FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 29. april 2026 ura: 13:49

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Po spancu ...  (Prebrano 5763 krat)
Moel
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 325

“Conflict builds character. Crisis defines it.”

« Odgovori #20 dne:: sobota, 09. november 2013 ura: 22:01 »

meni se to dogaja! tocno to kar si napisala. katere adje pijes?
ce slucajno zaspim popoldne za eno uro, se zbudim kot da bi me tramvaj povozu, zmedena, čudna, slabe volje, ful casa rabim za prit k sebi.. zdej se odvajam sploh spat popoldne, ker mi zmede cel bioritem  unsure
Prijavljen

“Fall seven times and stand up eight.”
 Japanese Proverb
zelodko-superca
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 10. november 2013 ura: 00:24 »

hej!
jaz sem se že navadila, da ko grem popoldne spat si pač vzamem 1,5-2h. če spim manj, se zbudim tako hin da se lahko prestavim samo do tvja in počakam še kakšno urco, da pridem k sebi.
velikokrat, ko sem v stresu in gužvi in čez noč ne spim dovolj se po popoldanskem spancu tresem ko šiba na vodi.
spat pa grem obvezno, če nimam časa raje spustim kosilo Cheesy
Prijavljen
Berto
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 120

I am just an ordinary disorder.

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 10. november 2013 ura: 14:05 »

Tudi meni. Ma po mojem e to dogaja večini. Saj je znano, da te popoldanski spanec zlomi. Je pa tisti občutek, s polnim želodčkom in toplimi lički tako prijeten, da se je spancu težko upreti Smiley
Prijavljen
Zmedenka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 40

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 10. november 2013 ura: 16:21 »

Moel hej, jemala sem cipralex  - ok, zj sm 1 teden brez ampak ni velik drugače, no nisem šla popoldan spat odkar sem nehala, ker sem prou dobila nek 'strah' pred tem popoldanskim spanjem ker res nisem ene 2 uri sploh dojemala kaj se okrog mene dogaja, kaj šele da sm se zbudla pa pol šla ven med ljudi! Čista zmeda, samo sedela sem in bulila v prazno.

Pa mi kar vsi rečejo doma 'oh to je normalno' ampak vem, da ni, ker ko še nisem bila anksiozna (2 , 3 leta nazaj) ni bilo nikoli tako. Podobno se mi dogaja po dolgi vožnji kam, potrebujem čas da se privadim na okolje...
Prijavljen
Zmedenka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: nedelja, 10. november 2013 ura: 16:22 »

aja, je pa res da sem po cipralexu obvezno mogla popoldan spat ker drugač bi kar v stoje zaspala
Prijavljen
betula
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 615

« Odgovori #25 dne:: nedelja, 10. november 2013 ura: 16:29 »

Jaz mam tut takšno izkusnjo s Cymbalto. Ponavad sem šla spat popoldne zaradi utrujenosti (no ni blo ves cas tako, obdobja) in sem zaspala kot ubita, me nisi mogu zbudit tut 3 ure, plus sanjala sem kot nora, pol pa sem rabla eno uro, da sem prisla k seb. Ko sem jo nehala jest, se mi to ni vec dogajalo.
Prijavljen
Zmedenka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: torek, 12. november 2013 ura: 17:23 »

Ja, to je zaradi zdravil! Jaz sem danes zaspala popoldan za eno uro in sem ok! Tako, da ja mi je res cipralex tu mešal štrene Smiley
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar