FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 13:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: vprašanje  (Prebrano 1798 krat)
rabimprijateljico
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 67

« dne:: torek, 06. avgust 2013 ura: 00:56 »

Mene pa zanima ali komu prtisk pada , da kar se mu zamigli pred očmi
Prijavljen
LostOneFuture
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 391

« Odgovori #1 dne:: torek, 06. avgust 2013 ura: 07:29 »

Jaz sem pred 3leti skupaj padala, bila sem celo na intenzivni, ker so mislili da imam plučno embolijo in da bi zato rata črno pred očmi in se onazavestim, ker ne dobim dovolj kisika, jaz sem bila prepričana da sem doživela srčni napad, a se je čez nekaj mesecev, ko so telesne diagnoze vse ovrgli šla do psihiatra ki mi je rekel da sem doživela panični napad, takrat jih je bilo še kar nekaj, in vsakič sem bila sprejeta na IPP na kliničnem centru, sedja ko pa vem da so bili panični napadi, pa delam na psihi da si pomagam.
Prijavljen
rabimprijateljico
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: torek, 06. avgust 2013 ura: 19:50 »

kaj pa pomaga, da se ti ne migli, da skup ne padaš? posebno hrano?
Prijavljen
LostOneFuture
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: torek, 06. avgust 2013 ura: 21:34 »

meni osebno meditacija, sprostitveno dihanje, vizualizacija, da si sebe predstavljam popolnoma zdravo brez vsakršnih težav, tud čez grem čez pravilo 5simptomov za srčni infarkt, in ko vidim da se me NE loteva nič resnega in se umirim gre samo od sebe vstran. To meni pomaga, poizkušaj, mogoče bi tudi tebi kaj od tega pomagalo. Prehrane nimam nobene posebne.
Prijavljen
zverca87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 170

« Odgovori #4 dne:: torek, 06. avgust 2013 ura: 22:07 »

Meni se zadnje čase ful megli pred očmi, vedno se česa oprimem, da ne b bi padla. Pravijo, da je kriva vročina.
Če se ti dogaja tudi, ko ni vročine, imaš mogoče anemijo oz. slabokrvnost; v tem primeru obišči zdravnika.
Prijavljen
rabimprijateljico
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: sreda, 07. avgust 2013 ura: 02:16 »

Zadnje čase jem veliko sadja, ker sem depresivna sem na tabetih cipralex in se držim neke prehrane
.... sem se zadnjič upekla  pa se mi je kar zamiglilo na srečo se naslonila na enega potem sem k sebi prišla potem pa še včeraj samo naslonila se, ker je črno ratalo, imam pa prtisk zelo nizek odkar imam depresijo.

Zmanjšujem pa zdaj antidepresive, mogoče je kaj na tem? Jutri pa grem na čisto polovičko
samo nisem še v redu, tako čutim, da bom nekaj časa še morala se zelo trudit.
Prijavljen
LostOneFuture
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: sreda, 07. avgust 2013 ura: 22:09 »

no sama sem začela imeti težave z vrtoglavico pred 3dnevi, izkazalo se je da sem neki zbolela in me je šefica nagnala na bolniško, ker zaradio narave službe ne morem delati z hudo bolnimi pacienti ko imam virozo, sedaj sem že boljše, jaz nasplošno težko prenašam vročino, če se znajem med 11 in 15uro na žgočem soncu se lahko hitro zgodi da se mi megli pred očmi in mi srce začne čudno razbijati. In kot je rekla zverca, tud posledica anemije je lahko in kot sama ugotavljaš, mogoče posledica zmanjšanja doze AD. Jaz sem tudi imela cipralex in sem vsako večanje ali manjšanje doze zelo težko prenašala. Sicer pa če ješ samo sadje in zelenjavo ti lahko peša moč in se ti lahko pred očmi megli, meni se je to dogajalo ko sme bila veganka, samo 2meseca sem zdržala, pa ni šlo več, sem si skoraj zdravje uničila, moje telo pač rabi mlečne izdelke, meso... itd, na določen čas. 
Prijavljen
rabimprijateljico
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: sreda, 07. avgust 2013 ura: 23:52 »

Eh ne jst sem doma, sonce mi itak ne paše, hm zelenjave ne jem oziroma zelo malo kar se tiče juh kar je v juhah, korenje še, špinačo še potem se konča, meso jem tako, da ni to problem, večina časa sadje jem, ker mi tko paše, ker je ful vroče...

jst sem bolj notr.... hm ja danes vzela prvič samo polovičko ....hm službe nimam malo zapleteno je moje življenje samo dokler ne bom bolje, je bolje, da počivam, drugače pa mi pomaga, da pravo hrano jem, čokolado 85 kakava k naj bi pomagalo hrana iz depresije...tako, da sem hrano čist spremenila , da ne jem tok sladkorja.... 

Jst upam, da mi uspe v enem mesecu priti do 0 brez tablet samo ne vem še kako bo to šlo, ves čas nekaj počnem, skoz delam neki, se zaposlim čist od začetka dneva do konca dneva in bolj sem zaposlena bolj mi pomaga, ker ne razmišljam tok, ko delam, se trudim zelo in knjigo berem počasi , upam, da bom kmalu v redu, da lahko fukcjoniram .... V TEM SVETU...

Sam, ko ne morem več delat neham , ker ne gre rabim počitek, tak miren način življenja me bo hitreje spravilo skupaj, da lahko normalno zaživim spet novo življenje.  Smiley

Imam tok načrtov, pa se veselim vsega, sem naredila sama svojo spletno stran in oblikovala in polna načrtov za na prej tako, da nimam kaj reči, da se zdaj nimam v redu, ker se imam super
ampak ta depresija me zelo omejuje in upam, da jo bo končno konec ampak ne vem kako bo, ko bom brez tablet, zato iščem mogoče tukaj neko pomoč, da mi kdo pove, kako zmoreš potem brez tablet in kako za naprej.

Kar se dela tiče še sama sebe iščem kam res spadam, kaj me veseli, kaj bi rada počela itd
sem še čisto na začetku, upam, da se kaj odpre zame. Da bom srečna.

Na koncu dneva si pa rečem, da sem bila pridna, da naj ne obupam..........
« Zadnje urejanje: četrtek, 08. avgust 2013 ura: 00:20 od rabimprijateljico » Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar