FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 14. maj 2026 ura: 00:39

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prvi korak  (Prebrano 970 krat)
julijavgust
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3

« dne:: sobota, 12. oktober 2013 ura: 16:13 »

Pozdravljeni!

Stara sem 17 let in že dolgo časa razmišljam, da bi poiskala profesinalno pomoč in sedaj sem se dokončno odločila, da to storim. Ker sem dokaj zaprta oseba svojih težav ne delim z nikomer, zato prosim za vašo pomoč. Rada bi si poiskala psihologa/psihiatra/psihoterapevta, vendar ne vem kako začeti, staršev pa tudi ne bi rada prosila za pomoč, ker imata tudi onadva svoje težave in sta ravno v postopku ločitve. Nimam pojma, kako vse te stvari potekajo, zato prosim za napotke. Ali naj grem najprej k svoji osebni zdravnici, da me napoti kam naprej ali naj kar sama pokličem v kakšen inštitut (npr, ipsis...), težava je tudi v tem, da zaradi finančnega položaja ne bi morala plačevati (tudi starši ne) terapij, torej, kje bi našla pomoč, ki je zastonj oz. jo krije zdravstveno zavarovanje?

Najlepša hvala!  Smiley
Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #1 dne:: sobota, 12. oktober 2013 ura: 17:06 »

http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,7423.0.html
Podobna tema...
Drugače pa ne vem kako je z mladoletnostjo... ali so zdravniki dolžni obvestiti starše pa to.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar