FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 13:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Debelost, okm in še kaj...  (Prebrano 1941 krat)
Zakajzejaz
gost
« dne:: ponedeljek, 15. oktober 2012 ura: 09:08 »

Pozdravljeni!

Že od otroštva se borim z okm in prisilnimi mislimi. Zdravim se 6 let. V tem času sem zamenjala že precej tablet, ki so mi sicer pri moji motnji zelo pomagale, vendar sem se v tem času zredila 20 kg. Ne znam ven...
Sem se odločila in postopoma prekinila s tableti, a se je stanje zelo poslabšalo, zato bom morala spet na terapijo. Nazadnje sem imela Asentro - popolna izguba spolne sle, še prej Cipralex, pa Wellbutrin, Fodiss, verjetno še kaj...
Bojim se nazaj začet jemat Asentro ali Cipralex, ker me je groza, da se bom še bolj zredila oz. da ne bom mogla shujšati.
Ali mi lahko kdo svetuje, če obstaja še kak ad, ki pa ne povzroča nenormalne lakote oz. morda celo "vzame" apetit?

Hvala, lep dan! 
Prijavljen
nayaa
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 209

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 15. oktober 2012 ura: 18:58 »

popolnoma razumem tvoj strah...sama se borim s kilogrami (imam podedovano po obeh starših Shocked) že dolgo je pa problem nastal ker bom tudi jaz najbrš dobila ad-je in tega me je najbol strah da se bom še zredila po vrh vsega....čeprav imam prehrano porihtano in se jo striktno držim svojo težo že 3 mesece odkar sm shujšala 15 kilogramov...
kako si se pa redila so ti tablete povečale apetit ali same tablete v telesu nabirajo vodo in posledično kilograme?Huh??
mogoče bi malo se probala nazaj držat kar se sladkarij tiče..pa mogoče kak šport meni je to pomagalo je pa res da ne vem kaj bo z mano ko bom dobila ad-je.
res bi bil kak nasvet dobrodošel...
pa le posvetuj se z zdravnikom glede tablet...

drži se  clap oki
Prijavljen
Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 15. oktober 2012 ura: 19:02 »

Pojdi poskusiti še s psihoterapijo.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: