FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ko človek ve kaj želi  (Prebrano 2945 krat)
stella
gost
« dne:: sobota, 18. oktober 2008 ura: 09:24 »

nevem sploh zakaj sem prišla na ta forum, a čutim, da moram nekoga vprašat oziroma mu povedati kako se počutim.rada bi povedala vse, a ne gre.že celo življenje sanjam o tem kako bom imela lepo družino tako kot bi si jo sama želela imeti..in vse je šlo po načrtu, imam krasnega fanta s katerim sem že 4 leta in vem, da ga ljubim in vem da me tudi on.že od prvega dne odkar sva skupaj sem vedela da hočem z njim imeti otroka in si ustvaariti družinico.bil je tiho, ni mi znal odgovarjati na vprašanja z vezi z otroki, bil je živčen in ni vedel nič o tem....na koncu je le priznal, da bi bil za njega otrok preveliko breme.ko sem to slišala od moje ljubljene osebe se mi je strgal svet, kot da bi mi kdo še zadnje upanje, še zadnjo željo vzel.ne morem imeti več z njim spolnih odnosov in se trudim jih imet ampak nemorem, ko sem sama jočem, nevem komu zaupat.spim ne prav nič..lahko sem pokonci cele dneve, sama taka težka tesnoba se nabira v meni in mi je težko sploh kar koli naredit saj imam občutek, da ni več smisla.pred njim sem žalostna in potem je tudi on, potem sem raje vesela in je vse ok.vem, da ni konec sveta in vem, da moraš biti v življenju močen ter da moraš stremeti k cilju..misel, da greva narazen me ubija in misel, da ostanem z njim enako...končala bom..hvala ker ste prebrali
Prijavljen
Soncnica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 603

« Odgovori #1 dne:: sobota, 18. oktober 2008 ura: 09:38 »

Stella fino je da veš kaj hočeš. Ampak hej, so stvari za katere nimaš samo ti vpliva veš. Wink
Udarec je bil najhujši ko je prislo spoznanje, da ne bo otroka TAKOJ!, ampak ko bo fant se pocutil zadosti odgovornega zanj.
Ali je otrok življenskega pomena zate? Ženske imamo v seb eno klokarco, ki vsake tolk nekam sumljivo zvoni... kiselnasmeh

S tem ko fanta siliš k temu da HOČEŠ imet otroka ga stiskaš v kot. Kaj pa njegova želja? Spoštovanje njegove odločitve? S HOČEM ne dosežeš veliko. Z ŽELIM in KOMPROMISI pa marsikaj. pomezik

Svetujem ti, da se pogovoriš s fantom. VIDVA sta tista, ki bosta nekoč povečevala družinico, mislim, da je prav da slišiš njegovo mnenje, njegovo razmišljanje. Samo odgovor "prevelika odgovornost" ni vse. Morda je TRENUTNO prevelika odgovornost, morda se skriva v ozadju najprej želja po boljši službi, stanovanju... Ne vem. To ve tvoj fant, ki ga ljubiš in s katerim si ŽELIŠ ustvarit družino. Pogovorita se, zaupajta! A ni smisel ene zdrave zveze v prvi vrsti zaupanje in spoštovanje?

Drago dekle, nisi več otrok, ko je bilo HOČEM na dnevnem redu in običajno tudi izpolnjeno. pomezik

Lp, Soncnica
Prijavljen
marika
gost
« Odgovori #2 dne:: sobota, 18. oktober 2008 ura: 20:58 »

Ojla Stella,

najprej se boš morala s fantom temeljito pogovoriti. Nima smisla že takoj obupavati. Naj ti pove, zakaj bi njemu otrok predstavljal takšno breme. Ti pa mu moraš prav tako povedati kako veliko željo imaš po otrocih, kako ga imaš rada, da je ravno on tisti, ki naj bi bil oče tvojih otrok....

Skratka, beseda ni konj in najprej se je potrebno pogovoriti in poiskati možnosti. Jaz bi ukrepala in se pogovorila.

veliko uspeha ti želim,

marika
Prijavljen
stella
gost
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 19. oktober 2008 ura: 19:46 »

hvala vam za vse spodbudne besede...bom dala času čas da pokaže svoj namen
hvala
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 19. oktober 2008 ura: 20:12 »

Stella kolko sta pa stara vidva, a še študirata..?
Imata svoj dom...živita skupaj?

Fant ima očitno zadržke pred otrokom.
Najbolje, da se o teh zadržkih pogovorita.
Morda je iz preštevilne družine, morda ima slabe vzorce iz otroštva, strahove...ne vem....
Morda se boji vsega kar pride ob tem...

Če bi meni partner rekel da HOČE otroka ali pa bo konec.
Bi mu kar rekla, da je lahko konec.
Pred dejstva postavljat z ultimatom ni ok.

"Dojenček" je pogosto taka idealizirana želja žensk.
Pa sprehodi z vozičkom itd...
Sanjajo z odprtimi očmi....že od malega...princeske, punčke...

Imeti otroka je velika odgovornost.
Zanj se morata partnerja odločiti soglasno.

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
jola
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 417

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 19. oktober 2008 ura: 21:17 »

Tudi moje mnenje je, da se moraš najprej s fantom pomeniti, kašen vzrok ima, da si otrok ne želi. Bistveno je , da razčistita, ali si jih ne želi v bližnji prihodnosti, ali si jih sploh nikoli ne želi..........
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
vesnav
gost
« Odgovori #6 dne:: nedelja, 19. oktober 2008 ura: 21:36 »

Bi se kar strinjala z Jolo in zgoraj napisanim.

To bi pa že nekaj pomenilo.

Sicer pa se mi na splošno v življenju zdi, da se kljub "odločitvi obeh ipd..." odloča in odloči na koncu ženska. Morda je tako tudi prav.

V.
Prijavljen
Soncnica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 603

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 20. oktober 2008 ura: 08:21 »

hvala vam za vse spodbudne besede...bom dala času čas da pokaže svoj namen
hvala
Stella, času čas dajemo ko prebolevamo. Ti pa si v zvezi zdaj! Ne pusti, da se nabira v tebi, ker sama vidiš da vajinemu odnosu samo škodi. Pogovori se s fantom o tem kar te muči. Ne zapiraj se v svojo lupinico. V zvezi sta vedno dva, nikoli eden!
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 20. oktober 2008 ura: 09:00 »

Sicer pa se mi na splošno v življenju zdi, da se kljub "odločitvi obeh ipd..." odloča in odloči na koncu ženska. Morda je tako tudi prav.

Všeč mi je to.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar