpno do vseh, ki sodelujejo na tem Forumu, v nasprotnem primeru tu nimaš kaj iskati.
Prijavljen

Rock&Roll
Dejc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 387

« Odgovori #11 dne:: torek, 12. november 2013 ura: 20:23 »

Pozdrav vsem skupaj Smiley

Hja, tudi jaz sem imel zares resno punco le eno, "sušno obdobje" pa je že leto in pol AND SO WHAT? Mar se moramo družbi dokazovati s tem, da imamo partnerja, oz. da je "dokaz" normalnosti reden seks? Prepričan sem, da ne, drži? Kemija med človekoma se vzpostavi sama, to, da pa ljudje mislijo, da si psihopat itd, pa jim odogovori, da so sirkove metle najboljše, ok? sesmejem

Držite se mi, pa naj sonček sije vsakomor Grin
Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #12 dne:: torek, 12. november 2013 ura: 20:44 »

Dejc dobro napisano  oki
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 10:06 »

Mar se moramo družbi dokazovati s tem, da imamo partnerja, oz. da je "dokaz" normalnosti reden seks?
Dejc, nihče ne govori o seksu. Napisal sem le, da če se npr. nek 28-letnik iz Kranja še nikoli v življenju ni sprehodil po Kranju s kakšno punco, je to pokazatelj da nekaj ni v redu.
Prijavljen
Dejc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 10:53 »

Klipan pozdravljen Smiley

Očitno sva se narobe razumela, nisem mislil nič osebnega, no glede sprehajanja po mestu s punco, pa saj veš ljudem je sosedova hruška vedno bolj zanimiva za glodanje,kot njihova lastna.... sesmejem

Lp oki
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 12:07 »

dragi Stanko kdaj sem pa bil zaljiv do uporabnikov'ce mam ze proti komu kaj mam proti psihiatrom ki niso usposobljeni za kar so se ucil.ce ti kaj ne pase me blokiraj lahk se pa zmeniva tud za sestanek pa se mal pogovorimo LP
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 12:23 »

pa dragi Stanko se enkrat zagrozi ce mas tok jajc
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #17 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 12:31 »

hvala Dejc za spodbudne besede
Prijavljen
Dejc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #18 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 12:36 »

Mogotec pozdravljen Smiley

Ja lej tako, pač je, se strinjava? Ljudje so takšni, da jih zanimajo drugi in ne oni sami, zagotovo je človek z namenom ustvarjen tako,da samega sebe ne vidi v obraz brez pomoči ogledala, oziroma brez pomoči drugih drži? V glavnem, glavo pokonci, če pa pride do kemije, pa le veselo eksperimentiraj:)
Prijavljen
mogotec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #19 dne:: sreda, 13. november 2013 ura: 12:50 »

ja tko je ko pa popizdim pa kaj prevec napisem mi moderatorji grozijo da me bodo blokiral pa tako dalje.ja tud za punco bo se cas bo ze kemija.tebi pa svaka cast k si en redkih k me razumes
Prijavljen
Strani: [1] 2 3 4 ... 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar