FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 14:40

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: izredna odpoved zaradi odhoda v naravo par dni  (Prebrano 1227 krat)
binaa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: torek, 02. julij 2013 ura: 18:25 »

Pozdravljeni,
zena se ze pa let zdravi za depresijo. Enkrat bolje, drugil slabše, tretjic grdo. Prejela je postopek izredne odpovedi,ker sem jo odpeljal iz vsak dana za nekaj dni. Nisem obvestil zdravnice, ker je bil vikend a sva enkrat govorila, ko je bila v takem stanju in mi je takrat to celo priporočala.Rad imam svojo zeno in druzino, pomagal bi ji rad cimprej povrniti vse tisto kar je bila, pred mojimi očmi vene, le jaz vem koliko truda in vsega dam za njo in mi ni zal. Kaj naj storim kako naj ji pomagam, kaj vi svtujete ima kdo izkusnje s tem? Bil bi vesel vsakega vasega nasveta, ker jaz ne vidim izhoda iz tega. Sad
Prijavljen
Agnes
http://nezekbezek.blogspot.com/
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 319

« Odgovori #1 dne:: torek, 02. julij 2013 ura: 18:32 »

Žal je tako, da če je ni bilo v službo pet dni zapored, lahko dobi izredno odpoved delovnega razmerja (pa ne glede na njeno zdravstveno stanje). Lahko se sicer obrneš na PIC (brezplačna pravna pomoč), kjer ti bodo točno raztolmačili situacijo. Veliko uspeha.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar