FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 13:20

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ko ti umre starš  (Prebrano 5161 krat)
Zvezdica zaspanka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 42

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 22. avgust 2013 ura: 05:51 »

Hvala. Danes ga grem obiskat. Malo me skrbi, kako bo izgledalo.  unsure

Verjamem v duhove. In v sanje, saj sem mami večkrat sanjala, no jo še zdaj. Smiley
Prijavljen

zverca87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 170

« Odgovori #21 dne:: sobota, 24. avgust 2013 ura: 18:13 »

V takih časih je pomembno verjeti v v stvari, ki jih večina razume kot nadnaravne.
Lepo da sanjaš o mami.. Jaz verjamem, da sanje niso vedno le sanje - večina sanj je zgodbic, potem so to sanje spominov (na to življenje, prejšnje ali bodoče življenje), slutnje in potem so tista ki so resnična za nas tu, ko se srečujemo z našimi rajnimi. Tako jaz to razumem, to je neka moja teorija.
..Praviš da verjameš v duhove.. Povej mi kaj o tem, le verjameš, se ti je kdaj kaj zgodilo.. Pa povej še kaj sanjaš o mami.
Prijavljen
Zvezdica zaspanka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 25. avgust 2013 ura: 04:00 »

Sanjam spomine. Sem pa sanjala mami, da sem jo vprašala, kako je v nebesih in je rekla, da OK. Smiley To me je potolažilo. Hm, duhovi me zelo fascinirajo, gledam kdaj na Discovery ID Haunting in podobne reči. Ni se mi pa še kaj dogajalo ... še.  sesmejem
Prijavljen

zverca87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 170

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 25. avgust 2013 ura: 11:11 »

Haunting sem tudi jaz že ful krat gledala..
Torej, povej kako je bilo na obisku pri očetu?
Prijavljen
Zvezdica zaspanka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: nedelja, 25. avgust 2013 ura: 12:04 »

Super, odlično sva se razumela. Vesela sem, da najin odnos napreduje.  sesmejem
Prijavljen

pusa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

jutr je nov dan......

« Odgovori #25 dne:: sobota, 31. avgust 2013 ura: 07:33 »

Draga Zvezdica...najprej moje sožalje.

Čisto dobr te razumem kako ti je.Mene je pravtako smrt mame,očeta,taste v kratkem obdobju pahnila v odvisnost od pomirjeval,depresijo,panični napadi.
Aslan ti je zelo lepo napisala:dovoli si čutiti žalost,jokaj,kriči,razbijaj...Ker jaz sem naredila ravno nasprotno:vsa čustva sem zadrževala v sebi,enostavno nisem jokala veliko.....imela sem občutek,da če bom jokala,da ne bom mogla nehat in to je bila velika napaka.
In veš,še danes po mnogih letih pogrešam očeta,mamo-pa čeprav nismo živeli skupaj...vendar vem,da bdita nekje nad menoj in da me ne bi rada videla tako kot sm:ćustvena razvalina in tudi to je en vzbudjevalnik,da grem na zdravljenje.

Naj te angeli čuvajo....drži se....želim ti res vse dobro iz srca .Pusa
Prijavljen
Zvezdica zaspanka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: sobota, 14. september 2013 ura: 16:03 »

Saj zdaj sem hospitalizirana v Polju. So mi ugotovili bipolarno motnjo in upamo, da smo končno našli pravo kombinacijo zdravil zame. Zdaj sem na vikend izpustu. Mami še zmeraj pogrešam, je pa ne sanjam več, ampak mislim, da tudi napredujem s tem žalovanjem.
Prijavljen

Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar