FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 14. maj 2026 ura: 03:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: punca  (Prebrano 4822 krat)
eskim
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #20 dne:: petek, 04. oktober 2013 ura: 14:24 »

No dečki...pa je vseeno bil tip vmes...in je še...rekli so mi da so njiu videli sama na pijači...vedno se izgovarjala na eno kolegico vendar tiste kolegice ni bilo tam...ja sem jo pa klical in pošiljal sms e in me je ignorilara....:(v bistvu je bila na pijači z njim.... to me boli...mogoče kompliciram preveč?Pravi da se ni skrivala,tako da nič ne skriva...da so ju vsi videli... Ona mi reče da je vse v moji glavi, da samo kompliciram...da mi lahko da izpiske od telefona da bom videl da nima nič...da mi bo dokazala da ni nič med njima. Tip ma punco amapak so mi rekli da sta bolj nesrečna in da ju bolj vidijo vsakega po svoje...nevenm...nevem...ko hočem izvedet resnico me samo ignorira in govori da ji štenkam nonstop...jao Sad Sad
Prijavljen
chucki83
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #21 dne:: sobota, 05. oktober 2013 ura: 12:43 »

Kako se ni skrivala, če te je ignorirala, ko si jo klical?
Prijavljen
eskim
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: sobota, 05. oktober 2013 ura: 18:05 »

ja da je pač bila javno v gostilni....kjer so ju njiju vsi videli...
Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #23 dne:: sobota, 05. oktober 2013 ura: 18:18 »

Ni nujno, da je varanje ampak nekaj ne štima.
Prijavljen
eskim
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: sobota, 05. oktober 2013 ura: 18:53 »

ona mi govori da pač ima kolege,da rabi kolege,wtf?...naj ne kompliciram....vsakemu tipu daje fonsko...pa če se glih naklujčno srečajo na pijači ali kaj....zadnjič mi kolega rekel da je tko naredila,ker je bil polek in videl ...
Meni pa samo govori da kompliciram...da če končava zvezo bom videl da sem se motil in da bom čez čas videl da bo brez fanta...in de mi potem mogoče žal Sad
Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #25 dne:: sobota, 05. oktober 2013 ura: 19:05 »

Ti lahko še 100 strani tukaj gor napišeš... odgovore morta vidva poiskat... pogovorta se.
Prijavljen
chucki83
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #26 dne:: sobota, 05. oktober 2013 ura: 21:30 »

Ne vem kaj si ti misliš, ampak ona išče novega žrebca, na žalost je tako... Seveda bo brez fanta, vsaj nekaj časa. Žal za čem? Vprašaj jo po čem naj ti bo žal, če se ne ukvarja več s tabo, ampak z ostalimi.. Moral boš postati močan in se postaviti zase
« Zadnje urejanje: sobota, 05. oktober 2013 ura: 21:37 od chucki83 » Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar