Silvo Malek
Anželova ulica 21
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 287
sem popolnoma slep, vendar me ni to nikoli motilo
|
 |
« dne:: petek, 30. avgust 2013 ura: 21:23 » |
|
Mene so vzgajale ženske in sem po žensko ganjen, do solz, ko sem bral živo zgodbo ali zgodovino, no moj govorec je nerazločno prebral, in ne vem, ali gre za Pusi ali Busi! Skratka, njen odhod na zdravljenje me je vzpodbudil, da še enkrat opišem, kaj sem v 40-letih že jemal, a sem se držal predpisanih odmerkov, vse do nekih grehov, ki jih bom pač priznal vam tukaj in so se občasno zgodili zadnja leta. Torej, oba z mojo mamo težko ali moteno spiva. Spisek pomirjeval: Apavrin, Ansilan, Yglonil, Lexilium, Lexavrin in zdaj zadnja leta Helex! Poudarjam, da sem se do torej držal navodil, eno tableto zvečer, razen pri Ansilanu, ko sem si skušal olajšat pritisk prisilnih misli do vročih linij. Se mi je pa nekajkrat zgodilo, da sem popil kar nekaj kozarcev vina, ko sem bil na Ptuju, zvečer pa vzel Helex! Ne vem zakaj, toda na Ptuju kljub lepim doživetjem težje zaspim. Zdaj pa h glavnem vprašanju: koliko tablet anxiolitijov je treba dnevno pogoltnit, da gre za odvisnost in v čem je psihični dispozitiv: gre za več spanja in neke vseenosti, ki mi jo Alventa ne da, kot seveda antidepresiv, da bi manj impulzivno prenašal mamino vsehujđo natančnost pri njenih 81 letih, +dementnost in nesramnost očima, +s krščansko izigravanje sestrićne, ji me tolaži, da bom pri njej zaživel po smrti moje mame, vem pa, da me sestrična rabi, ima veliko hišo, ki jo težko vzdržuje, sam bi ji pomagal, ker bi vsaj enkrat bil, pa četudi zaradi denarja nekaj vreden, bi moja beseda nekaj pomenila, ker njeni trije otroci, tudi Kompulzivkica, kot sem jo opisal do torej priznavajo mojo vednost, čeprav me imajo včasih za teoretika. Saj pa je moralo biti vse po mamino! Hvala, kdor se bo prebil do konca mojega ekspozeja!
|