njanja odlično razmišljaš

. Najboljše zdravilo za tvoje simptome je ignoranca! Če se izmenujujejo je dobro! To pomeni, da se stvar nekam premika. Meni se je izmenjalo že miljon simptomov in nikakor nisem mogla dojeti, da je to proces vsega tega in sem bila vsakič na tleh, ker ko sem že mislila, da sem OK, sem spet naredila korak nazaj (spet se je pojavil nek čuden simptom in res sem imela že vse od obsesivno kom. motnje, do konstantega straha, da se mi bo vsak moment utrgalo, do megle v glavi, da sem samo sebe slišala kako nekaj govorim, da se mi je zdelo, kot da to nisem jaz ampak stojim nekje poleg sebe, do tega, da sem se za vsak drek vprašala : zakaj je to tako? Naprimer : zakaj jaz sploh hodim tule? Zakaj sedim in sploh tipkam, ma jaooo groza

). Ampak to vse ali je minilo ali mineva.
Drugače pa te misli se dogajajo tudi meni. Stojim na prehodu za peščce pa gre kak avto hitreje mimo pa že vidim kako nekoga zbije. Ma vsesorte imam, ampak ignoriram. Ne premlevam, se ne ukvarjam, se ne bediram...enostavno, kot da nič ni bilo. In jih je full manj. Skoraj nič več.

Pripravi se na vse živo ampak imej v glavi vsidrano tudi misel, da je to vse ok. In da se vsem nam dogaja in da nisi edina. Jaz nisem preveč pripovedovala ljudem in razlagala (razen tistim, ki to isto imajo), ker bi se jim zdelo čudno in potem se itak še bolj zabediraš.
Veliko sem spraševala in brala o tem. Pomaga. Zelo dobre so tudi skupine za samopomoč, kjer se pogovarjaš in izmenjuješ svoje izkušnje. Če boš kdaj želela priti, si dobrodošla.
To, da se ne omejuješ je pa sploh prva klasa. Jaz se tudi nisem in sem šla povsod pa čeprav na silo. In to full pripomore k hitrejši ozdravitvi. probaj telovadit, sprehod ali tek zunaj sta najboljša! >Jaz jemljem tudi omega 3 kapsule pa spijem kak dober zeliščni čaj čez dan pa veliko sadja in zelenjave. Izogibaj se velikim količinam kave, pravih čajev ipd.
Aslan je pred kratkim prilimala tudi tabelo hrane, ki vzpodbuja serotonin.
Svetovala bi ti edino, da se ne obremenjuješ toliko s tem kaj bodo drugi rekli, če boš dobila kak panični napad in bi potem bila lahko slabe volje. Pri nas je itak najhujše to, da se že od nekdaj obremenjujemo kaj bo kdo rekel in smo pod pritiskom. Sprosti se, pojdi v družbo, če ti res rata kriza se vedno lahko izgovoriš, da ti je postalo slabo v želodcu ali da si zaspana ali pač en tak "normalen" izgovor. Naslednji dan boš pa itak že kot nova!
Srečno!