FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 13:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: meša se mi  (Prebrano 2099 krat)
skrivnostnapunca
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 219

« dne:: sobota, 07. september 2013 ura: 04:39 »

Čeprav imam fanta se mi zdi, da sem sama na tem svetu, me občutki varajo??? ali se mi dotalno meša??
V glavi se mi čisto scufa, imam manjšo dozo 5 mg, pa se počutim tok sama , naj bi imela vse kar želim, zakaj se tko počutim?? Po eni strani želim ugoditi fantu po drugi strani si želim, potem me pa mine  : unsure
Pol pa spet dvomi, če sem jaz našla pravo pot, pravega fanta?? Sei veste kako je to vedno znova se sprašuješ, če si vse prav naredil, da nisi kaj narobe naredil  Cry

Pa se v življenju sprašuje če se dela prav ali narobe?Huh?Huh? s takimi stvarmi se jaz mučim, zvečer mi je šlo na slabše, je blo to kot, da bi se mi v glavi zavrtelo, depresija pač, imela sem 3 četrtine in šla na polovico, jem že 3- 4 dni, uspelo mi je priti iz 10 mg na 5 mg, naj to zdržim, potrpim , ali je boljše neki časa višjo jemati??

To od osamljenosti se mi meša.
SO TO LAŽNI OBČUTKI?

Prijavljen
zverca87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 170

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 08. september 2013 ura: 18:06 »

To so lažni občutki.
Svetujem, da raje zvišaš odmerek, da ne boš tako trpela. Jaz bi ga.
Prijavljen
MarkoT
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 09. september 2013 ura: 20:33 »

Jaz sem že pisal kako je bilo pri meni.. Neka čustvena otopelost.. stanje ko veš da imaš partnerja in otroke.. ne veš pa kaj bi z njimi.. postavljaš si vprašanja.. dajajo te neki čudni občutki da mogoče pa to ni to.. kaj pa otroci.. kaj bo z njimi... itd.. to stanje se je v meni pojavljalo drugi mesec ko sem pil AD.. zelo neprijetna izkušnja... ker veš da ni tako pa ti glava dela vse narobe...
Potem je ta zadeva izzvenela.. o tem sem se tudi pogovoril z psihiatrinjo in mi je rekla, da čustvena otopelost je tudi del depresije.. Skratka ne daj se.. vse se bo uredilo!
 oki
Prijavljen
skrivnostnapunca
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: torek, 10. september 2013 ura: 00:42 »

Upam, da maš prav zdej se borim , da sem na 5 mg na tabletih, samo včasih ne vem kaj nej s sabo, če bi se kej zgodilo, vedno razmišljam to, kaj se bo zgodilo, se mi že meša ... res sploh pa ta nižja doza ...........

take čudne vsiljive misli, kaj bo če ostanem sama, kaj bo če se kaj komu naredi.
Prijavljen
nutela
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 205

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 12. september 2013 ura: 08:50 »

116 123
lokalna bolnišnica- išči dežurnega psihijatra
Če je res kaj hudega, tud reševalci ti ne bodo zamerili če  jih pokličeš.
Prijavljen

Če bi vsi ki se ne želijo (psihijatrično)zdravit bili psihično bolani, največ psihično zdravih bili bi psihični bolniki.
zverca87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 170

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 12. september 2013 ura: 10:21 »

Živjo.
Vem da ne maraš zdravil, ampak priporočam ti Zyprexo proti vsiljivkam - ne zasvoji in meni je pomagala že v roku tedna dni, tako ti je ne bo treba jemati dolgo časa.
Pa kakšen Helex ali Xanax PO POTREBI.

Ne trpi, uživaj zdaj ko si mlada, ne ko boš stara (kot si mi napisala da boš jemala tablete ko boš stara).

Se slišiva po mejlu.
pa, pa.
Prijavljen
skrivnostnapunca
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 12. september 2013 ura: 15:31 »

116 123
lokalna bolnišnica- išči dežurnega psihijatra
Če je res kaj hudega, tud reševalci ti ne bodo zamerili če  jih pokličeš.

Uh 2 krat sem bla na urgenci k me je panika zagrabila, ni tko hudo  sesmejem sesmejem
ne rabim še rešilce, ne še zdaj hehe  sesmejem
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar