FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 05. marec 2026 ura: 14:57

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: anksioznost ?  (Prebrano 1696 krat)
anč
gost
« dne:: ponedeljek, 07. oktober 2013 ura: 20:39 »

Pozdravljeni

že lep čas berem ta forum, ker nevem več kaj se z mano dogaja in iščem vse mogoče po internetu. Začelo se je kak mesec nazaj ..prvo se na to nisem ozirala in je trajalo samo kakšnih 5-10min , živela sem normalno. Razbijalo mi je srce grabila me je panika mislila sem da bom umrla. Sedaj pa že kakšna 2 tedna je stanje zelo slabo. Skozi imam občutek koda ne dobim dovolj zraka ko diham..vrti se mi posebaj ko se peljem z avtom takrat je najhuje. Nemorem se sprostit..mislim da bom umrla, iščem po internetu diagnoze in potem se vidim v vseh boleznih in me je samo še bolj strah. Šla sem k zdravniku kateri je rekel da se moje pljuče in srce slišita normalno in da v tem ni problem . Bila sem tudi na orl pregledu in je vredu. Sedaj čakam še na krve izvide. Vendar mene je vedno bolj strah ..skozi razmišlam da bom umrla ..ne grem več nikamor, ker se mi vedno zdi da bom padla skupaj ko sem nekje..groza ..kaj mislite vi ?  Shocked
Prijavljen
AsandraA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 253

« Odgovori #1 dne:: torek, 08. oktober 2013 ura: 06:02 »

Pozdravljena anč,
pa sicer je tvoje življenje v teh tednih mirno? Ne vidiš nobenega vzroka za tesnobo?

Pozdrav, Sandra
Prijavljen
anč
gost
« Odgovori #2 dne:: torek, 08. oktober 2013 ura: 12:45 »

Sama bi rekla da ne ..vendar sem študentka in mi ni uspelo narediti letnika in sedaj pavziram in ne najdem dobenega dela..ampak sama nebi rekla, da se tako sekiram zaradi tega..mogoče se pa sploh nevem..sicer ko sem z fantom se počutim veliko bolje ..ampak potem on čez teden gre ker študira in ne živi doma in potem sem spet doma sama in iščem odgovore kaj je z menoj
Prijavljen
masi
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.805

moja mačkonka Opa

« Odgovori #3 dne:: torek, 08. oktober 2013 ura: 13:01 »

Sodeč po napisanem se je pri tebi razvila panična motnja, zato takoj pod nujno do zdravnika, da ukrepata ali z pomočjo tablet ali z psihoterapijo oz. kombinacija obeh. To da so ti naredili krvno preiskavo je dobro, da se ugotovi ali ni posredi morda napačno delovanje ščitnice.
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
anč
gost
« Odgovori #4 dne:: torek, 08. oktober 2013 ura: 16:40 »

Hvala za odg. , če bodo ju3 vsi izvidi normalni grem takoj do osebnega zdravnika
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar