FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 28. julij 2026 ura: 07:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: iščem odgovor  (Prebrano 1758 krat)
luna
gost
« dne:: sreda, 24. september 2008 ura: 09:08 »

Lep pozdrav prav vsem.
Malo več časa in korajže sem rabila,da sem se sploh prijavila.
Potem pa je steklo in zdaj sem tu.
Pravijo,da ko je srce polno,roka piše.Ja,tudi,a pri meni gre predvsem za tiho kričanje v svet.Kričanje in želja,da bi me nekdo končno slišal in mi dal odgovor.

Začelo se je pred 15 leti(stara sem 33),po bolezni in smrti očeta.Bile so bolečine,psihične in fizične.Predvsem sem imela probleme z želodcem.Sledile so različne preiskave,tablete...pa nič boljše.
In tako je vsa leta.A čez nekaj let so se dodale še druge težave,katere me spravljajo v obup.
Ne maram se voziti z avtom,ker se bojim,da se mi bo kaj zgodilo,ne hodim na izlete,dopuste,na igrišče z otrokom,ker se vedno bojim,da mi bo slabo,da bom padla v nezavest in vse ostale težave.
Bojim se trgovine.Ko vstopim,mi takoj naredi slabo in potem je odločilen trenutek in moč,ki jo imam tisti dan v sebi,ali se uspem prepričati,da ne bo nič hudega in da zmorem.
In tako je skoraj vsaki dan.
Težko je,ker tega nihče ne razume.Ali skoraj.
Res je,da me zdravijo za bakterijo v želodcu in da sem tudi intolerantna na določeno hrano,a mislim,da so pri meni prisotne druge težave,ki jih pa tudi zdravnica ne prizna.
Po poklicu sem maserka in mi to pomaga,ker sem takrat prisotna,a takoj ko končam,je hudo.
So bili tudi dnevi,meseci,ko sem se počutila odlično,a vseeno sem počasi takega,ne tega,življenja sita.

Zato sem tukaj,zdaj.Zame velik korak.Upam,da bom dobila kak odgovor in da mi bo uspelo.
HVALA,ker sem vas našla in ker pomagate ljudem s takimi problemi.Ker to je težava in mislim,da bi mogli več govoriti o vsem tem.Da nam uspe.
Hvala in lep pozdrav.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: sreda, 24. september 2008 ura: 09:20 »

luna, pozdravljena  Smiley; hm, če zdravnica ne ukrepa primerno, pa stopi do strokovne osebe... psiholog, psihiater... ustrezne pomoči so dosegljive in zdravljenje je v večini primerov uspešno vsaj do te meje, da se osvobodiš pretežnega dela strahov in kolikor toliko normalno funkcioniraš.... pobrskaj po forumu, precej  različnih tegob je opisanih in načinov, kako se z njimi spopasti, soočiti...

Objem
Arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
eli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 341

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 25. september 2008 ura: 08:15 »

Luna pozdravljena in dobrodosla Smiley!

sama sem imela vrsto let cisto podobne tezave kot ti...Najhuje je kot vidis sama...da se vedno vec stvari bojimo.Na koncu se nam skrci prostor samo se na dom.Zato se predobro poznam tvoje tezave.
Tudi jaz sem imela med drugim tezave z zelodcem.Zato ti svetujem...da se obrnes naprej...psiholoh,psih.
Pa da dobis ustrezno terapijo....Se splaca ves....Zivljenje dobi cisto nov smisel.

Vse dobro...

eli
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar