FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 11. september 2024 ura: 13:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Glasbeni Spot Koncerta  (Prebrano 2622 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
HisTer
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.472

« dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 10:46 »

10. oktober se hitro bliža, še par dni pa bomo imeli na Univerzi na Primorskem okroglo mizo, ki jo skupaj z drugimi organizatorji tudi Društvo DAM.

Več o tem in o Koncertu za destigmacijo duševnih motenj, kjer bo Rudi Bučar med drugim prepeval pesmi Andreja Marušiča lahko poslušate in si preberete tukaj --->>>

Glasbeni spot za promocijo koncerta smo tudi vstavili na portal, kjer vam bo težil do 10. oktobra, ko se bomo zbrali na koncertu v Taverni v Kopru.
Prijavljen

Rock&Roll
ton
gost
« Odgovori #1 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 11:21 »

Mene je zjutraj (vstopam preko spletne strani) glasba vrgla po tleh. Ne vzemite tega kot kreganje, ampak za stran za pomoč pri tesnobah in depresiji se mi zdi res neprimerna, saj človeka napade povsem nepripravljenega.
Prijavljen
HisTer
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 11:34 »

Ton, imaš prav, a do 10. (čez 3 dni), ko jo bomo umaknili s prve strani bo pač malo strašila. Saj ni tako zelo hudo. Kaj čmo par dni promocije koncerta ne mero škoditi. Nekateri (večina po moji statistiki) namreč samo preletijo naslove in ne preberejo prispevkov v celoti, ušesa pa imajo večinoma dobra, zato bodo promocijo koncerta zagotovo slišali, če nimajo izklopljen zvočnik računaknika, kot jaz.  zardevam
Prijavljen

Rock&Roll
ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 173

« Odgovori #3 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 12:55 »

Živijo Hister!

Samo vprašam, se opravičujem, če sem spregledala, toda, ali bo kakšna okrogla miza ali kaj podobnega tudi v Ljubljani, ali samo na obali?

Hvala in lep pozdrav na obalo;)
Prijavljen
HisTer
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: torek, 07. oktober 2008 ura: 14:44 »

ringalori,
vse piše na prvi strani, kjer je en članek o dejavnostih v Ljubljani, vendar je letos osrednja okrogla miza v Kopru, pa prireditve v Manziolijevi palači v Izoli in zvečer koncert v Taverni v KOpru.
Prijavljen

Rock&Roll
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar